Hirdetés
- Google Pixel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
hektor24 #13700 üzenetére
hát igen, hdmi az nagyon nagyon kevés modellben van, még a felső kategóriában is. dvi meg ugyan szokott lenni néhol, de az sem jellemző (meg mostmár szerintem nagyon nem is fog elterjedni, miután kerek perec meg lett mondva, hogy elavult technológia).
a SiS chipsetet inkább kerüld el... mondjuk az Asus jobb választás alapvetően, mint az Acer, de akkro inkább valami ilyen: [link], vagy ha nem tetszik a 14", akkor ezek: [link], [link] -
törölt tag
válasz
hektor24 #13686 üzenetére
200ezerért már lehet az Acernél jobb minőségű laptopot is kapni (a DHL hármasból =Dell HP Lenovo). szinte kizárt, hogy egy 4Ah-s akksival 3,5 órát menjen a gép, még ha hat cellás is. valószínűleg lehet hozzá 8.9 cellásat is kapni, de maga a gép akkor sem a legjobb vétel.
Tyon: nézd, ennyi pénzért ha laptopot veszel, akkor azt fogod elérni, hogy az említett játékok (főleg a Crysis) közepes grafikán akadozni fognak, miközben szépen megfőzöd a gépedet. talán egy Alienware förmedvény képes lenne ilyesmire (bár abban kételkedek, hogy max grafikán akadozás nélkül), de az hangyányival többe kerül. ennyi pénzből mondjuk egy jó asztali gépet össze tudsz rakni (8800GT-vel, meg valami négymagos procival), amin tökre élvezhetően fognak futni, nem érdemes a laptopot erőltetni, mert nem arra találták ki...
Psytróger: nagyjából elmegy, de ha vistát akar rajta használni, akkor legalább 1gigára fel kéne tornászni a ram-ot. esetleg érdemes megnézni ezeket: [link], [link], [link]
-
kekegsm
őstag
válasz
hektor24 #13593 üzenetére
Mindenkeppen a Lenovo Thinkpad-okban gondolkodj. Ezt a nagyfelbontasu HD-t nem fogod rajtuk megnezni, csak a kicsit, 720-asat. De ekkora kepernyon gyonyoru lesz, ne felj, sot jobbnak nez ki mint a nagyfelbontasu (tapasztalat. A nagyobbik valahogy olyan tulsagosan muanyag hatasu).
Eros procit (CoreDuo vagy Core2Duo) valasz. Ha a kartya Quadro NVS 130M, 140M vagy hasonlo, akkor meg a HD hardweres gyorsitast is tamogatja, az meg jobb dolog.Akksi: a legnagyobbat (8-9 cella) vegyed, azzal birni fogja. 6 cellas akksi szerintem 2-2:20 HD film alatt, meghajtja a gepet azert szepen.
Szerintem ThinkPad R61i NF5DCHV a legnagyobb akksival
-
törölt tag
válasz
hektor24 #13596 üzenetére
azért azt is érdemes figyelni, hogy ha 1080p-s filmeket akarsz rajta nézni, akkor gondolom nem az alap kijelzőn tennéd. szóval kéne legyen olyan kivezetése, ami bírja a HD-t, ezeken meg nincs sok választási lehetőség.
a Thinkpad-ekbe lehet akksit tenni az optikai meghajtó helyére, ha jól tudom. illetve vehetsz beléjük 9 cellásat az alap helyett is. ezekkel a módosításokkal már egész jó üzemidőt lehet belőle kicsikarni, bár nem biztos, hogy HD filmnézés közben menni fog a 3-4 óra. -
Overtaker
csendes tag
válasz
hektor24 #13596 üzenetére
A két Thinkpad érdekes, hogy egy árban van, a Quadros egyértelműen jobbnak tűnik, én azt választanám ebből a 4-ből. De ha a fizikai strapabíróság kevésbé szempont, akkor lehet, hogy érdemes egy "erősebb" kijelzőre rámeni, természetesen némi plusz memóriával.
Aktív témák
Hirdetés
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest