Hirdetés
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
sanyek2
üzenetére
Évek óta átálltam a PotPlayerre, attól függetlenül a KMPlayer is itt figyel, az állítólagos reklámproblémák szerintem egy vicc, valójában soha nem okozott gondot.
Egyszerű Google-keresés útján bárki megtalálhatja a többféle megoldás egyikét, például a Host-file bejegyzést, ami simán megakadályozza, hogy a KMPlayer böngészőként viselkedve HTTP-úton reklámokat töltsön le a saját szerverük konkrét címéről. Tehát ez a világ legegyszerűbb dolga.
Másik a telepítés során választható opciók, amit egyszerűen nem kell bepipálni (ami nem kívánatos) és ennyi.
Ennek megfelelően az én KMPlayeremmel semmi gond, más kérdés, hogy a PotPlayer jobban bevált.
Az is egy vicc, hogy a KMPlayer topikban hiába írom le a megoldást, időnként mindig jön valaki, aki ismét csak kérdez, vissza soha nem olvas, én meg egy idő után megunom az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Elden Ring
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
- Lexus, Toyota topik
- Arc Raiders
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Mini-ITX
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest