- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Aktív témák
-
miles.co
csendes tag
válasz
teppik_amon #4 üzenetére
Nagyon köszi, ezt így nem találtam volna meg.
-
teppik_amon
tag
Itt van az okosóra topik, én se leltem meg elsőre, mert a kiegészítők főtopikban van:
[link] -
Héraklész
aktív tag
Igen, a Garmin kiesett több ok miatt, leginkább azért, mert nem SIM-es és a gyártó nem szimpatikus (bár ez szubjekív).
Most a Garett Electronics Kids Sun 4G van célpontban.
Sajnos értelmes összehasonlító teszt alig van gyermekeknek szánt okosórákról.
Nyugaton negatívumként hivatkoznak arra, ha nem játszik le az eszköz mp3-at. :-/ Egy gyerekórán pont ne legyen rajta ilyen, de a biztonság kiemelten fontos lenne, afelett meg elsiklanak. -
miles.co
csendes tag
Érdekes, pont most akartam nyitni egy új topikot, "Milyen okosórát vegyek" névvel, mert szeritem ez még hányzik, de megtaláltam ezt. Igaz, ez itt "gyerekeknek" van, de talán össze lehetne vonni.
Alapvetöen nekem hasonló valami kellene, csak picivel más szempontok lennének a fontosak, számomra inkább fitnestrekker kellene ami gps-el és sim-el is fel van szerelve, de ameddig nem "egyezik" bele a topik nyitója az összevonásba (mármint a "gyermekek" szó elhagyásába,) addig inkább csak aktiv olvasója lennék a témának, mivel más az érdeklödés iránya.
Kicsit vissza On-ba: a vivofit jr. 3-ban én sem látok Sim-kártya lehetöséget és a leírása sem írja sehol, vagyis szerintem nincs benne Sim lehetöség. -
Héraklész
aktív tag
Nem találtam hasonló topikot, ezért indítom ezt.
SIM-es, követő órát keresek, amit praktikusan egy gyermek viselhet.
Nem noname vackot, hanem megbízható eszközt szeretnék.
A Garmin vivofit jr. 3-at néztem ki, de nem találok róla pontos leírást a gyártó oldalán sem. Hogy pl. SIM-es-e vagy nem? Nem derül ki.Más márka is érdekel természetesen. Követés szempontból a legjobbat szeretném, jó lenne, ha üzenetet vagy hívást fogadhatna, de játék meg egyéb marhaság ne legyen rajta. Az is fontos, hogy sokáig bírja egy töltéssel.
Tud valaki ajánlani efféléket?
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel találgatós topik
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Linux kezdőknek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Apple Watch 8 44mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 98%/p4229
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest