- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vandor01
senior tag
tejfelos doboz
nekem is olyanom van szep feher tejfolos cuccE5-471....
valamelyik nap elmentem szemrevetelezni a favorizalt fuji A514-et..
Lehet minőségi darab? belul biztos mert belelatni nem lehet....
de a haz?? uzletinek kinező kicsit rücsis fekete matt muanyag "koporsó"
kopogos mit a dacia muszerfal es ha kozépen nyomkodod faszan enged 2-3-4 mm-t...lehet hogy lesz egy megbizhato japcsi koppintott uzleti belépő modelled!
de hogy semmi örömöd nem lesz mikor ranezel az TUTI -
Tikakukac
titán
Inkább K501-et, ja.
Most dilemma van nekem is, egyáltalán merjek-e gépet venni, olyan szintű E7440-es mocskolásokat olvastam mostanság, hogy abba sem merek beleugrani. Szomorka.
silvergod: Egy idő után ezek ilyen megérzések. Megfogod a gépet, kocogtatod, megnézed a lapot, a szalagkábeleket a csatlakozókat és tudod, hogy ebből halál lesz. Tesóm Acer kis netbugja olyan volt, hogy alig bírtam összerakni, mert minden csatlakozó esett szét és hullott atomjaira. Elképesztően szemét vackokat bírnak gyártani, legalább régen a csatik anyagból voltak.
btudos: De, bizony. Csak a tesztes gép nem elég, mert kell egy rendes kijelzős noti amin vissza tudom nézni a projektet amit éppen csinálok róluk. Ezt hívják úgy, hogy szivacs
Mindegy megpróbálom kibekkelni valahogy, töknek van kedve aggódni mikor mije kopik szét meg esik le ezeknek a komposztálódobozoknak.
vandor01: Most is van nálam A514. Őszinte gép, nem hiteget, hogy 120k-ért kapsz fémet és egyéb giccset. Ennyiért ez jár, én az ilyen hozzáállást szeretem
-
Chaser
legenda
Szívesen. Arra figyelj, hogy a memória házilag nem bővíthető, annyival vedd amennyi kell. Ha 4GB-os verzió azért boltban érdemes rákérdezni bővítik-e, úgy talán olcsóbb mint 8GB verziót venni.
Dénes87 Ennyi pénzből nem kell FHD-nál nagyobb felbontáson filózni, nem ez az árkategória. Gyere vissza vásárlás előtt 1-2 héttel, modellek jönnek-mennek, árak változnak.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest