Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• ABE

őstag

válasz Sanci51 #14690 üzenetére

Nem értelek. Te annyit mondtál, hogy ha valakinek nem elég a gépében a videokártya teljesítménye, akkor vegyen bele PCMCIA-s kártyát. Erre megkérdeztem, hogy honnan szerzel ilyet itthon. Most meg ez a válaszod, hogy el vagyok maradva. Nem tudom, te most miről is beszélsz, mert csak össze-vissza csaponganak a gondolataid, olyan dolgokat magyarázol, amik szóba se kerültek. És 3-5 év múlva hova akarsz te fejleszteni egy notebookot? Szerintem te vagy totális zavarban, és fogalmad sincs arról, hogy mit lehet megtenni a notiknál, és mit nem.

De továbbra is egy dolgot kérek: nevezd meg azt a helyet, ahol pl. a korábban szóbakerült gépbe tudsz utólag venni itthon videokártyát. Nem kérek többet, csak ennyit. Szerinted ezt meg lehet tenni, én kíváncsian várom a bizonyítékot.

• cucka

addikt

válasz Sanci51 #14690 üzenetére

szerinted tényleg valós igény az, hogy az embereknek tudniuk kell azt, hogy milyen alaplap van a gépben?
    ok, értem én, hogy szereted bütykölni a gépet, semmi probléma nincs ezzel, de a többség pont lesz*rja, hogy pl. mi a típusa az alaplapnak, ami a notijában van.. egyáltalán, nem tudom, hol szoktál információt gyűjteni notikról, de nekem érdekes módon eddig nem tűnt fel, hogy ebben az értelemben nyitnának a felhasználók felé és azt sem érzem, hogy bármi túl lenne misztifikálva, egyszerűen ekkora méretben nem lehet mindent szabványos alkatrészekkel megoldani - ennyi erővel az apró asztali gépek piaca is túlmisztifikált, mert azokba sem rakhatsz bele csak speckó alkatrészeket, mert mondjuk egy átlag alaplap csak háromba hajtva férne bele. akinek az a hobbija, hogy gépet bütyköl, általában normál méretű számítógépekkel dolgozik, szóval nem értem, hol a probléma, milyen piaci igény nincs kielégítve..

Aktív témák