Hirdetés
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Itt a részletes One UI 7 frissítési ütemterv
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Aktív témák
-
Borote
addikt
válasz
Integrator #34687 üzenetére
Lenovo G570 újonnan. Ha találsz 94k-ért, akkor jóóóó vétel.
Egyébiránt aprón nézegess Latitude-öt, ThinkPad-et és EliteBook-ot, azok viszonylag tartós gépek, használtan is jó eséllyel sokáig használhatod. Esetleg kérdezd alfa156-ot, neki jó gépei szoktak lenni, fél év garanciával!
mokus: Ja, hogy ez ennyire buta processzor, hogy 4 maggal kemény 1,7GHz-n megy a Turbo. Na akkor jöhet hozzá a FurMark is
-
bdfhz
aktív tag
válasz
Integrator #6249 üzenetére
Integrator!
Úgy tudom, a Lenovón nincs HDMI, ha ez szempont. Ezt jobb vételnek tartom. Egyébként, tényleg, miért szeretnél külön videókártyát?
-
n0_gAboR
őstag
válasz
Integrator #6249 üzenetére
BOVEN jo az integralt is ilyen celokra.
-
bdfhz
aktív tag
válasz
Integrator #6099 üzenetére
Integrator!
Ha ragaszkodsz a gyors merevlemezhez, alaposan leszűkül a kínálat. Ha mégis beéred az általános sebességűvel, ezeket ajánlom.
Acer - +2 (tehát öszesen 3) év garanciával is jóval 150 ezer alatt vagy.
Asus - 2 év garanciával.Esetleg megteheted, hogy utólag vásárolsz egy gyors lemezt, a gépben lévőt pedig eladod. Ez talán nem érinti a garanciát.
-
Keva22
csendes tag
válasz
Integrator #6099 üzenetére
Én most HP G62-t vettem, ebben 7200-es vinyó van, amitől féltem is, mert írták, hogy berezgetik az egész házat (nem!) meg hangosak, viszont teljesítményben többet dobnak, mint ha erősebb procit veszel. Tény, hogy hallható, viszont a gép ventije hangosabb. Én nagyon nem bírom, ha csendes környezetben valami búg, kattog mellettem, de ennyi pénzért elviselem és egyáltalán nem vészes.
-
bdfhz
aktív tag
válasz
Integrator #1283 üzenetére
- Apu, ez a gomb mire jó?
- Azt ne, ne, LAJOSKA! -
ro_bert17
őstag
válasz
Integrator #1283 üzenetére
Mondjuk tényleg nem a legmegfelőbb topic.
Van alkalmasabb: [link], de ettől még jobb: [link]
Ez utóbbiban utána tudsz olvasni az eljárásoknak, és hogy milyen megoldásokat ajánlanak erre.Szerk: a gyári recovery partíciód nem tudod "egybe olvasztani" a frissen felhúzott, személyreszabott rendszered biztonsági mentésével. Viszont egy testre szabott, feltelepített rendszerről tudsz biztonsági mentést készíteni, ami valószínűeg az igényeidet kielégítené.
-
natë
nagyúr
válasz
Integrator #1003 üzenetére
Én mire rászánom magam egyre, tuti megszüntetik a forgalmazását...
-
natë
nagyúr
válasz
Integrator #994 üzenetére
Már az első linken sem kapható
-
natë
nagyúr
válasz
Integrator #984 üzenetére
-
bdfhz
aktív tag
válasz
Integrator #920 üzenetére
Jól látom, hogy csak a processzorban különböznek? Én biztos nem adnék ki 35e Ft pluszt egy i3-ról i5-re fejlesztésért. A napi használat során valószínűleg semmit nem éreznél az esetenként felturbózott órajelből.
-
rizso
addikt
válasz
Integrator #388 üzenetére
Ez spec az én hirdetésem, de itt le van írva szinte minden infó, és még képeket is találsz róla...Lehet csinálok majd egy "review"-t is a gépről, ha lesz időm, és az segíthet majd sok leendő acer-tulajnak a döntésben...
-
rizso
addikt
válasz
Integrator #385 üzenetére
A második esetén nem csak elviekben jobb a burkolat, hanem gyakorlatilag is! Volt Argento-s dv6-om, nagyon jó anyagokat használ, nagyon minőségi gép, csak ajánlani tudom, és tapiztam már műanyag (pezsgő azt hiszem) dv6-ot is - teljesen más a kettő, nem érdemes összehasonlítani!
A lenovo-val még nem volt dolgom, de elég sok helyen lehet olvasni a neten, hogy nem éppen az összeszerelés minőségéről/anyaghasználatáról híres...Döntsd el, hogy megér-e neked x ezer forint felárat a fém burkolat vagy nem...De az új TimelineX-es acer-ek is nagyon jól össze vannak rakva, az anyaghasználat is nagyon korrekt (pl. fém fedlap, belül pedig nagyon kellemes műanyagok - mint pl. a csuklótámasz "szálcsiszolt" része).
5650 és 5730 között meg nincs sok különbség...
De mondom: amit el kell döntened, az az, hogy fém vs műanyag, és hogy megér-e "némi" felárat az a plusz minőségi érzet...
-
Drughi
addikt
válasz
Integrator #385 üzenetére
Az elsőt semmiképp nem javasolnám.
Szerintem gáz ahogy kinéz, de nem emiatt.
A 2. anyaghasználat terén jó, de ennek megvan a felára is.
A lenovo a legerősebb és most ez a best buy kategóra ennyiért.
Ugyan nem fém, de a lenovo mint márka a top3 ba van, jó a supportjuk és álltalánosságban a gépeik is jók.
Mellesleg ez a legerősebb grafikai szempontból és ha jól tudom adnak mellé Razer egeret is (legalábbis eddig adtak, de valahol ezt kispórolják) -
bdfhz
aktív tag
válasz
Integrator #354 üzenetére
Játékra mindkettő jó választás, harmadikként nézd meg a Lenovo Y560-at, melynek még egy fokkal erősebb a videókártyája (Radeon HD5730). Ami a grafikai részét illeti, nem árt, ha meg tudod nézni a gépek kijelzőjét működés közben.
Mivel kisebb munkákat említettél, elég kell, hogy legyen a 4 GB memória. Így változatlanul azt mondom, jobban jársz a kétmodulos változattal.
-
adm
őstag
válasz
Integrator #354 üzenetére
ha csak nem webre vagy kisebb felületű grafikákon dolgozol kínszenvedés lesz ezen a felbontáson dolgozni (pl egy plakát több ezer pixeles oldalaival). és még mindig ott van a tükröződő kijelző, amit még a vektoros grafikáknál úgy ahogy el lehet viselni, de pixelesnél nehezen.
jó páran összetennénk a kezünket ha alapból 4gb-os modullal szerelnék a gépeket. ha már ps-hez veszed (memóriából és tárhelyből sosem elég), akkor miért cseréled? 4gb-tal indulsz aztán bővítheted 6-ra vagy 8-ra.
más modellre egyelőre ötletem sincs.
-
b.bone
senior tag
válasz
Integrator #290 üzenetére
ez egész jó, 2 év garancia az acer 1-ével szemben
windoz mondjuk nincsen hozzá
elboldogulna egy SC2-vel?az a baj, hogy sosem jatszottam meg notebookon, az asztalim egy c2duo egy radeon 4850-el, azon elvezhetően fut
to all:
szóval tulajdnoképpen az lenne a kérédsem ,hogy mégis milyen notebook video kártyák-at érdemes nézni?
Van az az oldal ahol bencsmarkolják az összeset, de nekem semmit sem mondanak, mert nincsen köztük egy asztali sem amit ismerek és összehasoinlíthatnám vele. -
bdfhz
aktív tag
válasz
Integrator #271 üzenetére
Integrator!
Az adatok alapján mindhárom jó gép ütős, de mindegyikben van egy-két kicsi tüske.
1. gép: Ha jól írják, a memória egyetlen modul formájában van jelen. Ez lassabb lehet, mint ha kétcsatornás módban tudna működni (2x2 GB).
2. gép: Az a kérdés, hogy az általad használt programok tudják-e hasznosítani a 4 magot. Egy vagy két mag hasznosítása esetén a Core i3 és a Core i5 lényegesen erősebb.
3. gép: A GeForce 325 valamivel gyengébb a Radeon 5650-nél, és az árban nincs benne a Windows 7.Ezeket mérlegeld. Esetleg megteszik, hogy kicserélik az 1x4 GB memóriát 2x2 GB-ra.
-
T-unit
őstag
válasz
Integrator #204 üzenetére
Ígyis lehet fogalmazni.Vigyázzunk ezzel a rádiummal mert gyakran látom sokszor hülyére etetés megy ott,leakciózva 290-ről 220ra fantasztikus, lehet 1éve mikor kidobták gépet annyi volt,azóta sok víz lefolyt hardver piacon,és mondjuk 185k-ért hd5650-es acereket kapni.
ricochet : Kivételesen nyugodtan lehet venni a nagyobb órajelűt. -
Dexar007
veterán
válasz
Integrator #194 üzenetére
Az a baj hogy olyan állítási lehetőség nincs..:/
Valaki más help? -
natë
nagyúr
válasz
Integrator #166 üzenetére
Az nem gond, ékezettel már csak ezen a fórumon szoktam írni
-
spyduck
nagyúr
válasz
Integrator #146 üzenetére
Így: [link]
Ez a VGA szinte ugyan azt tudja.
-
spyduck
nagyúr
válasz
Integrator #128 üzenetére
Lényegében igen
Számomra a magas felbontásù MATT kijelzőnél nincsen szebb. -
adm
őstag
válasz
beltérben, oldalról bejutó nappali és közepes erősségű fény és a tükröződő kijelző találkozása. ha olyan helyen használod, ahol nincs teljes befolyásod a fényforrásokra, akkor tükröződni fog. mindig, akkor is ha kép van rajta.
-
válasz
A fényesen kültéren nagyobb a tükröződés, a mattnak gyengébbek a színei és a kontrasztja. Beltérre a fényes jó, kültérre inkább a matt. De azért nézd meg előtte saját szemeddel is.
Amúgy ha kép van a fényes kijelzőn (általában van
), akkor nem tükröződik rajta semmi.
-
notebookbolt
csendes tag
válasz
Integrator #79 üzenetére
.
-
T-unit
őstag
válasz
Integrator #79 üzenetére
Nálam 3évre bővített acer még mindig.Amúgy i5 meg jóval erősebb is amd-nél.
-
T-unit
őstag
válasz
Integrator #15 üzenetére
Vagy alkalmazkodsz ugyebár te is a nagy vga-k "hátrányához" h nagy vga nyílván nagy notiban lesz benne,így a korábban linkelt hd5850-es acer is 17,3"-as méretben lakozik sajnos csak,de mondom ez inkább annak tudható be hűteni is kell már vmivel ilyen izom szintű mini gamer vga-kat,a hűtés meg mint gamer tuningos pc-kben is láthatjuk helyet igényel+-ba és nyílván nehezebb is lesz valamivel.
Kjelző természetes ott is LED-es ezeknél már mind(összes hd5k-s vga-val szerelt legújabb modeljük led-es amúgy).Ahogy írtam is korábban hiába használom lassan 4. éve a 2. acer gépem,szervíz fogalma nálam szerencsére még ismeretlen,amit acer topikba olvastam meg a szokásos átlag 1-2hét mint pl. asusnál is,attól függ milyen jellegű a meghibásodás,mennyire kell alkatrészt után rendelnie szervíznek is.
Cseregép sima konzumereknél meg egy álom csupán.sőt sztem az 1millás üzleti hp notira se adnak cseregépet,ellenben lehet 48órán belül sos-be dolgoznak a hiba elhárításán és vissza is kapod ennyi időn belül,tudtommal ott nagyon komoly már szervíz,ez el is várható a gép áráért.
Aktív témák
Hirdetés
- HP ZBook Studio G5 15" 4K, i7-9850H magos x2,6 GHz, 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA Quadro P1000, SSD: 1TB
- Dell Latitude 7420 / 4K UHD / i7-1185G7 / 16GB RAM / 512GB SSD Prémium ultrabook Újszerű állapotban
- Új Acer NITRO V 15 Gamer Tervező Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD 144Hz
- MSI Sword 16 HX - 16" WUXGA 144Hz - i7-13700HX - 32GB - 1,5TB SSD - RTX 4060 - Win10 - 2,5+ év gari
- Dell Latitude 7320 2 in 1 Detachable (Laptop/Tablet) 16GB RAM 512GB NVME SSD eSIM Dell Gar 2027-ig
- HP Zbook 15 G3 (Core i7 6820HQ / 16GB / 256GB / 15,6"FHD IPS / Quadro M2000m 4GB) Win 11 GYÖNYÖRŰ
- Asus TUF Gaming F17 fx706hc garanciával
- Macbook Air 15" M3 16/256 GB éjfekete - 35 hó garival, új állapotban.
- Macbook Air M1 Space Gray (8/256)
- Fujitsu Lifebook U727 i5 cpu I IPS FULL HD 4G LTE modem I 8Gb DDR4 256GB SSD I kamera
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15,6"FHD IPS - i5-11320H - 16GB - 512GB - GTX 1650 - Win11 - 2év garancia
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, megkímélt
- French press gyűjteményem felszámolom :) A kettő együtt 2999 Ft
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest