Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
adm
őstag
nekem még mindig érthetetlen "a nincs hova tenni az asztali gépet egy lakásban vagy szobában"...
leteszed a gépet a földre a fal mellé, rá a monitort és van egy okos tv-d. lehet nézni az ágyból, fotelból, a földről vagy bárhonnan. nem értem, ha nincs mobilitásra szükséged, akkor miért akarsz több kompromisszumot is kötni (töredék méretű vinyó, még az olcsó asztali monitoroknál is egyszerűbb kijelző, fullhd döcögős lejátszása).
egy hasonló géppel már a fullhd-vel is lehet próbálkozni, egy hasonló monitoron pedig egészen más a látvány mint 15"-en.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- IdeaPad 5 Pro 16ACH6 16" QHD+ IPS Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Lenovo Thinkpad P51S - Workstation- Quadro M520 VGA - 15.6"- Core I5 7300U
- Thinkpad P1 Gen 6 I7-13800H, RTX 3500 Ada, QHD+ 165Hz, 32Gb, 1TB
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Dell Precision 7710 Workstation- Nagy kijelzős 17.3"- CORE I7 6820HQ - 32Gb rammal
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest