Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
Aktív témák
-
Damage
senior tag
Rendben, vegyél az öledbe egy 2kg-s gépet! Remélem már megvan, vagy segítenek kiválasztani Neked, hogy melyik gép is lenne ideális a számodra.
Ne haragudj meg rám, hogy engem az sem zavarna, ha 17''-os lenne és 5kg-s! Elnézést kérek, hogy az igényeimnek megfelelnének a nehezebb gépek is! Egyébként alap dolog, hogy nem a combomra (és tökömre) tenném a gépet, hanem példának kedvéért egy rajztáblára, hogy véletlenül se égesse szét a lábam (és a tököm), és ezáltal maradna egy minimális hely a szellőzésnek is a gép alatt....
''Nem fogom dobálni és nem fog leégni az alja (és a tököm sem), megtanultam hogy tegyek alá egy nagyobb könyvet (táblát) és így marad hely a szellőzésnek is. - aha, akkor 4 kiló a notebook, 0.5-1 kiló a tápegység és a kábel, plusz viszel még magaddal egy 3-4 kilós világatlaszt is. ha szerinted ez kényelmes, akkor hajrá, vegyél ilyen gépet.''
Még mindig kényelmesebb számomra, mint egy 30kg-s asztali gépet (CRT-vel) cipelni és üzemelteti az autóban! Nem értem, hogy számodta miért probléma, hogy nem a legkönyebb gépet szeretném megvenni magamnak?! Egy egyszerű 0,5x0,7 méteres fél kg-s fatábla 300 Ft bármelyik IKEA vagy KIKA-ban....
Komolyan nem értem az ilyen embereket! Hidd el, hogy én is szívesebben megvenném a 800 ezer HUF-os negyed kg-s 37''-os kijelzővel rendelkező csúcsgépet, de nincs arra pénzem.
Tényleg ne haragudj, hogy nálam nem számít egy Notebook tömege...
pfff....
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest