Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A OnePlus 11 is Android 15-re váltott
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megmutatta a OnePlus a 13-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabgergo
őstag
Dell monitorok garanciális állapotát lehet valahogy online ellenőrizni?
-
dabgergo
őstag
Szerintetek mennyiért lehetséges eladni egy Dell P2314H-as vadi új monitort, amit nemrég kaptam garanciális cserében a Dell-től?
50 egy-két ezer forint reális? -
dabgergo
őstag
válasz old_artist #51664 üzenetére
Ha minden igaz elviszik a régit is, csak egy későbbi időpontban. De elég homályos volt a tájékoztatás h őszinte legyek.
-
dabgergo
őstag
válasz old_artist #51662 üzenetére
Köszönöm!
Én is ezt akartam de furcsa mód azt mondták h erre nincs lehetőség hanem mindenképpen másikat adnak és az marad is nálam és ezzel ők le is tudták. Kicsit furcsa. -
dabgergo
őstag
Dell szerviz enyhén belülről porosodó u2312hm monitorért p2314h-t ajánlottak fel. Megéri az ingyen csere nekem? Bár nem teljesen van ingyen mert kipróbáltathatom újra...
-
dabgergo
őstag
Egy fórumtagot keresek, aki a MonitorGuru-nál kalibrálta a monitoromat. Tud valaki segíteni?
-
dabgergo
őstag
Sziasztok!
Hátha tud valaki segíteni.
Egy ideje a gép bekapcsolásakor azt a hibaüzenetet kapom h msvcr71.dll fájl nem található ezért a CalibrationLoader.exe (ami ha jól sejtem a Eye-One Match programhoz tartozik) nem futtatható.
Alapvetően két kérdésem lenne:1) Mivel a monitorom már be van kalibrálva, ezért az Eye-One Match programot letörölhetem? A kalibrálás meg ilyesmi nem fog sérülni ha letörlöm a programot, ugye? Az csak a kalibrálás idejére kellett, nem?
2) Mitől tűnhetett el a msvcr71.dll fájl? Jelent valós problémát a hiánya?
Hálásan köszönöm ha valaki tud segíteni!
-
dabgergo
őstag
Sharpness nem lett azt hiszem piszkálva.
Több gépen is kipróbáltuk és mindegyiken életlen volt valamennyire.
VGA amivel legutóbb próbáltam (lenovo t530, otthon ezzel a 23"-os dell tökéletes): nvidia nvs5400M ill. Intel HD graphics 4000.
Bocsánat, az utóbbi esetben VGA volt az összeköttetés, de a korábbi gépen (t500) Displayport-displayport.[ Szerkesztve ]
-
dabgergo
őstag
Egyik kollégám vett az oázisnál egy Dell U2412M monitort és vmiért mintha életlen lenne a kép legalábbis az én U2312-mhöz képest nagyon, de igazából annyira h egy idő után megfájdul tőle az ember feje. Egy lenovo T500-ra van rákötve Display kábellel.
Mi lehet a hiba oka? -
dabgergo
őstag
Köszönöm!
-
dabgergo
őstag
Dell U2412M-hez milyen kábelek járnak? Van hozzá Display port? (Sima nem a mini.)
-
dabgergo
őstag
Az mennyire normális, hogy egy kép (portré) amit laptopon dolgoztam fel még korábban és jónak tűnt a fehéregyensúly rajta, az kalibrált Dell U2312-n iszonyatosan vöröses, de annyira hogy kimondottan zavaró? Hogy lehetséges ekkora különbség? (Vagy ne lenne jó a kalibráció a Delle-en?! Az csak nem...)
-
dabgergo
őstag
U2312-höz jár displayport-os kábel? (Nem mini hanem sima.)
-
dabgergo
őstag
ok, ráér!
Nyugdíjas: 5k-t egy kábelért így elsőre sokalltam, és gondolom te is tudod h az 5k és a 6dollár között nem 1-2 ezer ft a különbség, ráaádsul azért el is kell menni a boltba, ami szintén idő és pénz. De egyébként most nekem sincs időm várni, így valahol kénytelen leszek venni, remélem tudok 5k-nál olcsóbban.
-
dabgergo
őstag
válasz Füleske #25882 üzenetére
Oké, köszi a segítséget mindkettőtöknek! Remélem minden rendben lesz a u2312-vel.
Monitorgurunál mini display átalakítóra ezt az 5e ft-os kábelt ajánlották mint legolcsóbb megoldást a laptopom és az u2312 összekésére. Tényleg nem lehet olcsóbban megúszni? Vagy nem lehet vhol hazsnáltan kapni ilyet? Meg a 2m-es kábel egyébként is fölöslegesen hosszú, egy simá akár kábel nélküli átalakító sokkal jobb volna.
[ Szerkesztve ]
-
dabgergo
őstag
Ma délután rákötöttem a laptopomra egy mégmrégebben vásárolt de általam még egyszer sem használt ASUS VH222-t és azt veszem észre h hosszabb használat után mintha kicsit fájna a fejem tőle. Sztetek ez mitől lehet?
Fényerőt kb sötét szobában egészen levettem 20%-ra, felbbontás FHD-n van. Tapasztaltatok már ilyet?(Remélem ha megveszem az U2312-t azzal nem lesz ilyen gond...)
[ Szerkesztve ]
-
dabgergo
őstag
Ezeket a Dell U2312HM-at miként lehet laptophoz kötni? Pl ehhez a T430-hoz aminek VGA és Mini Display Port-ja van hozzáköthető?
[ Szerkesztve ]
-
dabgergo
őstag
Meg tudja vki mondani h mi a különbség a Dell U2312HM és a Dell S2340L között?
Ugyan annyiba kerül. Mindenki a az U-t ajánlja, de miért? -
dabgergo
őstag
Azt egyébként tudja vki h az iMac-ekben milyen panel van, meg mennyire számít jónak az egész? (Nyilván eléggé, mert elég sok fotós használja.)
-
dabgergo
őstag
Sziasztok!
Fotófeldolgozásra is a Dell U2312HM ajánlott 50e körüli árfekvésben?
(Olvastam az első hsz-t, csak nem tudom az mikori.)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy ruhás topik
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS28BG700EUXEN) 4K 144hz GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Dell P2412Hb FullHD monitor
- Monitorok Huawei, HP, Samsung
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LG Ultragear 27GN950-B - 27" UHD 4K 3840x2160 / NANO IPS 1MS /144Hz (OC 160Hz) / G-Sync - 1 ÉV Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest