Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Egy óra, két rendszer
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
teleahocipöm #18500 üzenetére
Ha jól tudom szinte minden gyártó egységesen az alábbi értékeket szokta a csomagolásra írni:
- gyártástól számított 3 év,
- és felbontástól számított fél év.Ettől függetlenül a gyakorlatban - megfelelő tárolási körülmények között - a tinták akár 8-10 év után is használhatóak, legfeljebb megfakulnak egy kicsit, nem lesznek színhelyesek, könnyebben kifakul a nyomat. A pigmentált tinták hajlamosabbak arra, hogy bezselésedjenek, szétessenek az alkotóelemeikre.
És ez természetesen az eredeti tintákra vonatkozik. Hamisítványok között bármi előfordulhat. Van amikor festékport oldanak fel vízben. Kísérleteznek mindenféle módszerrel, hogy minél olcsóbb legyen.
-
hcol7
senior tag
válasz
teleahocipöm #18498 üzenetére
sajnalom ha tultoltam es beserultel, de pont a hosszutavu szivastol kivannalak megmenteni en is, es az osszefoglalo is...
szivast ertsd ugy, hogy jol leszednek a kellekanyaggal, miutanolcson eladjak neked a szart.
sorry..szerk.:a "beszaradas veszelye"is kb50szer ki lett itt fejtve, hogy melyik tipusok eseten nem all fenn. de megmentelek magamtol, es nem irom le 51edszer, bizva benne, hogy megtalalod.
-
hcol7
senior tag
válasz
teleahocipöm #18486 üzenetére
itteni joszandeku, es oncel nelkul az osszefoglalot elolvasni nemraero idebotladozo idohianyos kerdezoket hosszutavra segiteni probalo tagtarsak neveben elnezest kerve jelezve a draga idod / budzsed kimelese iranti erofeszitesunk szivelyes ignoralasat felajanlva tanacsolom szemelyszerint, hogy veddmeg azta hp szerkot, amit egyeduli elhatarozasra nemmertel valamiert : )
tovabbi szepeket, udvozlet,
hcol7 -
PociAti
őstag
válasz
Ne csak a HP-tól, de a Canontól se vedd meg azokat az alsó polcos szarokat, amiket árulnak.
És ha kicsit is fontos a szkenner minősége, akkor semmiképpen se vegyél Brother nyomtatót. Se tintásat, se más rendszerűt.
Aki 1-2 hónapig nem nyomtat - mint ahogy írod is -, az inkább a lézernyomtatók közül válasszon magának. Méghozzá mono nyomtató és mondjon le az otthoni színes megoldásról. De az se fogja megúszni 20.000 Ft-ból, mert úgy tűnik kb. ilyen árat lőttél be magadnak. Még használtan is nehéz ennyiért jó mono lézer kapni.Ha pedig kell a színes, és vállalod hogy nem hanyagolod el hónapokig a nyomtatót, akkor a Canon Pixma G sorozata nyújtja legolcsóbban a tartályos nyomtatást. Feje nem annyira tartós, mint az Epson és Brother nyomtatók piezos feje, de gép amúgy egész vállalható. De 1-2 hónapos kihagyásokkal halálra van ítélve.
-
Ukraan
aktív tag
válasz
Üdv!
A Brother DCPT425W-s részre reagálnék. Én egy ilyen nyomtatót használok már bő fél éve, eddig megelégedéssel. Az én szkennelési igényeimet (levelek, ügyiratok, szöveges dokumentumok stb) bőven kielégíti, a nyomtatóval járó applikációkat pedig kifejezetten jónak, használhatónak találom.
Az egyetlen apró gond, amiről már itt is szó volt, az az, hogy a wifi hálózatról bizonyos idejű inaktivitás után lecsatlakozik. Kettő gombot kell megnyomni egyszerre az kezelőpanelen és újra fellép a beállított hálózatra.
Az öntisztító funkciója (szerintem) telitalálat. Ha bekapcsolva hagyod és adott ideig nem nyomtatsz semmit, automatán tisztítja a fejeket, ezzel megakadályozva a beszáradást.
Ez is csak egy vélemény, de eddig én a fentieket tapasztaltam ezzel a típussal. -
Alex91
félisten
válasz
teleahocipöm #18484 üzenetére
A HP-ügyfeleknek különböző lehetőségek állnak rendelkezésre a HP nyomtatók vásárlásakor. Funkcionálisan egyenértékű HP nyomtatók is kaphatók HP+ nélkül.
A HP LaserJet M200 sorozat nyomtató HP+ nélküli megvásárlásához megvásárolhatja a nyomtató normál változatát. További információk: www.hp.com/standard.
HP OfficeJet Pro 8000e és 9000e sorozat, DeskJet 2700e és 4100e sorozat, valamint ENVY 6000e és 6400e sorozat nyomtatóinál a felhasználó dönthet úgy, hogy kihagyja a HP+ aktiválását a nyomtató beállítása közben. A HP+ aktiválásának kihagyása esetén nem állnak rendelkezésre a HP+ használatával járó előnyök. -
PociAti
őstag
válasz
teleahocipöm #18484 üzenetére
Azt akarod, hogy győzzünk meg róla, hogy nálad működni fognak a HP-nak a beetető áron kínált patronos nyomtatói. Mert másról nem is írsz, csak így a HP, úgy a HP.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Trollok komolyan
- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Hobby elektronika
- Projektor topic