Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
Aktív témák
-
Sipi
addikt
1. Én sem hiszek, csak ha én hamisítom. (Egyébként ezek itteni szervizesek "statisztikái", nem hamisított cégeredmények.)
2. Emberek véleményének, tapasztalatának hiszek.
3. Plusz a saját szememnek, kezemnek.Ez a "miért használja sok ember"-megközelítés hülyeség. Mekdonáldzos kaját is rengetegen esznek, pedig szar. (Ismered a szart és a legyeket?) Tessék szépen megtanulni, hogy az emberek alapvetően ostobák és lusták. Azt vesznek, amit a reklám eléjük vág. (Itt kérek elnézést minden Acer és FuSi-tulajdonostól, nem rájuk vonatkozott, hanem úgy általában a mai agymosott, reklámzabáló társadalomról.)
A magyar ember egyébként is unikum. Egyetlen tényező fontos: az ára. Díszpéldányok esetén még egy: amellett, hogy ingyé legyen, a legnagyobb számok legyenek ráírva. Teljesen hidegen hagyja, hogy (hasraüt) 100.000 forint egy 17-es TFT kijelző, 20.000 egy Core2Duo proci, a laptop meg 80.000 forintba kerül. Ordít, hogy átverés, de olcsó és nagy, tehát csak jó vétel lehet.
A többi pedig pszichológia: ha megvettem úgy, hogy sajt véleményem szerint überfasza vételt csináltam, pénzt adtam érte, elég magas IQ kell hozzá, hogy másoknak is bevalljam: hát, át lettem baszva, egy halom ócskavasat sikerült szereznem.Senki nem állítja (én sem), hogy egy Acer tuti bukás. Csak - mint mondtam - statisztika: nagyobb a valószínűsége. A szervize rosszabb. (Személyes véleményem alapján pedig legtöbb modelljét undorító megfogni is. Hátzsírgyűrűzésem van a használt szappantartó-morzsalékból újrahasznosított, fröccsöntött, űrhajó-gagyira fújt műanyagtól.)
100%-ot sehol nem írtam. Egyébként pedig csak véleményeket olvashattál, azt veszel, amit akarsz.
Előbb vagy utóbb: vannak márkák, ahol az utóbb az iszonyat sok év... Utalnék a nálam tartózkodó T23-ra... 2002-es példány (legalábbis egy része, van 2000-es darabja is), de kb. úgy néz ki, mintha vadonatúj lenne.Ja, és elnézést a nyomdafestéket ütő szavakért. (Mert mintha Hölgy lennél.) Engem nem zavar, legközelebb dudálok, ha csúnya jön.
Sipi
Aktív témák
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest