- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wizard1
csendes tag
-
Müszi
senior tag
Szuper!
Ezek szerint ramot is olyat vettél bele amit én is kinéztem. Tudtommal nincs sok különbség a CL15 21333MHz és a CL17 2400MHz sebessége között.
Nálam is a laptopomon megy a torrent mivel az a legkevésbé energiazabáló, de általában rádugom lan-ra mert a DLNA is sokkal fürgébb olyankor és annak még ennyit sem tud a Wifi-je. Gondolom azért egy átlag netezésre vagy közvetlen stream-elésre bőven elegendő a Lenovo beépített Wifi-je.
Játékra kevésbé fog kelleni, de megnyugtató, hogy van némi VGA potenciál is.
Win10-et teszek rá természetesen és letöltöm amit írtál. Cipelgetve ez sem lesz sokat remélhetőleg.Köszi szépen!
-
Müszi
senior tag
Szia!
Néztem a szétszerelős videókat és látom, hogy ott a kispórolt ODD csatlakozója. Lehet, hogy veszek oda egy keretet 4 euroért bár én egy 500-as SSD-t néztem ki ami szerintem egyenlőre bőven elegendő lesz. Van egy üres USB3-as rack-em amivel mobilizálható lesz a HDD bár ezeknek a notiknak a kevés USB csati az egyik gyengéjük.
Akkor ezek szerint meg tudod erősíteni, hogy az a 4Gb ram az alaplapra van integrálva és van egy üres slot?
Jó lesz ez a célra, a garanciával meg csak nem járok pórul a boltnál.
Vásároltam már ott párszor és eddig nem volt gondom velük. Lehet olvasni mindegyikről jót és rosszat is. Lehetséges, hogy itt az utóbbiból sok van de azért van jónéhány megelégedett vásárlójuk is.
Neked mióta van meg a noti és mik a tapasztalataid vele? Legfőképp mire érdemes jobban figyelni?Bocsi a sok kérdésért és köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Dell Precision 3551, 15,6" FHD, I7-10750H, 32GB DDR4, 512GB SSD, P620 4GB VGA, WIN 11, ÚJ
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 470 G5 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I Nvidia I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest