- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
viharkabat #129636 üzenetére
Ezzel mélyen egyet kell értenem, igen.
Bozso68: Akkor azzal nem lesz gond. Most már látom mi a baj, a visszamásolt kérdés sor elején nyitott, nem zárójeles, nekem meg a szemem egyből ugrott rá. Még erre kéne valami kis csiszolás, hogy lazuljon a fórum szerkezete.
Ha nincs mire kihasználni felesleges. Valamelyik nap montiroztam a laposban is, mi a limit a proci a vidkari vagy a program és nagyon sokszor a program volt a ludas, utána pedig a power limit. Most emiatt meg 4 magos notit venni... balgaság.
-
Tikakukac
titán
válasz
viharkabat #129632 üzenetére
Hát én nagyon sokszor kellett, hogy szétkapjam a Paviliont, nekem életem első notija jutott eszembe, ami nem vicc, életpályát módosított nálam. És nem azért, mert elvarázsolt és pozitív példát adott
-
Tikakukac
titán
válasz
viharkabat #129630 üzenetére
Ó, nem láttál te még vészesen hullámzó billzetet akkor
Mindenképpen alsó-közepes gépet fogsz találni aminek mindig van valami baja, may ahhoz képest elenyésző. Most így is mindig azzal vagyok vádolva mindenen megkeresem a csomót és fikázok, de valahol a féket még nekem is be kell húzni. A középen hullámos billzetre legalább van megoldás, viszont arra a totál plasztikus dübörgős házra nincs. Bontásról nem is beszélve.
-
vizsoro
újonc
válasz
viharkabat #129481 üzenetére
Köszi a választ!
Nem vagyok túl járatos laptop gyártók tekintetében, a legnagyobb bizonytalanságom, hogy az egyes típusok mennyire tartósak. Ha jól értem a felmerült típusok kb. ugyanazt tudják.
Köszi a segítséget! -
dugo_
veterán
válasz
viharkabat #117440 üzenetére
Képszerkesztést írtál. Képet szerkeszteni nem lehet TN panelen, pláne 1366x768-as felbontás mellett, amit a Vostro tud. A Lenovo hiába fullHD, a leghitványabb panelek kerülnek bele (és igen, szappantartó házas), ráadásul itthon a javíttatása se megoldott, lévén a Telemax nem hajlandó végezni a dolgát.
-
dugo_
veterán
válasz
viharkabat #117436 üzenetére
Egyik sem alkalmas arra, amire használnád, ezért kaptál egy harmadik, a célnak már megfelelő alternatívát.
mateglaj:
Asus K501, olyan felszereltséggel, ami kijön a keretedből (ideálisan i5+950m). A GTA V és a Fallout 4 még így is elég kompromisszumos lesz. Az X széria lehet meg sem éri a hiteled lejáratának végét, inkább kerüld...
-
Khelben
nagyúr
válasz
viharkabat #117432 üzenetére
Ha képszerkesztés, akkor illene költeni egy ips panelre, az kb. 210-220k, Fujtisu A555G-ben. De a minőséget úgy kell nézni, hogy a 200k nagyon a belépő szint notebookban...
-
Zolly444
aktív tag
válasz
viharkabat #117414 üzenetére
Összefoglaló: Azért nincs értelme az "Ez a gép jó?", "Ez a gép megéri?" jellegű kérdéseknek, mert egyrészt az összefoglaló kitöltése nélkül nem tudjuk, hogy mi éri meg és mi a jó neked. Másrészt pedig a tanácsokat adók ismerik a piacot, egy adott igényre az összes szóba jöhető gépet meg fogják nevezni. Felesleges linkelni a többit, mert azokat senki nem fogja ajánlani.
-
Khelben
nagyúr
válasz
viharkabat #117406 üzenetére
Az összefoglalót kellene kitölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Milyen SSD-t vegyek?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Synology NAS
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest