-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
gixxer-tomee #115647 üzenetére
Megértem, akkor viszont lejjebb adni az igényből. A keretedből nagyjából egy 8570P jönne ki, ami ízig-vérig komoly noti.
-
Dhampir
félisten
válasz
gixxer-tomee #115644 üzenetére
Hardveraprón árulnak olyan Dell Preciket (M4600, M4800), ami felújított, ezt-azt kicserélt rajta és benne a maestro, de az nem is százezerért fut, hanem afölötti árat jelent.
-
Dhampir
félisten
válasz
gixxer-tomee #115640 üzenetére
Hát ez az, hogy én sem tudtam várni, mert ketten használtunk egy laptopot, az meg úgy nem volt állapot, az Alfás remek ThinkPad T510-em meg tesómhoz került ajándékba, és már nagyon kellett egy önálló, jó gép.
Azért ezzel a matt IPS-kijelzővel, JBL-hangszórós térhangzással és totál csendes működéssel el lehet vegetálni, más kérdés az, hogy legalább napi ~12-15 órát megy nálam egy gép, majd kiderül, hogy mennyire bírja a gyűrődést, habár túlnyomórészt office a feladata.
-
yanna
addikt
válasz
gixxer-tomee #115634 üzenetére
Az, hogy wifi-t eldobál valami nem feltétlenül hardveres probléma. Precision meg nem hinném, hogy csalódást okozhat.
-
Dhampir
félisten
válasz
Az 500-asnál újabb thinkpad-ek kijelzője vérgagyi 1366-os retek
Nem csak olyan van, de tény, ha perpillanat nem kapni jobbat, akkor várni kell. Én 6 hónapig vártam, végül IPS-paneles konzumer lett, mert csak leharcolt üzleti gépek voltak, vagy lebeszéltek arról, amit megvettem volna (például régi IPS-paneles T60).
A 8570P jó gép, de sok felhasználó elbukik a driverek telepítésénél, legyen szó bármelyik gyártó bármelyik típusáról.
-
Tikakukac
titán
válasz
Ha betolod a rossz drivert a T500 is eldobál mindent, ezt tapasztalatból tudom.
-
Khelben
nagyúr
válasz
Minden gépnél előfordulnak problémák.
-
Khelben
nagyúr
válasz
gixxer-tomee #115621 üzenetére
Laptopsystemnél lehet hozzá windowst venni olcsón (
8-10k talán?12,5), ha épp nem lenne. És ott garancia is van.
pl. ehhez van win7 is, amit még pár hónapig lehet upgradelni 10-re. -
Khelben
nagyúr
válasz
gixxer-tomee #115619 üzenetére
I7-tel melegebb lesz a burkolat, mint i5-tel. Más hátránya nincs. A 60-as, 70-es Elitebookok még elég sok hőt engedtek a burkolatra, a 8560w is tudott rendesen melegedni. Persze csak akkor, ha leterheled rendesen. Amúgy jó gép, nálunk is szolgál egy a családban, nincs vele gond. Mindeképp 1600x900-as kijelzővel vagy fullhd-val vedd, azok jobb panelek, mint az 1366x768-as.
-
Dhampir
félisten
válasz
gixxer-tomee #115005 üzenetére
80k körül
Növelném a keretet, és ezt a HP EliteBook 8570P venném.
A HDMI egy átalakítóval ("Displayport to HDMI" kulcsszóra akár az Ebay-en is kereshetsz olcsó megoldást) megoldható, cserébe nagyon jó minőségű gépet kapsz.
-
Tikakukac
titán
válasz
gixxer-tomee #109371 üzenetére
Ezen nem tudom mit nem lehet érteni???
A mondatok nyelvtanilag átmennek a vizsgálaton sacc/kb.
A gond azzal van, hogy olyannyira írtál konkrétat, mint mikor én megyek be vizsgázni és ráhúzok olyan tételt amihez közöm sincs elkezdek beszélni mindenről. Ahogy a tanár sem tud vele mit kezdeni, mi sem nagyon veled amíg nem írsz konkrétat.
-
QwErTy42
addikt
válasz
gixxer-tomee #109367 üzenetére
Köszi a nagy semmit. Erre nem tudunk mit mondani.
A tökmindegy és ne legyen csillagos ég az nem SI mértékegység de még csak nem is valuta... -
QwErTy42
addikt
válasz
gixxer-tomee #109365 üzenetére
Szia,
Összefoglaló
-
rbalint88
addikt
válasz
gixxer-tomee #93911 üzenetére
iPad Air és egy bluetooth billentyűzet. Navigálni jobb, mint bármelyik laptop.
-
Khelben
nagyúr
válasz
gixxer-tomee #93906 üzenetére
Először tisztázni kellene, hogy mire kell.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Pedig ár is kéne anélkül nagyon nehéz mondani valamit.
Újak:
Drágák pl. E7440/7450,
Közpesen HP840 stb stb
Olcsón Hp430 -
válasz
Lenovo X széria, minimum X200 közepes X220. Drágábban meg van minden féle ott nem hinném, hogy lenovot vennék, de elször is jó lenne egy ár...
-
kistewe
tag
válasz
gixxer-tomee #91608 üzenetére
200k-ért már nem lehet nagyon melléfogni ha garival és számlával veszed, bár általános használatra a T500 ssd-vel sokmindenre elég ... ne legyen bazinagy de most 15 colos géped van azaz legyen kisebb ? vagy ne legyen 17" ?...videovágáshoz nem értek de valószínűleg ott is célszerű a dVGA, sajna mostanában a TP kerülendő a szerviz miatt , így marad a Lati meg az Elit, ha meg lesz CADCAM is akkor Nquadros dVGA-s Preci...de lehet a többiek többet tudnának ha kitöltöd a kérdőívet a topic elején...
ui. két teljes értékű meghajtó csak a 17 "-ba fér be ha jol emlékszem, kisebb méretbe már csak az ODD helyére célszerű a HDD-t rakni és HDD helyére az SSD-t , kivéve ha van mSATA amiről bootolni is tud...
uff stewe
-
válasz
gixxer-tomee #91039 üzenetére
Csak akkor cseréld a T500-at ha hardveresen kevés, ilyen T520, W520 vonalon nézelődnék a helyedben. Az már egész nagy ugrás teljesítményben, sokkal nagyobb mint például a sandy-> haswell.
-
Scooter
tag
válasz
gixxer-tomee #91043 üzenetére
2 generációs ugrás lenne a jelenlegidhez képest. Még ajánlható széria a x20-ak.
Ha tetszett a T500, akkor ezzel sem lesz túl nagy gondod. Mondjuk azt mondom ha van lehetőséged valahol élőben megnyomkodni akkor hajrá. -
Scooter
tag
válasz
gixxer-tomee #91039 üzenetére
T520?
-
stratova
veterán
válasz
gixxer-tomee #73146 üzenetére
Így hirtelen hardverprón van még némi garanciával rendelkező M6600 (17,3") 300-alatt ill. angol billentyűzetes garis M4700 340 magasságában.
Az XPS / M3800 billentyűzete azért tűnhet furcsának, mert a 14"-os talán 13"-os gépbe is beépíthető numpad nélkülit kapott.
-
stratova
veterán
válasz
gixxer-tomee #73143 üzenetére
-
válasz
gixxer-tomee #62616 üzenetére
+OP-rendszer!
-
Helmoras
őstag
válasz
gixxer-tomee #62616 üzenetére
a windóz
-
Chaser
legenda
válasz
gixxer-tomee #62585 üzenetére
Az egyik legmegbízhatóbb.
-
Blyan
félisten
válasz
gixxer-tomee #62585 üzenetére
-
Balli
őstag
válasz
gixxer-tomee #62181 üzenetére
Ebben IPS panel van, azaz igen teljesen jó a kijelzője. Viszont nem csak az olcsóbbakhoz képest jobb, de sok sok méregdrága laptophoz képest is...
-
TheProb
veterán
válasz
gixxer-tomee #62052 üzenetére
-
-
btudos
nagyúr
válasz
gixxer-tomee #62057 üzenetére
i3 az esetek nagy részében bőven elég. Videót vágni, multizni szűkös, de offline játékokhoz a 8750m mellé bőven elég, és a mindennapi dolgokban sem lassú, főleg ha SSD is kerül mellé.
-
btudos
nagyúr
válasz
gixxer-tomee #62052 üzenetére
Az utolsó 3-ból valamelyik, a HP 15"-es, a másik kettő 13,3"-es, ez már rögtön egy döntő szempont, ha 13,3", azt kell eldönteni, hogy a kicsit masszívabb kialakítás, illetve a fényes kijelző, vagy a matt kijelző és jobb support számít. Előbbiek az U330p jellemzői, utóbbiak a Fujitsu-hoz tartoznak.
tjokai: Van külön netbook topik.
-
Tikakukac
titán
válasz
gixxer-tomee #62028 üzenetére
Akinek van pénze fél terás SSD-re az vesz akkor T410-et alig drágábban.
-
rgeorge
addikt
válasz
gixxer-tomee #62026 üzenetére
Ne az ultrabay-ba tedd, hanem a HDD helyére, a HDD menjen az ultraabay-be. Nem a SATA miatt, de rendszermeghajtót (nyilván az SSD lesz az) nem célszerű eltávolítható helyre tenni.
-
Tikakukac
titán
válasz
gixxer-tomee #62024 üzenetére
Megnyugtatlak, hasítani fog.
További elméleti fél giga az szép. Na ezt akkor hozd le a valóságba, hidd el, ennek az ötöde is sok. Itt a véletlen írás/olvasás ami számít, nem az, hogy mennyit tudna a memchip.
-
Tikakukac
titán
válasz
gixxer-tomee #61934 üzenetére
A Dell wifijével semmi. Az 5470-ben meg állítólag távolabbról gyorsan tűnik a jel. Passzolom, 70 négyzetméteresen nekem nem siekrült eltüntetni.
-
kecsawi
senior tag
válasz
gixxer-tomee #61922 üzenetére
A sony-t fogtam, tapogattam, használtam 2 napig. Képek alapján lehet túl sokat vártam tőle, de a valóságban kirázott a hideg a csalódástól. Semmiképp nem ajánlom, műanyag játékszer, semmilyen minőségérzet nem jött át. (Ehhez képest a samsung 530U minőségi volt)
-
btudos
nagyúr
válasz
Ha nincs jó minőség, megmondjuk, hogy nincs. A két említett gép egész kultúrált, ha mindenképp kell valami hordozható méretben ennyiből, azok jó gépek. Főleg az U430, az szerintem egy fokkal kellemesebb.
-
Tikakukac
titán
válasz
Kuka, C50 mindenképpen erősen kuka+ Edge nekem nagyon nem jött be, mert csak az sutákat verik át vele, G510 batár, Sony passz.
Az U430-tól tuti merevedne neki, mert egy macbook air kb. billzetvilágítással és fele akkora vastagsággal, 5470-nek meg állat a supportja és még mindig remek hordozni. Wifi meg majd kiderül mi alakul, elviekben ott is javítgatnak valamit.
Én ezer% nem nyúlnék abba a 4-be ha kicsit is kéne utazáshoz gép.
-
Tikakukac
titán
válasz
gixxer-tomee #61919 üzenetére
Ez van, aki csodát akar az azt is kap
U430 és 5470 Vostro. Ez az alja ahonnan indul a használhatóbb könnyebb dolog. A felsoroltak poénnak jók maximum.
-
premete
veterán
válasz
gixxer-tomee #61919 üzenetére
Olvasd át az utolsó pár hozzászólást, és látod, hogy mik a hátulütők; 170-ért új gép, ami utazásokra alkalmas, nem nagyon van; használt üzletiben lenne.
-
gixxer-tomee
aktív tag
válasz
gixxer-tomee #61880 üzenetére
Na úgy látom haversrác nem kap ma rá választ.
Türelem, tornaterem..
-
Tikakukac
titán
válasz
gixxer-tomee #61830 üzenetére
65W is vinni fogja, ha nagyon telibe akarsz tölteni miközben vereted dGPU-val akkor 90W.
-
negyedes
addikt
válasz
gixxer-tomee #61787 üzenetére
azok gyengebbek mint a az e6xx szeria. ha uzleti noti akkro a regebbi tp-k es kesz.
-
Tikakukac
titán
válasz
gixxer-tomee #61764 üzenetére
Hát raknék ennél rosszabbat ma is gépekbe, sőt, leginkább csak olyat. De nem véletlenül LG-re mennek.
-
Tikakukac
titán
válasz
gixxer-tomee #61759 üzenetére
Nekem semmit sem jelent, ezért használom én is azt mint a többiek: google. És így a 3. találat már vigyorog is, hogy samsung.
Wyll: 1. fos bolt. 2. Általános minőség 3. Ilyen ocsmányul pusztuló burkolatot még szerintem nem láttál, mint ezek szoktak bomlani.
-
Tikakukac
titán
válasz
gixxer-tomee #61719 üzenetére
3 számjegynyi után már annyira nem nagy öröm. Ez is olyasmi mint anno az asztalim, 4-5 évig még bírtam aztán váltás komplett kategória. Annyiban mondjuk a mobil cucc jobb, hogy van rengeteg ág, és lehet mókázni, amúgy ezt is unnám.
-
Tikakukac
titán
válasz
gixxer-tomee #61715 üzenetére
30 hónap alatt ha 5 alaplapot elhasználsz is jobban jössz ki. Tippeljük meg hány gép eszik meg 5 lapot..hát nem sok.
Jó ez így.
-
Chaser
legenda
válasz
gixxer-tomee #61681 üzenetére
Nem hiszem hogy a led-es a jobbik, az csak háttérvilágítás. Ha 1440-es akkor jó, ha abból is LG akkor még jobb. Ha 1280-as az trágya kb. FHD filmeket simán viszi, dxva-s az igp.
-
Tikakukac
titán
válasz
gixxer-tomee #61675 üzenetére
Ja, hogy játék. Ha emiatt megéri a +100k akkor te tudod, nyilván nekem nem és mivel kijártam a szopóroller fejlesztőit, így pontosan tudom, miért nem.
oroszbence: Pötyörészni jó lesz. Az, hgoy meddig bírja meg olyan kérdés meddig élek. Ha tudod mondd el, én szeretek excel táblában élni.
Leleményes: Azt felejted el milyen vastag volt a régi műanyag. 500 csavarral összetoldott 3 szintű vázas műanyag gép kicsit előrébb van mint a mai műanyag ami 1 cm vastag és ha erősebben vered a billzetet már ütöd a lapot gyakorlatilag.
-
Chaser
legenda
válasz
gixxer-tomee #61675 üzenetére
Elég fürge, ha ati vga-s játszani is jó. Bár T500 jobb több szempontból. SSD persze nem árt. Ha van benne 3g modem akkor semmi más nem kell csak egy SIM, antennák a fedlapba vannak építve. Ez egy 3g+GPS modem.
-
Tikakukac
titán
válasz
gixxer-tomee #61666 üzenetére
Hacsak nem 300k-t akarsz hitelezni akkor T400 szerűen összehozott gépet, főleg LG panelest nemigen kapsz.
voyi: Brutális pénzösszegben fogadok, hogy a kérdéseidre válasz nem fog jönni. Ez tipikusan iylen lesz amilyen lesz. A konfigolt notikból nagyon ritka a tényleg jó.
Leleményes: Nem rossz gép. Driverekre 2 napon belül mondom a választ.
-
btudos
nagyúr
válasz
gixxer-tomee #52926 üzenetére
Laptop.hu-nál kaphatók a Fujik is, és az elmúlt pár évben igen megbízható, jó minőségű gépeket gyártanak.
-
gixxer-tomee
aktív tag
válasz
gixxer-tomee #52925 üzenetére
Egyébként szimpatikusak. Csak úgy látom, nem igazán lehet már kapni őket.
Csak a Lenovot.
-
btudos
nagyúr
válasz
gixxer-tomee #52923 üzenetére
Lenovo B590 vagy Fujitsu AH502, illetve A532 játszhat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2/14"UHD(3840x2160)/i7Vpro-1185G7/48GB/512GB/Nvidia MX450(2GB DDR6)LTE,eSIM)
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest