-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz FIREBLADE78 #162100 üzenetére
Nem ajánlatként írom, csak tájékoztatásként, ha már ez a típus került szóba:
Ennek van egy újabb típusa is, a Dell Vostro 3591.
A kijelzője nem IPS, nincsen billentyűzetvilágítás, nincs optikai meghajtó. Viszont van NBD garancia.
Egyébként hasonló (Dell Vostro 3580, még korábbi típus) netezős gépet segítettem rendelni valakinek ez év elején szerényebb specifikációval és NBD garanciával, 125 000 Ft-ért, és elégedettek vele. Nyilván egy IPS kijelzős géphez képest nem olyan nagy élmény a benne lévő panel.
A weblap szerint helyszíni, NBD garanciával vannak egyes Dell Inspiron 3593 notebookok is (nem mindegyik konfiguráció), amik hasonló specifikációjúak a fenti Vostro-hoz, de csak legfeljebb 100 Mbs hálózati sebességet tudnak a Vostro-hoz képest (utóbbi Gigabites).
[ Szerkesztve ]
-
Farkassacred
őstag
válasz FIREBLADE78 #162100 üzenetére
Ennyiért ő a best buy szerintem. Probook
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
Tikakukac
titán
válasz FIREBLADE78 #162215 üzenetére
Azt kapott. Sok mást is kaphatott volna, de azokat nem sikerült sajnos.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz FIREBLADE78 #162218 üzenetére
Nem a hardverre értettem, még mindig nem a hardverre.
A netezni elég lehet sztori az úgy néz ki, hogy egy 8 éves laptoppal netezek elég durván és intézek el mindent. 8 éves és alap i5-ös, nem X-es Extreme Intel procival.
Nem és nem és nem a hardver a gond srácok ezerszer leírom ezeknél a laptopoknál. Az alap telefonok lassan meg tudják ugrani a legtöbb ember igényeit ilyen téren asztali szintre is. A gond ott van, hogy szétbomlik az alaplap körül az egész.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Farkassacred
őstag
válasz FIREBLADE78 #162215 üzenetére
Ennyiért már kapható idei probook is, abban is van bill. világítás..
-
Tikakukac
titán
válasz FIREBLADE78 #162222 üzenetére
És akkor hogyan lesz ennyiért i5, win és karácsonyfa meg borotválkozó-tükör az Asusban? Ezt fogjátok megtudni rövidesen ha megveszitek azt a szétfullozott egyébként 80k-s alapokból induló csodát.
-
Farkassacred
őstag
válasz FIREBLADE78 #162222 üzenetére
"csak i3" és a korábbi mondatod "Muternak akarok egy netezős gépet. Több évre szólna. Legalább újabb i3"
Nem értem hol itt a probléma. Gondolom te se se várod azt, hogy ennyiből egy megbízható gép mellé még kapjál windows rendszert is, meg még legyen i5, de inkább i7 netezésre .. Az a probook amit linkeltem a legracionálisabb döntés, ha egy megbízható gépet kerestek 300k alatt. Ha mást veszel ennyiből, az egyszerűen csak simán egy rosszabb döntés volna, és ez tény.I'll meet you again through the eyes of our son.
-
Tikakukac
titán
válasz FIREBLADE78 #162242 üzenetére
Még a jóféle pusztulat kijelzőst 300k-ért? Az lenne a király pénzégetés.
Probookból amelyik kell. Ha 13" akkor 430, ha 14" 440 ha 15" 450, G6 és G7 van forgalomban, ha kifutós G6 van valahol olcsón az is lehet jó vétel, néha van ilyen is.
-
Tikakukac
titán
válasz FIREBLADE78 #162246 üzenetére
Ja. Hát 400k-s indulóárral?
-
Tikakukac
titán
válasz FIREBLADE78 #162249 üzenetére
Volt, van, használtam és kell is velük foglalkoznom napi szinten, tudom milyen.
-
Farkassacred
őstag
válasz FIREBLADE78 #162242 üzenetére
Őt.
Ha javarészt internetre lesz, akkor azzal négy giga rammal is ellesz egy darabig.I'll meet you again through the eyes of our son.
-
Tikakukac
titán
válasz FIREBLADE78 #162287 üzenetére
Muternak akarok egy netezős gépet.
Ha még mindig erre nézünk valamit, akkor nem értem miért kéne más, mint az Intel IGP-je. Egyszerre fog futni 4 4K-s videó vagy OpenGL miatt kéne? Fognak pörögni a CUDA magok?A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz FIREBLADE78 #162289 üzenetére
ProBook 440 G7 8 giga 256 giga kombóval 225k. Ehhez egy 3k-s win kulcs kell és 230k. Nem értem a 300 rugót.
-
Tikakukac
titán
válasz FIREBLADE78 #162292 üzenetére
Látogass el az apróra, csodát látsz majd. Egy csoda a refurb kulcs tudománya
-
Dhampir
félisten
válasz FIREBLADE78 #162292 üzenetére
A Windows 10 topikban is kaphatsz erről tippeket.
-
Tikakukac
titán
válasz FIREBLADE78 #162299 üzenetére
Ezt rád bízom
-
Tikakukac
titán
válasz FIREBLADE78 #162349 üzenetére
Szinte mindenkinek van színes gépe. És szinte mind szemét is.
-
Farkassacred
őstag
válasz FIREBLADE78 #162349 üzenetére
Egyszerű ám befesteni..
-
Tikakukac
titán
válasz FIREBLADE78 #162358 üzenetére
Most nyilván vitatkozhatunk, hogy van-e mikor tudom, hogy van. A lényeg úgyis az, hogy ezek tényleg arra gyártódnak, akiknek ennyi a létszüksége, minden más lecsó. Szabad kezet adok nekik ebben, ide objektív vélemény vagy szakmai tapasztalat nem kell
-
Farkassacred
őstag
válasz FIREBLADE78 #162358 üzenetére
Nézzék meg élőben a vivobook laptopot és ha megtetszik nekik, meglehet venni. Ahol a külső szempont, ott sokszor az észérvek nem számítanak.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz FIREBLADE78 #162361 üzenetére
Kezded érezni.
Ma a grafiba kellett egy képet kiajánlani. Van szinte új számlás bolti gép 220k-ért full atom konfigban, csilivili, nagyon király. Meg van 5 éves Preci ugyanennyiért.
Tippeljük meg miért annyi az annyiA fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Farkassacred
őstag
válasz FIREBLADE78 #162361 üzenetére
Már a kezedben szétesik Viccet félretéve, otthoni felhasználásra kellő óvatosság (tehát nem dobáljuk/verjük le az asztalról) mellett jó vétel az az asus. De már 300 felett vagyunk, nem 230 volt a kiindulópont
-
Tikakukac
titán
válasz FIREBLADE78 #162363 üzenetére
Az egy olyan sorozat a Dellnek amit nem a kukának terveztek.
Garancia van. Ez igaz. Tudod, hogy mi a jó a gariban? Hogy amikor hetekig áll a géped és utána megint és utána megint és nem tudod használni, hirtelen valahogy megvilágosodnak az emberek és rájönnek, hogy hát ő igazándiból használni vette a laptopját, nem szereltetni. Vert már szét az orrom előtt gépet ember bolt közepén, mert elege volt a "garancia van" jellegű sztorikból.
Ezért mondtam, oda van bízva, ha a szín a fontos, nem a használati érték, akkor nézegesse ha darabokban van esetleg ha garizzák akkor csináljon róla képet és azon szerkesszen Word dokukat.
-
Farkassacred
őstag
válasz FIREBLADE78 #162366 üzenetére
Jelen esetben: 300 ezer forint = nem mindennapi hordozásra kitalált, de egy kellemesen jó kijelzős laptop.
Jobbik esetben (egy használt üzletivel) 300 ezerért: mindennapi hordozásra alkalmas noteszgép, perfect kijelzővel akár photoshop-hoz is, erősebb hardverrel ha szükséges.
Ugyebár a laptopot meg eleve hurcibálásra találták ki, amire újonnan ezek a gépek csak korlátozottan alkalmasak.I'll meet you again through the eyes of our son.
-
Tikakukac
titán
válasz FIREBLADE78 #162366 üzenetére
Az a gond elhiszed, hogy 300k-ért nem adnak manapság olyan gépet, mint egy 80k-s. Dehogynem adnak. Jobb a hardver, de ennyi.
Meg nekem ez a gondolkodás. Eddig trágya volt, beleölök háromszor annyit és hát na, ha az is az, akkor mi van. Na épp ezen logika mentém merik a gyártók a legkotványabb szutykokat is felárazni és aztán piacra dobni. Mert nincs igény arra, hogy valamit kapj a pénzedért. Legyen színes. És kész. Iszonyatos gondok vannak.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz FIREBLADE78 #162372 üzenetére
A 300k-s gépedben az alaplapot és a rajta lévő chipeket fizeted meg a kijelzőt. Minden másra a létező legkevesebb jut.
De mondom, elengedtem a dolgot én látom ezen kategóriának a pusztulását flotta szinten, öröm nézni.
-
Bdanyy
addikt
válasz FIREBLADE78 #162403 üzenetére
Dell XPS-ek sem rosszak
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Tikakukac
titán
válasz FIREBLADE78 #162403 üzenetére
XPS. A macről váltók jellemzően ott kötnek ki.
-
Pano
addikt
válasz FIREBLADE78 #162703 üzenetére
Bármi lehetséges. Még az is, hogy bedől a Huawei aztán megveszi a Donald bácsi és lesz TrumpiPhone.
Amúgy pont most volt róla szó, kicsit olvass vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Anime filmek és sorozatok
- eBay
- Battlefield 2042
- Windows 11
- Projektor topic
- Facebook és Messenger
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest