- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Stabil, megbízható levelező progit tudtok ajánlani?
Sok és méretben sem kicsi a levelezés. Nem, Thunderbird egy rakás szar, azt ne is ajánljátok.Köszönöm!
Lehet fikázni az Apple-t, meg ilyen-olyan sznobság, de bizony azzal nem volt gond, ennél jóval több levelet hiba nélkül kezelt. Váltottunk win-re és lose lett Már archiváltam a korábbi éveket, törlöm az elküldötteket... Apple-n ezt nem kellett megtenni és bírta. Ez a retek meg folyamatosan hegeszti az adatbázisát, címkék eltűnnek, levél írás botrányos (kurzor az elejére ugrik magától, más címet szúr be válasznál, etc...) Megkeserítették az életem a windowsal. Jah, nem az én gépem rossz, több kolléga panaszkodik a Thunderbirdre, pedeg tized ennyi levelük van...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan