Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Aktív témák
-
gecsoz
aktív tag
válasz
SchDerGrosse #47488 üzenetére
Az, hogy 5 év múlva s notebook, míg az ASUS, MSI, Fujitsu, Acer, stb. vel örülsz, ha a garidő +1 év időtartamban hazsnálható marad..
-
USAnotebook
tag
válasz
A pozitívumok
- dokkolható
- cseppálló billentyűzet
- trackpoint
- roll cage videó
- matt kijelzőÉs folytathatnám, de látom más is megtette már!
Persze úgy is lehet vásárolni, hogy ugyanezt megveszed Asus-ban 150ezerért, és kompromisszumokat kötsz. De aki ilyet vesz, az nem akar kompromisszumot kötni! -
MrSealRD
veterán
válasz
SchDerGrosse #47508 üzenetére
Objektív érvek, ha a linkelt oldala árait veszem figyelembe:
A lenovo mellett:
+jobb cpu,
+jobb vga(igaz csak +200Mhz a 5650 ellenében)
+2év garancia
+van eSATA port
és mindezt 25K felárért cserébe...Teljesen szubjektív véleményem, az Acer billentyűzete egy kupac barna a Lenovohoz képest.
A takarólemezek és a hardverelemek elhelyezése is elég jónak tűnik...
Szerintem valamivel jobban is lehet összerakva a Lenovo...habár ezt csak látszatra mondom, tévedhetek. -
TaliGa
aktív tag
válasz
SchDerGrosse #47504 üzenetére
A youtube-on keress rá az Y560-ra, illetve guglival detto, a képernyő és probléma szavakat kombinálva. Ugyanis volt néhány problémás eset..., persze valószínű, hogy csak egy kisebb szériát érintett...
-
Real_Necro
veterán
válasz
Próbáltam olyan laptopot keresni, ami üzleti, strapabíró külsővel bír. Jelenleg egy Dell D620 van kifutóban (vga haldoklik), mely magnézium ötvözet borítású. Hasonlót kerestem Dell-ben, de a 6410-es kicsit drágább kategória, 5510es még szóba jöhet. Következő választásom márkában Lenovora esett, részben mert nekem is van egy R52, ami szerintem időt álló darab, valamit kollégámnak már segítettem korábban választani egy kisebb Thinkpad-et, nagyon meg van vele elégedve.
Visszatérve a borításra. Rengeteg notit találni, ami olcsóbb kategória, de mégis csak műanyag. Nos egy közel 200 fős cég ügyvezetője ne jelenjen már meg egy műanyag notival. Igyekeztem olyat keresni, ami tökéletesen kielégíti az igényeket. Habár csak Office alkalmazások fognak többnyire futni rajta, szerintem nem baj, ha a tudása kicsit magasabb, mint amire használni fogja. Proci szerintem bőven jó i5 vagy i3-as, ramból elég lesz a 2GB, mivel Xp-t szándékozunk rajta futtatni. (jut eszembe, még van egy nyitott kérdés ez ügyben: lehet downgradeelni a win 7 64 bit-et win xp 32bitre?). Vinyó nem kell nagy, egy 320as bőven elegendő, az adatok többsége szerveren van. VGA szerintem jó ha nem egy sima integrált, hanem kicsit többet is tud. Kijelzőnél az 1600*900as felbontás ebben a kategóriában szintén jó, ehhez jön a matt HD ledes kijelző. Nem is a filmnézés miatt, inkább hogy nem fénylik.
Igazából nem is volt belőve árkategória sem, de mégsem akartam elmenni csillagos égig, túlzásba azért nem kell esni. Toshiba még foglalkoztat, majd utána olvasok. Eddig a Lenovo a nyerő, esetleg még Dell Inspiron, de visszajelzések szerint sok megy vissza szervízbe, ha jól tudom az is gyenge műanyag.
-
MrSealRD
veterán
válasz
Én biztos a Lenovo-t venném. Több szempontból is jobb választás...
-
Real_Necro
veterán
válasz
Hogy mi a jó? Hadd kérdezzek én is. Szerinted mi a rossz benne? Mert azzal, hogy benyögöd, hogy "mi a jó", nem éppen volt építő jellegű a hozzászólásod, inkább egy kocsmai "böfögés" a sarokból...
Többieknek köszönöm, hogy megválaszolták fórumtársnak a kérdést.
-
negyedes
addikt
válasz
Ez epp olyan, hogy a mi a jo a "gamer" notinak, mert szerintem semmi. Tudod, valakinek ez kell es az ilyenek jobban megeri mint egy atlagos noti.
-
MrSealRD
veterán
válasz
Ebbe az a jó, hogy azon a felhasználási területen amire szánták kiválóan helytáll.
Csak pár dolog:
-Aktív merevlemezvédelem
-Matt LCD
-TPM chip
-3év garancia
-hosszú akkumulátoros üzemidő
-A burkolata még 3-4 év után is olyan lesz mint új korában. Itt arra gondolok, hogy nincs anyagfáradás...zsanérok...
....stb
Lehetne még folytatni a sort. -
válasz
SchDerGrosse #47437 üzenetére
ez alatt jó ülni egy pavilionnal
-
xray_
tag
válasz
SchDerGrosse #47441 üzenetére
köszönöm. Valaki más szakavatott esetleg a többi kérdésre?
-
minimäl
csendes tag
válasz
SchDerGrosse #47441 üzenetére
ebay-en találtam párat de drágábban
és azt se küldik MO-ra.
-
adm
őstag
válasz
ezeket vagy töröltesd vagy alakítsd át légyszives. nem muszáj kitenni a képet, elég ha feltöltöd és linkeled vagy a képet vagy az oldalt...
a pavilon poén sem biztos hogy ér annyit, hogy szétszabdald a topikot. -
minimäl
csendes tag
válasz
valahogy meg kéne oldani
-
minimäl
csendes tag
válasz
SchDerGrosse #47426 üzenetére
ha kiderítetted szólsz nekemegy pü-be?
szerintem ne pavilont vegyél hanem paviliont.
könnyebb lenne hurcolni szerintem
na neszivaaaaaaaass.
-
ViTaZi
aktív tag
válasz
SchDerGrosse #47426 üzenetére
Sajnos én félek ettől a külföldi garitatástól (meg h nem fizetik a oda-vissza szállítást sem) Ezekre meg nem szeretnék költeni meg nekem a magyar billentyűkiosztás is igen fontos.
Szerintem nyugodtan vedd meg az Acer-t! Jó kis gép biztosan nem fogsz benne csalódni! Am milyen színbe rendeled? Ha megjön feltétlenül küldj róla képeket és leírhatnád a véleményed és a tapasztalataidat
Szerk: köszi a választ! Én már biztosan Acer-t veszek! :
-
ViTaZi
aktív tag
válasz
SchDerGrosse #47423 üzenetére
Annyi kérdésem volna még h te hol láttad h 2 év garancia van a gépre ? Mert én nem találom!
-
ViTaZi
aktív tag
válasz
SchDerGrosse #47423 üzenetére
Én is összeállítottam a saját igényeimnek megfelelő Pavilont (1,288 $
) Nagyon jó volna beszerezni (főleg ha volna hozzá HUN Keyboard).
Én is ezekre volnék kíváncsi h mint h megy esetleg egy ilyesfajta HP-t lehet e itthon kapni. Amúgy itthon-n miért nem lehet így összeállítani? Pedig szerintem sokan vevők volnának erre.
Szerk.: Jó választás! Mikor veszed meg?
-
ViTaZi
aktív tag
válasz
SchDerGrosse #47415 üzenetére
Szerintem is inkább maradj 15.6"-nál. Nem túl nagy nem túl kicsi lehet hordozgatni. És hordozgatni fogom az enyémet azért maradok a 15.6" -nál. De persze te választasz.
-
minimäl
csendes tag
válasz
SchDerGrosse #47413 üzenetére
szerintem egy 15.6-os gépet vegyél, mert az 1366x768, és minél kisebb az asztal felbontása, annál kevésbé látszik meg játékba mondjuk egy 1024-es graff.
-
kezdő
senior tag
válasz
SchDerGrosse #47413 üzenetére
Amúgy azért tudják ilyen jó árban adni mert ez nem hazai modell.
Hivatalosan ezek kerülnek forgalomba Magyarországon:
7745G-434G64MN
7745G-434G1TMN
7745G-724G1TBN
Persze ők behozhatják legálisan külföldről, de utána a magyar billentyűt valahogy okosban oldják meg.
Na meg a garancia is kérdéses ilyenkor, nem ismerem a Magyar Acer hozzáállását. (mondjuk ha nekik is van világgarancia akkor nopara) -
ViTaZi
aktív tag
válasz
SchDerGrosse #47406 üzenetére
17" a kijelzője és csak 320GB-os vinyó van benne. Valamelyiknap néztem h az 5850 és 5650 között nincs is akkora külöbség sőt néhol az 5650 volt erősebb - hát ekkor én is néztem ám h most mi van
Szóval nem feltétlen jobb. Az üzemidőre pedig is kíváncsi lennék h mennyi is pontosan!
-
kezdő
senior tag
válasz
SchDerGrosse #47406 üzenetére
Ez már szinte gyanúsan jó ajánlat....
Én is nézegettem ezt a típust, csak 5650-es kártyával és az többe kerül mindenhol mint ez a brutál 5850-es. -
ViTaZi
aktív tag
válasz
SchDerGrosse #47396 üzenetére
ACER Aspire Timeline 5820TG-5454G50Mn:
15.6", WXGA (1366x768), CrystalBrite (LED)
ATI Mobility Radeon HD 5650 1.0GB
4GB DDR3 1066Mhz
500GB, DVD±RW DL/RAM
1x VGA, HDMI, Gigabit-LAN
802.11 a/b/g/n,
Bluetooth 3
WebCam Crystal Eye HD
6 cella
Windows 7 Home Premium (64-bit)
2.6kg8 órás aksiidő
ASUS K42JV-VX051D:
Operációs rendszer: Nincsen
14" HD LED WXGA Color Shine
Felbontás: 1366x768
Processzor típus: Intel® Core™ i5 Mobile i5-450M
CPU: 2.4GHz
Memória: 4GB / 1066MHz DDR3
Merevlemez: 500GB SATA 5400 fordulat
Optikai meghajtó: DVD SuperMulti
Chipset: Mobile Intel® HM55
VGA Típus: NVIDIA® GeForce® GT 335M / 1GB GDDR3 VRAM + OPTIMUS Technológia
VGA kimenet: HDMI / DSUB
Webkamera: 0,3MPixel - 640x480 felbontással
WIFI: 802.11b, g, n
Bluetooth: Van
USB port: 3x
eSATA: Nincsen
Kártyaolvasó: 2 az 1 (SD/MMC)
Akku (cella): 6ACER játékok terén erősebb (jobb a VGA benne) van hozzá operációs rendszer (Win7 Home Premium x64) és sajna 1 év gari. Asus-nál kell OS még+ba és kevesebb az aksiideje is az asusnak. Acer azért drágább mert van hozzá OS semmi más-ért. Én Acer-t venném meg a helyedben.
(Légyszíves máskor a teljes típusszámot írd oda ne nekem kelljen keresgetni! Thx
)
-
ViTaZi
aktív tag
válasz
SchDerGrosse #47396 üzenetére
Haverom most vett ilyen ACER-t és hát meg van vele elégedve. Garanciát később is tudsz venni azt hiszem 1 hónappla a gari lejárta előtt lehet a legkésőbb venni. Az acer amit írtam újabb (most jelent meg). Asus-t mindjárt megsasolom
-
ViTaZi
aktív tag
válasz
SchDerGrosse #47383 üzenetére
Hali
250k -ért én inkáb ezt ajánlanám: Acer 5820TG-5454G50MN
Sokkal jobb választás! (és ez egy vadonatúj model az 5454
-
p3T!
csendes tag
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad T540P Workstation - I7 4700MQ - 8Gb - 500Gb sshd- GeForce GT 730M
- HP EliteBook 2540p 12.1" 1280 x 800 Dual Core i5 540M (2.53 GHz) 4GB RAM 60GB SSD +240GB HDD
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest