Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
amol
addikt
válasz
bbazsy #10095 üzenetére
Most hogy írtad rádöbbentem hogy nem emlékszem mikor játszottam utoljára backgammonnál komolyabbal...
Pedig a San Andreast még nem fejeztem be, a Prostreetet pedig még nem is tudtam kipróbálni lévén nincs elég Kraft a gépben hozzá.
Firewire, kártyaolvasó, stb. pótolható, szerintem nem olyan nagy probléma ha bele kell dugni a gépbe (legalább valami kimerevíti a thinkpad csuklótámaszát ott bal oldalon).Kbali: Esetleg Toshiba u200 vagy u300? Természetesen lévén régi Toshibás gondolkodtam ezeken is de üzleti gép kellene masszív házzal, erősebb tetővel. Nem zárom ki, de azért nem egy Tecra/Portégé.
spyduck: Meg vásárolható hozzá +1 vagy +2 év garancia amit majd megjátszok 1 év múlva!
Illetve 90 napon belül, mert addig lehet.
Amúgy a notebookstore olyan, h odaültetnek a gép elé és próbáld ki!
Na igen, ilyen helyen kell vásárolni. Próbálkozzon ezzel valaki be az usanotebooknálAlvin_ti4200: Kezdenek megtetszeni a kicsit nagyobb felbontással rendelkező kijelzők
15,4"@1440x900 lenne a legjobb, de olyat gyakorlatilag egyik hazai üzletben sem találtam semmilyen modellben, létezik egyáltalán ilyen?
Igen, Inspiron, Vostro. Más márkában még nem láttam. -
amol
addikt
válasz
bbazsy #10057 üzenetére
Láttam a hirdetésed de az rég volt, azt hittem azóta sikerült. Vedd ki belőle a pixelhibát, hátha jobban megy.
Jól megjártad Te is, spórolhattál volna egy jópofa összeget ha már akkor d620-ast veszel. T-vel már nem biztos. Mindenesetre az áráért már találnál jópár megfelelőt. Látod akkor megvetted előlem az egyetlen darabot, most már nem bánom, én is kisebbet vennék -
McLaca
őstag
97 fok kicsit sok lesz... Milyen gépben? Mert ott már félő, hogy a hűtés sem tökéletes. 30W-os hődisszipációt egy heatpipe-os, notiban használatos réz hűtőnek még simán le kell gyűrnie.
Táskában bekapcsolva tartás: haszna van valami? Készenlétben minden további nélkül elvan egy táskában és pár mp. alatt magához tér, ha kell.
SeatZola#9964: br. 316? Ugyan... Nekem meg lesz br. 244-ből is.
És nem is lesz gyenge. Igaz, integrált VGA-val, node kinek mire van szüksége...
Üdv!
-
parandroid
félisten
Tartósan magas hőmérséklet nem tesz jót a komponenseknek. Az akkut pl biztosan ki fogja nyírni egy-két hónap alatt, de a többi alkatrésznél is exponenciálisan nő a meghibásodás esélye.
Ha órákon-napokon keresztül folyamatosan terheled a gépet, akkor gondoskodj kiegszítő hűtésről (notebook hűtőpad, vagy akár egyszerűen csak megemeled a sarkainál alátámasztva). Táskában semmiképpen ne hagyd bekapcsolva, és lecsukott kijelzővel sem, mivel a billentyűzet felé is adna le hőt jócskán. Nem véletlenül írják a használati utasításokban, hogy puha felületen (takarón, párnán ne használd).
p
-
zenke
aktív tag
Oké! köszi! minnél többet gondolkodom egyre jobban az IBM felé húz a választás
De most kicsit felfüggesztema doolgot, mert tanulnom kell a péntek-szombati vizsgámra. és a manit sem kaptam még meg rá, csak be van ígérve. így van vagyis azt hiszem lesz időm rágódni még a dolgon
és minden segítséget nagyon köszönöm!! -
zenke
aktív tag
Szia!
A gép multimédiás fejl. progik (neobook, director), weblapszerk (dreamweaver), photoshop valamint a szokásos office alk., és net, illetve dvd nézésre lenne használva.
Fontos a suly, mert nem emelhetek 1,5-2kg-nál többet. Lehetőség szerint nem szeretném lecserélni 2-3-4év múlva, vagyis nem tartozom abba a kategóriába aki azt mondja ''első notinak jó lesz, mert úgyis lecserélem'' azért utaztatnám (fősulira) így nem árt, ha minnél tovább bírja aksival.
sssent A hp2400 -ben nem integrált a memó, viszont ugyanúgy pöcökegere van, és akkor már az IBM jobban megérné a HDD-je már 5400rpm... bár ahhoz meg kell venni külső dvdirót.
[Szerkesztve] -
sssent
senior tag
-
shev7
veterán
kezdodik a hitvita
elso gepemen csak pocok volt, megszoktam, eleg jol tudtam hasznalni, de az uj gepemen csak tapi van, hat szerintem megvaltas volt a pocokhoz kepest, nem kellett ket perc sem, hogy jobban elsajatitsam hasznalatat, mint a pocoket kozel egy ev alatt. Ahogy mondtad, nem tudtam a pocokot pontosan koordinalni. -
Tyren
aktív tag
Háát ez csak a kezdet volt
Amúgy a Dell D420 kapcsán vetődött fel bennem a kérdés, de aban nem c2d-s van, csak core duo-s. Viszont a nemrég bejelnetett Sony VAIO TZ egész tetszik. Egyik gondom ez az ULV proci volt vele, de ha a hétköznapokban(Vista+net+word/excel...) nem lehet észrevenni a teljesítménykülönbséget, akkor ez kilőve. A másik problémás pont a 11''-os kijelző. Nem akarok rajta játszani, meg filmet nézni sem, de mondjuk szövegszerkesztés, meg net milyen egy ekkora kijelzőn? Van valakinek esetleg tapasztalata?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Ingatlanos topic!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ gamer laptop , RTX 4050 , i5 12450H , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- HP EliteBook 2540p 12.1" 1280 x 800 Dual Core i5 540M (2.53 GHz) 4GB RAM 60GB SSD +240GB HDD
- Hp Zbook 15 G3 Workstation- 15.6"- CORE I7 6820HQ- 32Gb ram- Quadro M2200
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- HP ProoBook 445 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/8GB DDR4/256GB NVMe
- LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest