- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
G-lader
tag
válasz
Tikakukac #25215 üzenetére
Itt olvastam:
http://www.adata-group.com/index.php?action=product_feature&cid=3&piid=181
"With a SSD + HDD hybrid setup, the mSATA SSD acts as a cache drive instead of main storage. Using this configuration, systems can reach speed boosts comparable to systems with SSDs as primary drive, while still enjoying the larger storage capacities of a mechanical hard drive."
Na de a lényeg nem is az SSD kérdése, hanem hogy PS-hez, Corelhez, WMware-hez kell-e nekem a jobb proci és a dedikált VGA vagy sem?
-
cantus
tag
válasz
Tikakukac #25147 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm a véleményeket. Én a használt laptopban is benne volnék. Ezek szerint mindenképp HP felé kell orientálódnom? Ez a 12 cellás aksi jól hangzik, főleg az olyan, amit a gép nélkül is tudok tölteni. Van mostanság ilyen laptop eladó, ilyen aksival? Arra gondoltam vennék valamilyen használt HP gépet és egy vele kompatibilis új 12 cellás aksit. Csak nem tudom ebben a felállásban melyik laptopjuk a legjobb ár/érték arányú.
-
wertzuip
csendes tag
válasz
Tikakukac #25091 üzenetére
Köszönöm, de +win8 az már 280e, ami meg már kicsit sokk, az új DELL 5721-ről van már valami infó hogy milyen? fontos lenne a csendes működés is és az i7 proci hűtéséről elég rosszakat írtak a prohardweres tesztben. 5721 ez win8-cal 228e, kérdés hogy a proci mennyire gyenge
-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #25147 üzenetére
A timelinex-ek talán elmennek 8 órát vagy többet is nettel. De hűtésük elég gatya meg a legtöbben beépített akku van.
Így első körben én is valami használt üzletiben gondolkodnék slice akkuval esetleg + ultrabay akkuval.szerk: Scoobyka: IPS-t felejtsd el. Legolcsóbb gép amiben van valami sony 250k körül. Utána levők 300 fölött.
-
Wentz
csendes tag
válasz
Tikakukac #25117 üzenetére
És ezt mezei felhasználóként ki fogom használni? Édesapámnak is Aspire 5310-ese van és teljesen meg vagyok vele elégedve, még nem tudtam olyat "kérni", amit ne csinált volna meg a gépezet. Otthoni használatra lenne, nem informatikai bravúrokat akarok végrehajtani rajta. Tudom nem ennek kellene az elsődleges szempontnak lennie, de a külső is szempont és abban bőven veri az Acer a Dell-t. Ha alap dolgokat tekintünk, lesz bajom az Acerrel??
-
-
runner 125
nagyúr
-
piRate_nEx
aktív tag
válasz
Tikakukac #24975 üzenetére
Bakker, ez milyen undorító már narancssárga fedlappal.
Hát ne legyen igazam, de ha a Laptopszalon 170-ért adja a VGA nélkülit - és ők azért egy korrekt bolt -, akkor az Imperium hogy adja 170-ért azt, amiben VGA is van?
Bár a szalonosban van még Win8, de az még mindig nem fedi az árkülönbséget szerintem.
-
urdug
aktív tag
válasz
Tikakukac #24911 üzenetére
Amit nekem írtál azt nem osztom főleg így kihegyezve. A véleményed szubjektív és nem megalapozott, nekem egy kicsit árnyaltabb a kép de, azt kategorikusan nem merném kijelenteni, hogy az ASUS-ok rosszak lennének.
Most is egy ASUS-ról írok igaz nem játszom csak ritkán de, akkor sincs gondom vele.
Tudod amíg itt egyesek a nem látottakról mesélnek addig Én a saját tapasztalatomat mondom a mindennapok használatából-ról.
És ezért nem ajánlok senkinek sem márkát sem géptípust. Lentebb is a kollégának egy alkalmi vételre hívtam fel a figyelmét amúgy meg az a gép kitűnő paraméterekkel rendelkezik az anyagminősége sem rossz!
De hát a megszállottak és a hangadók mindent elnyomó ordibálása sem feltétel igazuk állítására.
Továbbra is érdeklődve figyelem a topikot és időnként jókat mosolygok nevetek egyesek "észrevételén, állításán, vehemenciáján".
Tisztelettel: urdug
-
Drughi
addikt
válasz
Tikakukac #24903 üzenetére
Nem valószínű, hogy jelenleg van jobb, de ettől még más alternatíva lehetséges.
A lényeg amúgy is az lett volna, hogy olyanoknak is ezt a típust ajánlja itt sok "szakértő" akinek nem feltélen van szükséges a játékos képességekre.
Én is játszom, de sosem vennék gamer notit. És pont emiatt nem biztos, hogy számomra és hozzám hasonlók számára a legjobb megoldás a lenovo lenne.
Így szerintem butaság egy átlagfelhasználónak azt mondani, hogy csak ez van és más nem ajánlható ha játszani is akar. Egy gt620-szal avgy egy ati 76xx-szel is lehet játszani, a gt635 sem fogja megváltani a világot, de való igaz, hogy jelenleg ennyi pénzért, nincs más gamer notebook.Borote: Mondj nekem egy akármilyen notebookot, ami játék közbe nem melegszik. Lehet akármilyen jó hűtése egy notebooknak, játék közbe melegedni fog. Most hogy 80 vagy épp 90 fok, már mindegy, mert mindkettő meleg. Nem hiszem, hogy ez a lenovo, vagy egy asus, vagy hp hasonló videókártyával ne melegedne legalább 75fokig.
Ha nekem (mint hozzá nem értő) azt mondaná itt valaki, hogy nem melegszik, jó a hűtése, azt várnám, hogy a legmelegebb pillanatban sem megy 60 fok fölé. -
-
Dhampir
félisten
válasz
Tikakukac #24805 üzenetére
Nekem azért nem, mert apró. Amint írtam én is, utána lehet állítani. 21" kijelzőméretben már biztosan kellemesebb. Valamint nézhető minőségű fullHD anyagok nagy méretűek, baromi sok helyet foglalnak el a háttértáron. Nem praktikus 15,6" méretben a fullHD felbontás. Egyedüli előnyének a panel jobb minőségét tartom az 1366x768 felbontásúakhoz képest.
-
kripo
tag
válasz
Tikakukac #24611 üzenetére
Gondoltam...
Jelenleg nem játszom, de az ördög nem alszik
Mivel desktopot váltok le, így jó lenne a kicsivel több kraft,,, Felhasználásként, pedig átlag otthoni inkább FHD filmekre kihegyezve... Képszerkesztés, office w+e adatbázis kezelés nélkül vagy minimálissal, videót nem vágok (megvárom a min dvd-t, de inkább a fhd-t), max 10 lapos chrome böngészde (fhd youtube max hetente 1-2 alkalommal) háttérben letöltések (15-20 FHD megosztás). Szóval teljesen átlag user felhasználás...
Még annyi, hogy átlag 12-16 órát üzemelne a gép...
Köszi
-
i.csab
csendes tag
válasz
Tikakukac #24485 üzenetére
Üdv Tikakukac!
Köszönöm még egyszer a választ, tudom hogy, nagy szerencse kell hozzá és alkalmi vétel lenne egy ilyen üzlet...
Picit még hezitálok, hogy a T500 vagy a T510-es modelleket hajtsam, melyik megfelelőbb a felsorolt elvárásoknak - mi a különbség köztük? Van értelme az core i CPU-val szerelt gépeket keresni, vagy teljesen megfelelő a C2D is magas órajellel?
Üdv.
-
rizso
addikt
válasz
Tikakukac #24578 üzenetére
Mondtam neki, de tényleg rávágta, hogy nem tetszik a billentyűzete. Mondjuk mikor elkezdtem mondani, hogy párom (akivel barátnők) nagyon szereti a billentyűzetét (mondjuk neki Z570 van, de szerintem ugyanaz van a kettőben), akkor már annyira nem ellenkezett. Majd holnap kiderül mire jutunk vele...
-
Borote
addikt
válasz
Tikakukac #24550 üzenetére
Ott azért volt 'probléma', mert forrasztás helyett paszta köti össze a CPU lapkát a kupakkal - notebookban ugye ez nem játszik szerepet, mert itt a hűtő közvetlenül a CPU-lapkát érinti (természetesen a paszta közbeiktatásával).
Ami végülis nem egy eget rengető probléma, mert több hőt nem termel a CPU (és nem is fogyaszt többet), csak lassabban vezetődik el. Meg magának a lapkának is kisebb a kiterjedése, így (közel) ugyanaz a hőmennyiség kisebb területen keletkezik.(#24541) csibor: amúgy aaaaaaannyira nem szörnyű, amit így leír, vannak benne értelmes pontok, csak eléggé a nesze semmi, fogd meg jól kategória
én inkább úgy fogalmaznék, hogy kevés, nagyon
-
i.csab
csendes tag
válasz
Tikakukac #24356 üzenetére
Szia Tikakukac!
Köszönöm szépen a válaszod!
A Thinkpad T5xx jó ajánlatnak tűnik, húz a szívem hozzájuk. Konkrét hardver összeállítást azért nem írtam, mert nem igazán tudom, hogy ennél a kategóriánál - az üzleti mivolta miatt - mi férhet bele az összegbe?! Illetve milyet érdemes keresni (i3 vagy i5 CPU-vav, stb. vagy esetleg C2D ) ill. GPU-nál NVS/quadro, stb.?Az usb-s megoldás alatt mit értesz?
Köszönöm szépen előre is a segítségeteket!
Üdv. -
fatallerror
addikt
válasz
Tikakukac #24464 üzenetére
köszi, akkor ezt átgondoltatom vele v rábeszélem mert nem bánná meg
g580ból am sok összeállítás van, mind ugyan az igaz csak a cpu, os, ram, tárhely változik de a fícsörök ugyanazok igaz?
ivy bridge i3-ig mennék el, hd 4000es igp már hibátlanul viszi a fhd filmeket is tudtommal -
G-lader
tag
válasz
Tikakukac #24368 üzenetére
Tudom hogy van rá áfa, azért írtam hogy bruttó, azaz ez már a magyar ÁFÁ-val megnövelt ár lenne!
Konkrét konfig ugyanaz mindenhol, csak a proci illetve a garancia tér el:
Processzor
Gyártó: Intel
Család: Core i5
Típus: a leírtak szerintMemória
Méret: 4 GB
Jellemzők: 1x4GB, max. 8GBMerevlemez
Méret: 24 GB
Tipus: SSD
Jellemzők: SATA 6.0Gb/s, 2.5"
+500GB/7200rpm SATA 3.0Gb/s, 2.5" HDDOptikai meghajtó
Típus: NincsKijelző
Méret: 14,1 "
Felbontás: 1366x768 WXGA HD
Típus: Matt, LED
Jellemzők: anti-glare, 200 nit, 16:9, 500:1Videókártya
Gyártó: Intel
Típus: HD Graphics 4000
Jelleg: Alaplapi integráltAkkumulátor
Jellemzők: 3 cellás Li-Polymer, 47WhrPortok
HDMI, USB 3.0, Bluetooth, Memóriakártya olvasó, Ujjlenyomat olvasó, MiniDisplayPort, USB 3.0, HDMIOperációs rendszer
mindegyiknél van, de az gyakorlatilag mind1Fizikai paraméterek
Méret: 340mmx236mmx21mm
Súly: 1.852kg -
TESCO-Zsömle
titán
-
-
karoly70
csendes tag
-
Darko_addict
őstag
válasz
Tikakukac #24150 üzenetére
Azért nem akartam belemélyülni, mert megy a varia a fejemben, nem tudom, hogy Tabletet (Android vagy iOS) vagy Laptopot vegyek, mert normál helyzetben egyik sem kell itthonra, így végül valószínűleg eladás lesz bármelyikből is. Ára pedig nagyon hasonló a kategóriáknak.
Megvallva, van itthon egy lassú HP és egy első generációs Galaxy TAB is, tehát tudom mit nem akarok.
A négy magos S3-am és az aránylag gyors asztalim után nehéz lejjebb adni az igényeimet a teljesítmény terén, de összeírtam:(1) Maximális keretösszeg Ft-ban? - 70.000 - 150.000 HUF
(2) Kijelző mérete, felbontása, fényes, matt? - 15,6" - az akksi üzemideje miatt nem kell nagyobb.
(3) Notebook súlya? - Nem igazán számít
(4) Felhasználási kör (játék, munka stb…)? - Kapcsolattartás, böngészés
(5) Mi a fontosabb számodra, a megbízhatóság vagy a teljesítmény? - Fele-fele.
(6) Operációs rendszerrel, ha igen milyennel vagy FreeDOS-al kéred? - FreeDOS
(7) Tárhely (HDD) és memória (RAM) mennyisége? min. 320GB HDD, 4GB DDR3 RAM optimális, erősebb i3 vagy gyengébb i5 proci, elég az integrált VGA
(8) Egyéb kívánság (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) - Webkamera, Wi-Fi! (bár utóbbi már alap szerintem)
(10) Mikor lenne esedékes a vásárlás? 4 hónapon belül.Noha látjátok, nem lenne sok mindenre használva, lehet kapna egy SSD-t. Az a fontos, hogy ne kelljen ücsörögjek előtte, hanem, ha kattintok, tegye is a dolgát.
Az ár tekintetében, lehet, hogy az USA-ban lenne megvásárolva (bár jó lenne tartalommal megtölteni itthon...), ami árban jelentős mínuszokat jelent. Ismeritek a nagyobb gyártók garancia-politikáját? Praktikus lenne világgarisat venni.
Köszönöm az eddigi válaszokat is!
-
a000
őstag
válasz
Tikakukac #24012 üzenetére
Nem mindegyik gépben szedhető ki az egész dvd olvasó. Vagy rosszul tudom? Ilyen caddy-bay megoldásra gondoltam.
Amúgy új gép érdekel, 15", no játék. Oprendszer nem kell, fényes nem fényes mindegy, 4gb vagy több ram, vinyó mindegy, oprendszer nem kell.
Árban 100-130 között. Ha nincs ilyen, akkor a legközelebbi legolcsóbb.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Tikakukac #23664 üzenetére
Én sem mindig szeretem még a MacBook Air-t sem cipelni, de azért hálás tud lenni, mert olyankor mindig belegondolok, hogy mi lenne ha egy kétszer nehezebb és háromszor vastagabb döggel kéne cipekednem.
Játék nyilván nem út közben lenne, de otthon a PC-met általában én foglalom le valamilyen munkával, megy rajta a rendering vagy éppen nekem kell dolgoznom vele. Szóval ritkán tudom odaültetni, ezért kell neki egy saját gép.
Az a baj, hogy a döntést az nehezíti, hogy valószínűleg nem is nagyon létezik a megfelelő gép ebben a kategóriában. Egy nem ULV Ivy Bridge i3 + HD4000 egy kecses, könnyű gépben már teljesen megtenné, de ilyet 160 ezerig bezárólag nem lehet találni. Legalább is próbálkozom találni, de nem megy, nem ismerem kellően a piacot. A webshopokat is szúrópróba szerűen kutatom át.
Találtam egy ilyet: Dell Vostro 2520 (i5-3210M + HD4000) - 165k
De a gond vele, hogy majdnem 2.4kg, ami valljuk be, alig érezhetően kevesebb, mint a G580 2.6kg-os tömege. Akkor már inkább vennénk a G580-at.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Tikakukac #23662 üzenetére
Játékból főleg World of Tanks lenne, ami híres arról, hogy nincs multi core rendering. Így inkább az egy szálon is erős CPU-ra éhes és a minél nagyobb órajelre. Ezért is gondoltam az i5-ös verzióra, mert Turbo Boost alatt elfut 3 Ghz fölé is.
Neki nem olyan fontos a napi szintű játék, ezért is ódzkodik, hogy a mostani dög nehéz Acert lecserélje egy másik dög nehéz gépre, miközben nem is játszik túl sűrűn. De ha meg éppen megjönne hozzá a kedve, akkor az ilyen Lenovo S400 szintű gépekkel teljesen felejtős.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Tikakukac #23654 üzenetére
A HDD vagy a GPU fogná vissza? És ha mondjuk az adott játék inkább CPU-ra éhes, mint GPU-ra, akkor sem érné meg a felárat az i5 még SSD-vel sem?
Nem akarjuk barátnőmmel feltétlenül az i5-öt forszírozni csak azért, mert az jobban hangzik. Csak pusztán érdekel, én magam nem nagyon követem a notebookok világát, nekem ott van a PC, meg céges MacBook és egy saját Dell laptop.
Viszont ha ennyire visszafogott a játék teljesítmény, akkor barátnőm lehet tényleg jobban jár egy vékony, kompakt géppel, mert akkor legalább nem egy nagy dögöt kell cipelnie. Netezni, HD filmezni, szöveget szerkeszteni azok is megtennék. Igaz a G580-al legalább néhány alacsony gépigényű cuccal tudna játszani, de azért nem hal bele ha nem.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Tikakukac #23562 üzenetére
Én csak a procik összehasonlítására használtam fel a benchmark eredményeket, hogy tudjam megközelítőleg mekkora különbség van köztük. A notebookcheck tesztel World of Tanks-el is, az volna a cél, hogy ezzel el tudjuk játszogatni ha kell.
Ami összességében ehhez a játékhoz minimumban kell (nem az ajánlott gépigény szerint, hanem, hogy élvezhető sebességgel fusson):
i3-3110m, HD4000 (vagy egyenértékű/erősebb) és a legalább 4GB RAM dual channelben sokat segít.
Az i5-ös proci azért merült fel, hogy talán időtállóbb. Nem biztos, hogy 2 év múlva is csak az lesz a cél, hogy a World of Taks elfusson. Munka szempontjából Photoshop és más grafikai szoftverek mennének, illetve ritkábban Full HD videó vágás, ezt pedig egy külső monitorra is kötve alkalmanként.
Szerk: Tök jó lenne a használt, de csak hitelre tudunk vásárolni. Szívás, de most ez van. Szóval marad a bolti kínálat.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Tikakukac #23557 üzenetére
A "majdnem ultrabook" kategóriában például nekem első ránézésre tetszik a Fujitsu Lifebook UH552, de ebből csak 180k körül van olyan ami (benchmarkok alapján) már egy használható Core i5 ULV procit kapott. Ha várnánk még, hogy kispóroljuk a felárat, akkor lehet nem volna ez kérdés, de a jelenlegi Acernek ha tippelnem kéne, akkor már csak napjai vannak hátra.
Az Acer 5552G minőségével nem tévedtél. Borzalom. De ajándékba kapta kb 1,5 éve, nem mi választottuk. Először 4 hónap után elkezdtek a billentyűzet gombjai potyogni, elment Csehországba az Acer szervizbe, 3 hét után felhívtak, hogy követeljék a szállítás díját, mert szerintük mi csesztük szét a gépet, szóval a garanciális javítást el is felejthetjük, 17k összegért beraknak egy másik billentyűzetet, plusz 7500 Ft a szállítás díja.
Azt mondtam hagyom a francba, veszek itthon billentyűzetet és bepattintom 5 perc alatt. Aztán az idő múlásával elkezdett mozogni, lötyögni a borítás, a csuklótámasznál már "hupog" az anyag. Az utolsó 1 hónap meg úgy telik, hogy hetente szét kell szednem, mert hol a ventilátor áll le, hol pedig a bekapcsoló gomb száll el. Fotót nem is mernék róla csinálni, el sem hinnétek, hogy ez nem egy kilapított rongyosra rúgott focilabda.
Szóval a lényeg, hogy nem kell feltétlenül ultrabook, de a mostani 2.6kg-os dög túl nehéz a rendszeres cipeléshez. 14" körüli kisebb példányok 2kg körül már sokkal barátságosabbak és ezekbe is befér még a rendes hardver (lásd: Lifebook LH532).
Az Acernél láttam ilyesmit (V3 vagy V5 volt, így nem emlékszem, de ti biztos tudjátok melyik az), i3-3110M, GT630M, stb. Viszont annak az anyagminőségét is sok helyen szidják. Egyszer már volt egy nagyon rossz élmény ilyesmivel. De a HP Pavilon Sleekbook 15 szériában is láttam 15.6"-os gépet (ODD nélkül, viszonylag laposat) ami könnyebb volt, mint a klasszikus 2.6kg-os dögök (2.1kg) és egész korrekt hardvere is volt.
Ilyesmikre vadászok, de nem ismerem átfogóan a piacot.
-
TurboDuck
csendes tag
válasz
Tikakukac #23425 üzenetére
Megnésztem, és tényleg baromi egyszerű, és érthetően le van írva, hogy hol, mit, és hogyan kell csinálni. Úgy látom a Lenovo nem bonyolította annyira túl ezt a dolgot mint anno a Toshiba.
Akkor most lecsekkolom, hogy hol mennyi a RAM, illetve az SSD.
Ha minden igaz akkor a Y580-ban van külön foglalat a HDD melett az SSD-nek, de azt valószinüleg látni fogom majd, ha leveszem a burkolatot.
Köszi a segítséget, majd megírom, hogy végülis mi lesz a vége a dolognak
Jah, még egy kérdésem van. A laptopba való RAM-ok és SSD-k különböznek valamiben a PC-be valóaktól?
Csak mert mint említettem fix konfigom van 5 éve, így nem nagyon fejlődött a dolog. PC-be meg legutoljára 8-9 éve vettem valamit. -
varsam
őstag
válasz
Tikakukac #23408 üzenetére
köszi.
akkor
1, max: 120k HUF
2, kijelző: 15"
3, súly: cca. 3kg, tökmind1, ennyiből ultrabook nincs
4, felhasználás: otthoni, net, film, semmi játék vagy 3D
5, megbízhatóság fontosabb
6, Win7-8 vagy DOS
7, min 250GB HDD és 3-4GB RAM, de ez mind alap
8, HDMI legyen!
9, bolt ajánlatot várok, nem gond a netes rendelés, de ne legyen sufni garis bolt és 2 hónapos átfutási idő probléma esetén
10, amint megvan a megfelelő gép, 1 héten belül jó lenne -
spyduck
nagyúr
válasz
Tikakukac #23413 üzenetére
A Win8-at még vagy 6 hónapig fejleszteni kellett volna. Nem rossz, de nincs kész! És tudod az a vicc, h elnézve az összes gyártó notebook beszállítását kis hazánkba csak Win8-al fognak érkezni. Áldjon meg az ég, h volt annyi eszem, h időben kiszálljak a Windowsból XD
-
-
spyduck
nagyúr
válasz
Tikakukac #23310 üzenetére
Bármit kapok csak kérnem kell. Viszont olyat kéne ami a nép számára is elérhető anyagilag. Semmit nem érek egy MacBook Pro 15 Retina tesztel ha 15-en olvassák el, mert senkinek sincs rá pénze
Gergőke88: Szerintem brutálisan gyors lesz. A Mac amúgy is olyan gyors HDD-vel, mint a WIN SSD-vel. Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz. 3 másodperc alatt betölt a rendszer?
-
Borote
addikt
válasz
Tikakukac #23126 üzenetére
Ez a lejjebb mennek majd az árak szöveg a legjobb vicc
Y570 i3-as változata 175k-n kezdett, majd rögtön 200k-n folytatta, majd az év folyamán 190-205k között mozgott, és végül 210k-s áron mondhatjuk azt, hogy ki is futott.Olyan extrém mértékű árváltozások a mainstream gépeknél nincsenek.
Sőt, ha a forint gyengül, még feljebb is kúsznak -
brumi1024
veterán
válasz
Tikakukac #22555 üzenetére
Jó de neked ahogy látom van mellette még asztali és hordozni való subnotebook is, szóval te teljesen más eset vagy
(#22554) Tenken: Igen nagyrészt az életérzés miatt. A másik kedvelt indok pedig a fogyasztás szokott lenni(főleg amikor már minden más elfogy), mert azon megspórolja az ember azt az árat amit pluszba kifizet olyan funkciókért amit nem használ és még kompromisszumokra is kényszeríti.
-
arnicode
tag
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest