-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
válasz
Kékes525 #32978 üzenetére
Nem a Net Meter és a DU Meter együtt futtatása a gond, hanem a GlassWire béta használata olyan gépen, amin már van védelem. (És ezzel a teszttel gyakorlatilag választ is kapcstam arra a kérdésre, hogy mennyire gáz avagy sem pont emiatt telepíteni egy olyan rendszeren, ahol már van normális tűzfal.) Mindegy, hogy a beépített akármije ki van-e kapcsolva, attól még az ehhez szükséges drivereket felpakolja, ez pedig épp elegendő (nem először lehet ilyennel találkozni). Teljesen egyértelmű, hogy nem egy szimpla, régóta bizonyító statisztika app okoz galibát (most nem azért, mert én ajánlottam, de nagyon kicsi rá az esély).
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest