Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Panicfox

újonc

válasz Tikakukac #146581 üzenetére

Úgy érted a "nem üzleti" kategória? Bevallom nekem egy márkafüggetlen szervizben mondták, hogy "Ha hosszútávra akarok megbízható gépet, akkor mindenképp az üzleti kategóriából válasszak pl.: HP Probook, Dell Latitude és esetleg a Lenovo Thinkpad...".
    Szóval abban reménykedem, hogy így nagyobb a garancia a minőségre, tartósságra.

Közben leesett, hogy másik üzenetemre írtad.
    Szóval minden gép idegesítő, magas hangot fog kiadni??? Csak nem... :(

• Panicfox

újonc

válasz Khelben #146579 üzenetére

Köszönöm a gyors választ! Sajnos ciripelő hangot adott ki. Készségesen cserélték, de, ahogy tesztelték a cseregépet kiderült, hogy azzal is ugyanaz a baj... Ha jól értettem valamelyik vezeték így van szigetelve/huzalozva(??), és valószínűleg mindnek ez lesz a baja...

• Panicfox

újonc

Kedves Olvasó!

Végső elkeseredésemben írok ide, ugyanis minden barátom mást ajánl, és a gépek egyező paramétereit nézve, nem tudom eldönteni, miért különböznek annyira az árak... (akár business/üzleti kategórián belül). Szóval kicsit megcsömörlöttem a témában...

(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
    Ha lehet, akkor 1 hónapon belül.
    (2) A gépre szánt összeg forintban?
    Itt konkrétan egy árucsere miatt 240 ezer és nagyon maximum 260 ezer között (bruttó)
    (3) Felhasználás?
    A megbízhatóság miatt mindenképp business/üzleti kategória. A lehető leghosszabb időre tervezek.
    (4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
    Nem fontos.
    (5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
    Lehetőleg matt. Én a legjobban egy 14 colosnak örülnék, hogy könnyű legyen, de ez sem a legfontosabb szempont.
    (6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
    Valószínűleg repülőztetve lesz egy párszor.
    (7) Operációs rendszer?
    semmi
    (8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
    SSD, 8GB RAM
    (9) Egyéb kívánság, speciális igények?
    Csak legyen kompakt. Persze ha 2-nél több USB port van az előny.
    (10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
    Csak új.

Egyéb:
    A Probook 430 G5 kiesik a lehetőségek közül, ugyanis azt kellett cserélni.

Én ezekkel szemezek:
    Dell Latitude 5480 N022L548014EMEA-UBU (egy megbízható helyen épp akciós, de miért kap mindenholnagyon kevés csillagot??)
    Valamilyen Thinkpad... (A thinkpad magába foglalja, hogy üzleti kategória, ha valamiért nem jelzik külön, akkor is?)

A segítségért előre is hálás vagyok!

Új hozzászólás Aktív témák