Hirdetés
- Google Pixel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
Damage
senior tag
Lassan két hete 15,4'' 1680x1050-es felbontású gépet használok. Napi több órán át használom NETezésre (sok olvasás) is. Személy szerint engem nem zavar a nagyobb felbontás, ráadásul sok esetben és proginál jól is jöhet. Első két nap fura volt, hogy a honlapok nagy része csak a monitor bal felén látszódik. Akit zavar, használhat Operát vagy IE-t, ott %-os arányban be lehet állítani az oldal méretét.
Persze ez csak az én véleményem. Lehet, hogy másnak fárasztja a szemét és nincs szüksége a nagyobb felbontásra. -
cucka
addikt
Mennyire nagy felbontás az 1680 × 1050?
eléggé
Nem volt vele még tapasztalatom, nem tom mennyire fárasztja el a szemet. - ha nem vagy hozzászokva, akkor fárasztó. ha átlag asztali monitor (19'', 1280x1024) használata után váltanál erre, akkor pár perc után azt fogod érezni, hogy kifolyik a szemed.
ofkorz megszokás kérdése, hosszabb távú használat után nem lesz probléma, hogy minden nagyon apró.
ha munkára kell a gép és olyan programokat használnál, ahol jól jön a nagyfelbontás, akkor ajánlott ez a felbontás, netezős/filmnézős felhasználáshoz szerintem teljesen megfelelő az egyszerű wxga -
Palika71
őstag
A Vostro az első olyan noti, ami az üzleti szférába szánt minőségben, de az otthoni használathoz is igazítható kivitelben lehet megvásárolni.
Én mindenképpen azt választom.
Vagyis, ha az ára nem olyan elrettentő!
Most várom a Humansoft árajánlatát, mert egyanlőre csak dollárban hozzáférhető, ami ugye nem mérvadó, a forintos árhoz viszonyítva. -
Quent1n
senior tag
Kicsit visszaolvasva idézem Dr. Akula egy számomra tetszetős mondatát: ''Mint látod, 3 kilóból már jót is lehet venni, nem kell az aljából turkálni.'' Ez érvényes a 3k fölötti notikra is.
[link]
[link]
Hogy csak 2 igen jó notit linkeljek be. Ha rám hallgatsz ennyi pénzből nem Asus -t veszel, sokkal inkább vmelyiket ezek közül, vagy esetleg vmi Hp-t. Minőségben bőven az Asus előtt járnak. Jo lehet a videokarijuk nem DX 10es, de megsugom ez a Go 8600 se elég sokra, DX10 es jatekokhoz (mint pl. a Crysis) meg ugyanolyan kevés lesz mint bármi más. Sztem bár a videokarijuk picit gyengébb mint az Asusé, viszont minőségben bőven kompenzálják ezt a kis hátrányt, ami sztem nem utolso szempont, mivel ahogy mondani szokták, nem fél évre veszünk ált. notit. De majd jönnek mások is és elmondják a véleményüket. Amugy az Asussal nincs különösebb bajom, csak ha nekem ennyi pénzem lenne akkor tuti nem azt vennék. 150-250 ezerig már inkább.
Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Politika
- Óra topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kína már nem kap az NVIDIA-tól Hopper szériás chipet
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest