Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Be is futott a Honor GT Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
whatevs
csendes tag
Heló
Anyukának érkezett el az idő egy új laptop vásárlásához. Kérném a segítségeteket,- kb 100 +-10 ezer forintos ársávban
- elsősorban internet / szosöl média használatára (bár jó lenne ha menne rajta a sims4 mert szeret benne házat építeni, ez kissé megnehezíti a dolgokat, viszont semmi egyéb játék nem kell)
- kijelzőre nincs konkrét kívánság (13'' alatt azért ne)
- hordozva minimálisan és nem lesz használva közben
- lehetőleg windows 7
- tárhelynek egy olyan 500gb körül, ssd nem fontos
- HDMI mindenképp tv-n való kép/videó nézegetés miatt, valamint egy jó és halk hűtés pluszt jelentene
- csak új géptipp: Lenovo IdeaPad 100 80QQ0048HV Notebook
köszi az időtöket
üdv -
whatevs
csendes tag
válasz
parandroid #110682 üzenetére
Nem tudom ez hol volt vitatkozás, és igen rengeteg helyen olvastam róla, de gondoltam megkérdezem itt is, személyre szabottan melyik ajánlott. Mellesleg a Te kommented pont az, ami semmi érdemleges infót nem tartalmaz a témában (döntsd el te, úgyis rosszul jársz kateg).
(#110674) Khelben Köszi a válaszokat! Fontolóra veszek minden leírtat.
-
whatevs
csendes tag
válasz
Khelben #110669 üzenetére
Köszi a választ!
Még az érdekelne, hogy ha G szériát (vagy igazából bármit) veszek, i5ös vagy i7es procit részesítsem előnyben? Nem tervezek videóvágásba fogni, és úgy hallottam az i7 játék téren nagyon elenyésző pluszt jelent (legalábbis most még). Inkább fontosabb lenne, hogy ne melegedjen annyira. -
whatevs
csendes tag
Heaven knows, próbálgattam visszaolvasni és megtalálni a legmegfelelőbb laptopot számomra, de elvesztem, így inkább csináltam egy saját posztot, hogy biztosra menjek.
(1) Mikor?
Még a közeljövőben, akár mától
(2) Összeg?
250 ezer környékén, 280-ig bezárólag.
(3) Felhasználás?
Szinte teljesen entertainment célokra: filmek, zene, internet, játék (+nagyon basic munka).
(4) Játék?
Lehetőleg szépen vigye a mai nagyobb címeket (pl: gta5, assassins creedek, stb) Nem halok bele ha nem very high-on. Ami fontos, hogy ne lehessen rajta sütögetni, akár huzamosabb, több órás játék után sem, ergo normális hűtés.
(5) Kijelző?
FullHD matt lenne jó, de az esetek 80%-ában külső monitorra lenne kötve, így nem döntő tényező.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Hordozva valamennyire igen, de utazás közbeni használat nulla.
(7) Operációs rendszer?
No
(8) Tárhely?
Nem döntő tényező, a bővítést meg tudom oldani.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények?
Az alapvető dolgok legyenek meg mint pl webcam, hdmi, stb.
(10) Új, használt?
Ártól függ, de inkább új.Az Asus X550 volt az első kiszemeltem, de úgy láttam ezzel már okozott agyvérzést pár kérdező, szóval hamar dobtam.
Amiket ebben az árkategóriában gyakran láttam ajánlva, az az Asus G551, Asus GL552, Asus N550.
Ezek közül melyik lenne optimális számomra? Azért csak Asust írogatok, mert most ebbe a márkába sikerült jobban beleásnom magam, de bármi más tipp jöhet!
Egy ismerősömnek pl Lenovo y50-70-je van, szinte pontosan ugyanarra használja mint én, és teljesen elégedett, nektek mi a véleményetek róla?Hiszékeny vagyok a témában, szóval csak óvatosan, és köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Óvodások homokozója
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sorozatok
- További aktív témák...
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo IdeaPad 5 15-IIL05 i3-1005G1 10.Gen,8GB DDR4-3200MHZ,FullHD IPS,
- Lenovo IdeaPad 5 15-ABA7 AMD Ryzen 5, 15,7 FULLHD IPS, 8GB DDR4,Garancia!
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- Eladó új bontatlan eredeti Dell Latitude 5320 - 7320 - 7420 - 7520 akku battery - 1PP63
- Eladó új, eredeti Dell töltők USB-C - LA65NM190 - 20 V - 65W - 3.25A
- HARDVERAPRÓ LEGERŐSEBB LAPTOPJA Új 0km es Garanciás asus rog strix scar 17,3 rtx 4080 ryzen 9 7945hx
- Dell Latitude 3300 - 1 Év Garancia
- Acer Aspire E15 - 1 Év Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest