- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szenbalu #40387 üzenetére
Szerintem nem érdemes várni, ez most jó áron van Full HD kijelzővel, és nagyon szép a képe, nekem ugyan ez van csak sima HD felbontású, és csak megerősíteni tudom hogy sokkal jobb a FULL HD.
Ezt a véges jogi elállást nem tudom viszont, sose voltam otthon az ilyen témában.
(#40393) szenbalu: Olcsóbb már nem hiszem hogy lesz, anno az E5520-as sem ment ennél lejjebb. Persze lehet valamelyik bolt valami extra akciót csinál, de ezt előre nem lehet megjósolni, a lényeg az hogy ebben a kategóriában nem jellemző hogy ennél lejjebb menne FHD kijelzővel.
(#40395) iliili: azt azért érdemes megjegyezni hogy a Z500-as G580-ashoz nem csak a prociban jobb, hanem minőség, hangzás, illetve ugye van már erősebb vga-val is, de ez igaz drágább kategória.
-
rgeorge
addikt
válasz
Ahogy Chaser is mondja, a visszatérítésre 30 napja van a kereskedőnek. Sőt, értékvesztést is számolhat, mert nem mindegy, hogy csak kivetted a dobozából a notebook-ot, megnézegetted, nem tetszett a burkolat színe, és ezért nem kéred, vagy 7 napig napi 24 órában használtad, de mondjuk nem volt elég gyors, és ezért viszed vissza.
-
Chaser
legenda
válasz
Szerintem nem érdemes. Valószínűleg mint a legtöbb új szériás intellel szerelt gép, drágák lesznek az újak is.
Céges policyt nem ismerem, azt viszont érdemes tudnod, ha elállsz a vásárlástól a kereskedőnek nem kötelessége egyből visszaadni a pénzt. 30 napja van rá, hogy ez munkanap vagy minden nap beleszámít azt nem tudom.
Dell FHD panelek mindig szépek voltak. -
Chaser
legenda
válasz
szenbalu #40380 üzenetére
Skyrim az sajnos nem fog menni rajta. De ez a gép dell üzleti, üzleti garanciával, gond esetén nálad javítanak 1-2 munkanapon belül. Nemrégiben esett le ebben az üzletben az ára, jelemzően 200-210k körül volt addig. Tekintve a FHD felbontást, 3 év NBD gart, backlit billzetet, dokkolhatóságot instant bestbuy
Akár 250-es SSD is belefér optibay kerettel együtt.
szerk: Lehet lesz egy dell E4310-em 1.5év körüli garival, ha érdekel majd keress meg. Egyelőre haver tart rá igényt, csak általában zsetonja nincs az igényeire
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szenbalu #40380 üzenetére
Szia!
Ha az i3-as proci, és HD4000-es vga elég neked a munkádhoz, akkor tökéletes választás az E5530-as (max még dobsz bele egy kis memóriát), főleg hogy most Full HD kijelzővel nagyon jó áron van, és még bőven belefér az SSD is így a keretedbe. Amúgy optikai meghajtóra tudsz venni pár ezer forintért ilyen beépítő keretet (úgynevezett caddy-t ), amibe belerakhatod a gép vinyóját a vinyó helyére meg mehet az SSD.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Opel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- A Legolcsóbb!!!! Asus core i7-es notebook GeForce VGA kiárusítás!!!
- Lenovo Thinkpad T495 14" FHD AMD Ryzen 5 PRO 3500U 16GB DDR4!
- HP 850 G2 i5-5200 8 Gb 256 Gb ssd 15,6" áfás számla
- Lenovo T470 core i7-6600 16 gb, 256 Gb nvme ssd, áfás számla
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest