Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
- Apple Watch
Aktív témák
-
ABE
őstag
válasz
Sanci51 #14690 üzenetére
Nem értelek. Te annyit mondtál, hogy ha valakinek nem elég a gépében a videokártya teljesítménye, akkor vegyen bele PCMCIA-s kártyát. Erre megkérdeztem, hogy honnan szerzel ilyet itthon. Most meg ez a válaszod, hogy el vagyok maradva. Nem tudom, te most miről is beszélsz, mert csak össze-vissza csaponganak a gondolataid, olyan dolgokat magyarázol, amik szóba se kerültek. És 3-5 év múlva hova akarsz te fejleszteni egy notebookot? Szerintem te vagy totális zavarban, és fogalmad sincs arról, hogy mit lehet megtenni a notiknál, és mit nem.
De továbbra is egy dolgot kérek: nevezd meg azt a helyet, ahol pl. a korábban szóbakerült gépbe tudsz utólag venni itthon videokártyát. Nem kérek többet, csak ennyit. Szerinted ezt meg lehet tenni, én kíváncsian várom a bizonyítékot.
-
cucka
addikt
válasz
Sanci51 #14690 üzenetére
szerinted tényleg valós igény az, hogy az embereknek tudniuk kell azt, hogy milyen alaplap van a gépben?
ok, értem én, hogy szereted bütykölni a gépet, semmi probléma nincs ezzel, de a többség pont lesz*rja, hogy pl. mi a típusa az alaplapnak, ami a notijában van.. egyáltalán, nem tudom, hol szoktál információt gyűjteni notikról, de nekem érdekes módon eddig nem tűnt fel, hogy ebben az értelemben nyitnának a felhasználók felé és azt sem érzem, hogy bármi túl lenne misztifikálva, egyszerűen ekkora méretben nem lehet mindent szabványos alkatrészekkel megoldani - ennyi erővel az apró asztali gépek piaca is túlmisztifikált, mert azokba sem rakhatsz bele csak speckó alkatrészeket, mert mondjuk egy átlag alaplap csak háromba hajtva férne bele. akinek az a hobbija, hogy gépet bütyköl, általában normál méretű számítógépekkel dolgozik, szóval nem értem, hol a probléma, milyen piaci igény nincs kielégítve..
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Projektor topic
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- EAFC 25
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P15v Workstation Laptop -50% i7-10750H 6Magos 16/512 Intel UHD Graphics FHD IPS
- Új HP Victus 15-fa Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i5-12500H 16/512 RTX 4050 6GB 144Hz
- Új Asus TUF GAMING A17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 4050 6GB 144Hz
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- MSI Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest