- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz
Suprax5 #127436 üzenetére
HP Zbook 15. Soros port már nem lesz, ahhoz valami usb-s átalakító kell.
(#127438) TJ22: most új kell vagy skylake-es? Mert az újak már Kaby Lake-esek.
-
dorika87
őstag
válasz
Suprax5 #101765 üzenetére
Szia! a laptopsystem oldalán nézz körül. 6 hónap garanciával már lehet kapni 40-43ezerért az igényeidnek megfelelőt. A főoldalon találsz a megadott paramétereknek megegyezőt.
-
adequate_cou
senior tag
válasz
Suprax5 #75448 üzenetére
Csak egy egyszerű eset:
A valaki akinek a gépet veszed vagy játszik - vagy nem. ( nincs köztes állapot)
Na most a fenti esetekre más-más gépet ajánlanának itt neked ha elmondanád mi a preferencia.
Tehát ha valaki rábökne valamelyikre az általad linkelt közül, az szakmailag idióta lenne, mivel azt se tudja mi az elvárás, tehát nem is dönthet lelkiismeretesen.
Komolyan úgy érzed, hogy itt mindenki hülye és te vagy meg nem értett?
75449: A....ért.
Bocsi csak nem találom a Z betűt, jah megvan.
-
Tikakukac
titán
válasz
Suprax5 #75448 üzenetére
Köszönjük szépen.
Ha nem bírod megérteni miért kéne megmondani, hogy mi a *******-ra lesz használva az a ******va noti, akkor sajnos nem notebookot hanem abakuszt tudok javasolni.
Azért Probook mert én nem játszok és nem szeretem a fényes kijelzőt és van alapból win8 amivel nem kell tökölni. Jha, hogy igen, ezek az én szempontjaim, ez van, valami alapján válogatnom kellett
-
szabonagyur
félisten
válasz
Suprax5 #75444 üzenetére
Megválaszoltad volna a kérdések felét már lenne géped...
Ezt utálom minden fórumban amikor 3-4 kollégát túráztatsz csak azért mivel lusta vagy 3 mondatot leírni.(#75448) Suprax5: komolyan ennyire nem érted a dolgot? Ha kell Windows akkor csak két lehetőséged van. Ha nem fogsz játszani vedd meg a DVGA nélkülit.
Ha az erősebb processzor akkor a Probook.
Ha nyomogatni akarod a 7737.Amúgy az 5 percen belül gondolatom van és szerkesztem a korábbi hozzászólást szabály rád is vonatkozik, az élet már csak ilyen.
@(#75450) Tikakukac: leírtad amit nem akartam
-
Tikakukac
titán
válasz
Suprax5 #75444 üzenetére
Jha, elfelejtettem mondani, hogy egy pickup kéne... na akkor miért van ott az a rohadt kérdőív? Pont ezért, hogy legalább az epikusan hatalmas hülyeségeket kihagyjuk.
Ha csak 17" kell és semmi más, akkor probook. Aztán ha anyázás van, mert mondjuk játszana vagy bármi más, majd megszívod, én itt adom fel
Jha igen, ha csak 17" a kikötés akkor fentebb a kollega leírta mekkora a mennyiség amiből tudsz válogatni. De! Véletlenül se írj le többet annál, hogy 17"-os noti kell, mert a végén még olyat veszel ami tényleg kéne
-
adequate_cou
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest