- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
vviktorr16 #81601 üzenetére
Az AOC-t nem ismerem, korábban volt AOC monitorom, akkor nagyon meg voltam vele elégedve.
Igazából annyira bevált, hogy ugyanezt a monitort akarom venni, csak G-Synccel (mint az aprórn írtam is). De most kettő luxus lenne belőle
Minden tekintetben tökéletes, csak az IPS panel technológia hátránya van meg, a glow, de játszva kicsit a fényerővel nekem teljesen OK.
Nem tudom az MVA panel mennyire jók mostanság, de pl az enyém mellett egy IPS paneles TV van második monitornak, azt összehasonlítva az ACER-el ég és föld. Pl játékban furcsa volt nekem, hogy a TV-n a karakter mellett ilyen ragyogás szerű volt, aztán kiderült csak a TV. Én érzékeny vagyok az utánhúzásra, főleg FPS/TPS játékokat játszok (PvE és PvP is), nekem zavaró már kismértékben is. Legjobb lenne a TN, de a betekintési szög ott meg katasztrófa. Számomra az IPS lett a megfelelő középút, a glow meg csak kopp fekete háttérnél látszódik. -
nitro16
senior tag
válasz
vviktorr16 #81601 üzenetére
Én is néztem a napokba neten ezt az AOC AGON AG322QCX-t, méret nálam is ez lenne a legjobb majd meglátjuk mi lesz. Amúgy meg van róla egy csomó teszt csak nem magyarul hanem angolul szóval...
De Brekk írta még augusztus végén, hogy kipróbálta és neki nagyon bejött. Esetleg Brekk, ha erre felé jársz akkor írhatnál egy kicsit bővebben róla ha van egy kis időd.
-
Anonymus23
veterán
válasz
vviktorr16 #81580 üzenetére
Én az XF270HUA-t venném
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen egeret válasszak?
- Battlefield 2042
- Kuponkunyeráló
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest