- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
Traianus #152888 üzenetére
Nincs ilyen gépem, de már sokszor megtapogattam és tetszett, de ez szubjektív. A kijelző kerete lehetne merevebb, de nem csavargatásra találták ki, hanem normális felnyitásra a közepe táján megfogván.
A kijelző fényereje nem túl nagy. A G3-nál masszívabb, jobb a hűtése, könnyű bővíteni (alul egy csavar fogja az alját, ami egyben levehető). Érdemes netes videóbemutatókat megnézni róla. Legfrissebb utódja a Dell G5 5590.G5 5587 tulajok például a Dell notebookok fórumon lelhetők fel, ők rendelkeznek saját tapasztalatokkal.
(Én nem vagyok tanácsadó, csak egy-két szempont miatt, laptopok iránti érdeklődésből kifolyóan is hozzászólok néha a témához.)
-
Dhampir
félisten
válasz
Traianus #152867 üzenetére
Eredetileg a "srácok" szabadsága alatt nem akartam ideírni.
Itt a topikgazda a G3-at a gyengébb anyagfelhasználás miatt nem szokta ajánlani, de érdemes visszaolvasni a keresővel. YouTube-on videon megnézhető a hűtés kialakítása, szerintem eléggé lefojtott ezzel a megoldással. Vékony gép, amely nem szellőzik kellőképpen, de ez csak a magánvéleményem. Lehet, hogy így is használható, legfeljebb hangosabb a hűtés. Személyes tapasztalattal lenne biztos kimondani rá az ukázt.Létezik 779_jatek_a_beleposzinten/bevezeto_kulso.html]Prohardveres bemutató a nagyobbik Dell G3 3779-ről. Érdemes beleolvasni a 99 hozzászólásba, amelyben van felhasználó tapasztalatából származó vélemény is. Meg lehet kérdezni akár az egyik bővebben író hozzászólót, G3 laptoptulajdonost, hogy azóta is hibátlanul működik-e a gépe.
Néhanapján egyes boltosok is beszélnek marhaságokat, hogy nem bővítheti a felhasználó a gépét. Lehet, hogy emögött az is állhat, hogy jó pénzért a kereskedő szívesen bővíti. Lehetnek kitételek, de a legbiztosabb a Delltől megkérdezni, hogy mit szabad tenni a gépeddel.
-
Tikakukac
titán
válasz
Traianus #151280 üzenetére
Egyre több dolog férne bele abból amiket írtál.
Hogy valódi, ténylegesen értékelhető minőségjavulást is kapnál, nos, abban azért nem lennék annyira biztos. Nagyon közel van agymáshoz most már egy kiskategóriás üzleti meg a konzumer sajnos. Lassan szerintem PN szinten is.
-
Tikakukac
titán
válasz
Traianus #151273 üzenetére
Gazdasági totálkár. Tehát ha adott egy eleve neccesen eladható gép, amiben beüt egy olyan hiba ami tartósan nehezen javítható és az is a gép piaci értékének egy tetemes hányada, akkor azt a gépet apróra fel kell dobni és reménykedni, hogy valakinek van ideje szenvedni vele. Tipikusan a mindenféle felválós, repedős VGA-s laptopok ilyenek.
Igen, amit leírtál az tipikusan ilyen szokott lenni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- Szuper áron DELL XPS 13 9380 /i7-/16 GB Ram/512 GB SSD 4K Touch/IPS/
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest