- Magisk
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugo_
veterán
válasz
arnicode #125341 üzenetére
Mit takar a mérnöki vonal? Tetszőleges hazai BsC 1-2 CAD tárgya, meg pár gépelemek beadandó, vagy komolyabb munka?
Előbbire (illetve 10 alkatrész alatti lemezalkatrészek tervezésére munka szintjén) nekem még épphogy elég a T500 T9600+GMA4500 kombója. Persze jobban jártok egy használt munkaállomással, de ha nincs sok alkatrész meg nem renderelsz, akkor az Autocadnek, Inventornak nincs nagy gépigénye, a Solidedge egy kicsit csücskösebb.
-
hallador
addikt
válasz
arnicode #125341 üzenetére
Az a baj, hogy ennyiért nem nagyon lesz, ami ezt tudja, a HP 250 kiváló gép, de az a baj, hogy az egy irodai gép, nem pedig olyan ami neked kell. Az a baj, hogy ez a kategória amit Te keresel 250 000 alatt nem lesz minőségben.
HP ProBook 650, Dell Latitude 5000, de ezekkel nem nagyon lehet tervezni, így kivettem a tervezést ahogyan kérted.
Ha lejjebb megyek,akkor a HP ProBook 400-as sorozat, de az is 200 000 környékén kezdődik.
-
hallador
addikt
válasz
arnicode #125338 üzenetére
Az elsőnek néztem meg a rendszer követelményét.
System requirements for Autodesk Inventor 2016 products
Itt máris elakad bármilyen gép ami úgy 6 - 800 000 Ft alatt van újonnan. Használt gépeket kellene nézed. És azokból is legalább Sandy Bridge processzorral rendelkezőt, hogy a memóriát megfelelően fel tudd bővíteni.
-
Khelben
nagyúr
-
btudos
nagyúr
válasz
arnicode #26418 üzenetére
Nem láttuk még, hogy van ilyen is, azért nem esett még szó róla
A "kollegának" meg ment két árkategóriából ajánlás, az AH552-re is igaz, hogy azért a Latitude E5530 más ligában játszik, ráadásul 165 és 180 között már nincs is akkora különbség, bőven megéri a differenciát a Dell anyaghasználata és a NBD garancia.
Halfer: Nézd meg valahol, ha anyaghasználatra, összeszerelésre és merevségre rendben van, akkor bele lehet vágni, mégiscsak Lenovo, nagyon komoly ipari hulladékot nem szokott piacra dobni.
-
-
f4cg80
tag
válasz
arnicode #22483 üzenetére
Eléggé új,ph novemberben írt róla,mint friss laptop: [link]
Fényes kijelzővel,usb 3.0 nélkül jött ez az Asus. Alapjában az X és K szériák megbízhatóságilag a legaljának számítanak,az U szériát annyira nem ismerem ilyen téren.
Tényleg kisebb a kínálat(ilyen árban,mivel 200 felett,üzleti sorozatokból van több ilyen is),de egy S400-as Lenovo szerintem jobb választás: [link]
Van más specifikációban is,olcsóbban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított Dell Vostro 15 3568 (7. gen. i5, 16GB RAM, SSD+HDD, jó akku, videokártya)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged