- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Új taggal bővült a Motorola filléres portfóliója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stealth
senior tag
válasz HoppMaster #33450 üzenetére
Ja, vak vagyok.
Én kétlemezes NAS-t vennék a három nagy gyártó valamelyikétől: Qnap, Synology, Asustor.
A fenti igényekre bármelyik alap nas megfelelő lehet, de én már csak x64-es procist vennék.
Amit fentebb is írtak DS224+, DS423+, ezek már celeron procisak. Itt a számok azt jelentik a 224-ban: az első kettes jelenti, hogy 2 lemezes nasról beszélünk, a 24 pedig a megjelenés éve = 2024 -Synónál 10 év támogatás van a szoftverre, azt hiszem Asustornál is.
HDD-k esetében NAS-ba valót vennék mindenképp, nekem Seagate ironwolf pro van 2 db 4T-s, de a WD red Plus is megfelelő lehet. a Syno HDD-ket nem ismerem, de ezek sem lehetnek rosszak, amit kérdeztél az sebességben elmarad Seagate-től és a WD-től (7200rpm vs. 5400rpm).
Asustor AS5202T-t használok, teljesen jó az is, de régebbi modell.-= Stealth =-
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Elemlámpa, zseblámpa
- Micro Four Thirds
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen processzort vegyek?
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest