Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android szakmai topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
Aktív témák
-
válasz
Chaser #49801 üzenetére
Chaser: Ugyfel siman kifizetne a bevizsgalasi dijat, szentul meg van gyozodve, hogy gyengebb eszkozt kapott, mint kifizetett, de a Dell szerviz semmi ilyen nem ajanlott fel! Ezert jar a nagy fekete pont!
Declare #49802: Szerintem latszik rajta, hogy nem ert tulzottan a notebook-okhoz, ebbol adoan en azt a kovetkeztetest szurtem le, hogy:
- 200k korul neki azt jelenti, hogy 200eFt-ja van a vasarlasra. 275 az mar szerintem 300 korul lenne.
- kezdo felhasznalonak nem ajanlanek, egy hasznalt, kulfoldi billentyuzettel ellatott hasznalt gepet, garancia nelkul! Nem tudja, mire kell odafigyelni vasarlaskor, es ha egy ilyen uzleti szerias Elitebook vagy ThinkPad meghibasodik, akkor lehet, hogy megegyszer ra fogja kolteni a 200eFt-ot.
- mivel nem professzionalis felhasznalasra keres (hiszen akkor nem itt a forumon kerdezoskodne), igy nem feltetlenul kell neki magnezium hazas termek, quadro videokartyaval.De ahogy eddig is mondtam, szerintem is a legjobb valasztas CAD programokhoz az altalad is ajanlott Elitebook, Latitude, ThinkPad-ek lennenk, de csak akkor ha irodai kornyezetbe kellene, es 400eFt lenne a vasarlasra fordithato osszeg.
Konkluzio: 200eFt-bol bemehet a boltba, es vehet egy relative jo kis gepet egy gigas cudas nvidia kartyaval, 2-3 ev garanciaval, vatta ujan! Az en velemenyem szerint ez az egyszerubb, es biztosabb ut.
De ez a forumozas szepsege, mindenki elmondja a velemenyet, lehetoseg szerint ervekkel alatamasztja, a kerdezo pedig eldonti, hogy kinek (mit) hisz. Peace
Aktív témák
- Projektor topic
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Opel topik
- LG LCD és LED TV-k
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Bontatlan Dell XPS 13 - Intel Ultra 7 258V 12MB 8 cores 4.8 GHz, 32 GB, 1TB SSD, 120 HZ kijelző
- MacBook Air M1, 2020, 256GB SSD, 16GB Ram, 61 wattos töltő, új szerű állapotban dobozzal együtt
- Thinkpad T14-G3 T14-G4 P14s-G3 P14s-G4 52.5 Wh akkumulátor
- Thinkpad T14-G3 T14-G4 P14s-G3 P14s-G4 ANGOL világítós bill
- HIBÁS ! Dell Inspiron 17R-5737 + 8gb ram
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest