Hirdetés
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wenno
csendes tag
Igen jól tippelted a felbontást és nemhiszem, hogy a videó kártyám ne bírná.
Egyébként közben meglett a probléma, csak megoldást nemtudok rá találni. A probléma a következő: Amikor beüzemeltem a monitort gondoltam letöltöm a videó kártyám leguljabb driverét de amikor telepíteni akartam azzal a hibaüzenettel találtam magam szembe, hogy Nincs Ilyen grafikus kártya. Ezközkezelőben utána néztem és a videó kártya helyén valami Intel G33/G31 lapkacsalád (Microsoft Corporation - WDDN 1.0) nevű videókártya van. És nem értem azt, hogy a monitor beüzemelése után miért nem ismerte fel a régi Nvidia GeForce 9800 GT 512 MB DDR3 vidó kártyámat. -
Wenno
csendes tag
Sziasztok!
Nekem lenne problémám, hogy ma vettem egy Acer v243HQ monitort és minden egyes játék akad. A régi monitorommal ami egy LG minden tökéletesen futott.
Méretileg az Acer 24" az LG pedig 22". Az LG tönkrement így kénytelen voltam újat venni. Kérlek, hogy segítsetek!Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Curved 34" BHR4269GL 144Hz / 4ms / 3440x1440 Monitor
- LG Ultragear 27GN950-B - 27" UHD 4K 3840x2160 / NANO IPS 1MS /144Hz (OC 160Hz) / G-Sync - 1 ÉV Gari
- SAMSUNG (LS28BG700EUXEN) 4K 144hz GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung odyssey G5 27"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest