Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taposo
aktív tag
-
Taposo
aktív tag
Sziasztok egy Dell U2311H monitort szeretnék vásárolni, de az Oázis computernél már nem találom, kérésre még lehetne ilyet rendelni ?
-
Taposo
aktív tag
válasz I3EI\ICE #45731 üzenetére
Na ez tettszett köszönöm a bő felvilágositást Az amit linkeltél a Yamakasi túl szép hogy igaz legyen, tutti hogy ott valami nem úgy fog működni ahogyan leirták. Igen évek óta javarészt én is az fps játékokon élvezkedtem főleg HL meg FEAR multi, de kb. mióta megvan a monitorom aktivan a Battlefield szériát játszom 9 éve, de manapság már leáldozóban van ez a műfaj, a BF-et meg szó szerint megölik
Amúgy jó elgondolás amit ajánlsz a több monitoros megoldás, de az én utam a nappaliba fog vezetni a TV elé.
Mindig is volt valamilyen konzolom és most is tervezem hogy őszre a Destiny-hez beszerzem az új Xbox-ot(azért Xbox mert Halo fan vagyok ) és a később megjelenő The Division végett is. És érdekes módon bezzeg TV készülékekből van választék, és ott ahogy látom egy másfél év múlva már akár OLED paneles tv-hez hozzájuthatok megfizethető áron, de a CRT marad !!!!!!
ÉS csak hogy rád kontrázzak én a 700-1000 eurós GTX 780/Titan topikban sokszor olvastam a 30 képkocka/másodpercnél nem látunk többet jelmondatot[ Szerkesztve ]
-
Taposo
aktív tag
válasz I3EI\ICE #45719 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a tanácsaid Keresgéltem még itt a PH-n, a monitorral kapcsolatban és Isual kolléga méréseire is ráakadtam, meg ő is megerősitette amit te mondtál a kontraszt + szin esete az IPS panelhoz képest, hát ennyi pénzért tényleg nem nagy szám, ha ilyen fakó a monitor akkor a külföldi tesztek mihez hasonlitották ha a szinhűséget ennyire dicsérték, egy 30 €-s Acer LCD-hez ? Nos ez igy egyenlőre felejtős, visszalépést nem akarok 600€-ért, marad a CRT mig ki nem pukkad, addigra meg remélem lesz valami előrelépés ez ügyben, még egyszer kösz
-
Taposo
aktív tag
Sziasztok segitség kéne döntésben, ezt az új Eizo FG2421 néztem ki magamnak, a flatpanelshd és a tft central teszteket olvasgattam ott dicsérik, jelenleg még mindig egy 9 éves CRT gyúrok, de már kezd kifutni sok a képi anomális, olyan másfél éve volt nálam egy Dell U2212HM kalibrált monitor, kb. 20 percig birtam nézni botrányos volt benne képminőség és szinek a 60Hz-t meg abszolút nem birom ömlöttek a könnyeim, ehhez képest remélném hogy jóval többet nyújt ez a Eizo, az árra nem alapoznék mert azt irták túlárazott, főleg a 120Hz vonzó és hogy kiemelték hogy a szinek is szépek benne, meg a dizájn is bejön. Hajlandó lennék most kiadni érte ennyit ha azt mondanátok megéri, vagy ha muszáj még maradhat egy két évig a CRT, ha tudnám hogy érdemes-e, vagy egyáltalán a közeljövőben elérhetőek lesznek-e OLED paneles monitorok.
-
Taposo
aktív tag
Sziasztok egy nagyobb 27" körüli monitort szeretnék vásárolni konzolhoz, a kérdésem hogy fhd felbontás elég vagy valami nagyobb felbontás kellene-e ekkora monitorhoz, esetleg ha valamilyen konkrét tipust tudnátok ajánlani 700-800 € jöhet, köszi
-
Taposo
aktív tag
Sziasztok nemrégiben valaki linkelt ehhez a moncsihoz dell U2212HM -ez egy drivert ami tudja 1900-as felbontáson is a 70 hz-t vissza olvasgattam, de már nem találtam valaki ?
-
Taposo
aktív tag
válasz stranger28 #15989 üzenetére
Elolvastam volt pár hasznos dolog, de az a téma több mint két éves azóta már fejlődhetett a technika... azért szerettem volna minél kisebb monitort hogy kisebb felbontáson játszhassak, mivel gondolom ha veszek egy csúcs 20", 22"-es monitort azokba kivétel nélkül 1900-as vagy a feletti felbontás van és akkor pluszba bele kell vágnom a gépbe egy 1500-2000 eurós tuningot a gépbe ha olyan nagy felbontáson szeretnék játszani..... de ha tényleg tudtok ajánlani egy kitűnő monitort akkor belevágok a tuningba is
-
Taposo
aktív tag
Hát nemtom én is keresgéltem, ez nekem nagyon bejön csak hát addig ugye nem látom milyen képet ad amíg meg nem vásárolom, esetleg ha már valakinek volt dolga ezzel [link]
-
Taposo
aktív tag
Sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni, egy 7 éves AOC crt monitort szeretnék lecserélni egy modernebb monitorra, engem csak az érdekelne hogy mindenképp olyan 17" vagy 19" colos méretű moncsi legyen persze a lehető legjobb képminőséggel az ár szerencsére most nemlényeges, köszönöm előre is a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest