Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsabba
aktív tag
válasz stranger28 #33030 üzenetére
Erre voltam kíváncsi és nem a kérdésembe beleképzelt dolgok kiforgatására.
Köszönöm.
-
Dzsabba
aktív tag
Távol álljon tőlem,hogy vitatkozzak vagy okoskodjak, hiszen ti vagytok a szakértők,de ha figyelmesen elolvassátok amiket írtam,akkor láthatjátok,hogy nem állítottam semmit csak annyit,hogy hallottam egy ilyet és megkérdeztem,hogy valóban létezik-e amire bőven elég lett volna egy igen vagy egy nem,de ennek ellenére,
"Ráadásul, kicsit tovább gondolva... a "mihez van szokva" az nekem sehogy sem jön össze fejben a szabványosítással" sikerült egész jól túlképzelned/magyaráznod ezt az egészet.[ Szerkesztve ]
-
Dzsabba
aktív tag
válasz kukulec #33015 üzenetére
Ezt gondoltam,de valahogy a philips a szimpatikus nekem.
Nyugdíjas:Arra gondolok,hogy minden éghajlati övön vagy kontinensen más más színvilágban élnek az emberek.
Pl. Teszem azt egy Katari nem olyan színvilághoz van szokva mint egy Kanadai vagy Alaszkai vagy ilyet sem nagyon lát ami perpillanat nálunk is van ha most kinézek az ablakon.
Szóval ezek alapján minden "régiónak" megvan a maga színvilága és ennek a szabványa.Jelenesetben állítólag Európának is megvan a maga szabványa amit csak a philips tart be.
Végül is az LG,Samsung pont távol keleti termék és nincs túl sok köze Európához.
Remélem így már érthetőbb,hogy mire gondolok.Visszatérve a kiszemeltjeimre mi a véleményetek róluk?
-
Dzsabba
aktív tag
Lejárt az 5 percem ezért külön kell írnom,hogy ha bemegyek olyan helyre ahol sok monitor/tv megy egyszerre egy falon,akkor nekem mindig a philips-ek képe tetszik a legjobban.
Azt hallottam,hogy ez az azért van,mert a világon egyedül csak a philips tartja be az európai színszabványt.Biztos van pontosabb megnevezése,de remélem értitek, hogy mire gondolok.
A kérdésem az lenne,hogy ilyen szabványosítás tényleg létezik-e? -
Dzsabba
aktív tag
Sziasztok.
Szeretnék venni egy belépőszintű IPS monitort.
Szerintetek ezek közül melyiket érdemes megvenni?-[PHILIPS 227E4QHAD/00]
-[PHILIPS 227E4QSD/00 ]
-[LG IPS224V-PN]A segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Óra topik
- Gaming notebook topik
- Bittorrent topik
- Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk