- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Gravity1234 #163344 üzenetére
Mondjuk az egyik gép konkrétan szerelhetetlen, a másik pedig úgy törik és esik szét, mint a ropi.
A gond a cégekkel van. Nem tudom miért pont ezek jönnek fel, de itt zero kínálat van.
A 70-80k úgy reális, hogy a bolt csak 15k-t tesz rá haszonkulcsra, nem 30-40-et
Van ilyen is, a helyi aprón ölik egymást a kis boltok és válllakozók, hajrá.
Ha 15" kell akkor a T530, 8570p, E5530, E6530 simán jók. Sőt, ezekből újabbak is lazán. Amiket most írtam csak a biztos dolgok, ezeket garival, számlával megkapod 60k-tól. Igen, biztosan megkapod, mert ezekből vettem most párat pár héten belül. Igaz, nem ilyen csoda boltoktól, ahol árulnak használtan X-es Asust meg C-s Toshit
-
Khelben
nagyúr
válasz
Gravity1234 #163339 üzenetére
Egyiket se, még újonnan se. A Fujitsu jó lenne, de a reális ára valahol 70-80k körül van.
-
Tikakukac
titán
válasz
Gravity1234 #163313 üzenetére
Elég csekély a kínálat és finom voltam.
-
Tikakukac
titán
válasz
Gravity1234 #163308 üzenetére
Hogy ne 3 havonta kelljen ragasztózni a gépet, igen, ezek magas igények, a 100k pedig tényleg az, amit a legdurvább limitált pár darabos készeltből BF idején képes magából a teljes internet kiköpni. Ezeket az akciókat halandó ember pedig nehezen fogja elérni.
-
Khelben
nagyúr
válasz
Gravity1234 #163308 üzenetére
A kijelző mérettel van baj elsősorban, a legolcsóbb 17-es gép, ami nem szemétre való, 245k. Ha eltekintünk a 17-es kijelzőtől és elég a TN panel, akkor 150-ért már kapsz HP 255-öt vagy Dell Inspiron 3567-et. Ezek sem fognak elmenni 10 évig, de szükségmegoldásnak megteszik. Boltot találsz az árukeresőn, értékelésekkel együtt.
-
Tikakukac
titán
válasz
Gravity1234 #163305 üzenetére
Győzzön meg az akkor, hogy ennyiért újonnan konkrétan nem kapsz semmit. Mármint semmi olyat, ami jobb lenne mint egy számológép.
-
Ispy
nagyúr
válasz
Gravity1234 #163305 üzenetére
Az igényeid és a kereted nem állnak összhangban.
-
Khelben
nagyúr
válasz
Gravity1234 #147361 üzenetére
Radium garanciára keress rá, volt sz róla már elégszer. 140-ből HP 250-et vagy Dell Vostro-t tudsz venni, amik normálisabbak. De mindenből belépő szintre számíts, tehát semmi strapabírás meg szép kijelző meg ilyenek.
(#147360) errorcode06 : laptopszalonnál vannak használt HP 850-esek, abból megfelelhet valamelyik.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Gravity1234 #86215 üzenetére
Szia
Fujitsu A544 vagy A512, más nincs,Elég egyértelműen leírtam. Boltot nem mondhatok mivel egyesek reklámnak veszik és szerintük igazságtalan.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Gravity1234 #86209 üzenetére
Szia
Fujitsu A544 vagy A512, más nincs, Windows-t neked kell venni külön hozzá, napi szállításra azért hosszú távon nem ajánlott.
-
Borote
addikt
válasz
Gravity1234 #7279 üzenetére
Szerintem megéri... A böngészőben mindig lehet nagyítani, és az extra képpontsűrűség pedig nagyon gyakran jól jön - ha nem azért, mert nagyobb lesz a munkafelület, akkor azért, mert szebb képet fog adni.
Persze ez is erősen egyénfüggő, de én szeretem a nagyobb felbontást! Főleg azért, mert a laptopot általában jóval közelebbről nézed, mint egy benga monitort, vagy TV-t.TV-re kirakáshoz pedig HDMI kábel kell
-
Gooffancs
tag
válasz
Gravity1234 #7209 üzenetére
FullHD-t vedd, a nagyobb munkafelület felbecsülhetetlen... Játékoknál jobban néz ki a high fullhd-n, mint az ultra hd-n... Amúgy is, ha esetleg kilövöd a képet TV-re, a jobb játékélmény miatt, akkor fullhd-ban fogja meg meghajtani, és szép lesz...
Nem tudom miért problémázol ezen ennyit, pár év múlva örülsz, ha médiumon elmennek majd a játékok a fullhd-n és a sima hd-n is... -
Borote
addikt
válasz
Gravity1234 #7209 üzenetére
Az fHD kijelzőt folyamatosan használod, akkor is élvezed az előnyeit, ha nem játszol - a jobb panelből kifolyólag szebb színek, jobb betekintés, talán a kontraszt is jobb. Én speciel nem kötnék ilyen kompromisszumot, hogy magasabb részletesség mellett menjenek a játékok, miközben a panel szarabb, ami legalább annyit ront az élvezeti értéken.
Illetve ha jobban belegondolsz, ugyanazon a területen fHD esetében sokkal részletesebb képet kapsz, és még ha alacsonyabb beállítások mellett is futtatod, szebb és tisztább lesz a kép.
Én speciel nem szerettem 15"-on a 1366x768-at. Meg lehet szokni, de akkor sem az igazi az a kb 100-as DPI.Szerintem ez egyáltalán nem egy érvágás, hogy nem tudsz mindent ultrán, élsimítással, mittudoménmivel futtatni, a játékélményen nem hiszem, hogy rontana
(#7210) thomeef: ha a HP nem változtat az eddigieken, akkor soha, mert DV7-est és ENVY-t eddig sem nagyon lehetett itthon kapni, csak külföldről behozottként
Szóval vagy változtatnak rajta, vagy rendelsz a németektől. -
spyduck
nagyúr
válasz
Gravity1234 #7168 üzenetére
Én biztos Y580-at vennék, nekem nagyon bejött. Az Alienware is melegszik annyira annak ellenére, h dupla hűtése van. Nekem jobban is tetszik és használhatóbb is a Lenovo. A Lenovo-nak amúgy egy olyan gépe sincs most jelenleg amit ne volna jó használni, mindegyik jó minőségű. Ilyet egyik gyártó se csinált még!
-
reelc
veterán
válasz
Gravity1234 #7168 üzenetére
Szia!
Tessék, teszt, Full HD-s:
http://www.laptopszalon.hu/hirek/Lenovo_IdeaPad_Y580_teszt_228.htmEddig vártál 2 hónapot, neked kell tudnod, belefér-e még pár hét. Ma augusztus 20 van. Kerget a tatár?
Kérdeztél is azon a rengeteg fórumon a kijelzőkről? Válaszoltak is?
Talán az lenne a legjobb, ha megvárnád a Full HD-set, bemennél a boltba, és összehasonlítanád a HD-s verzióval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest