- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
I3EI\ICE
aktív tag
válasz
cyrfandli #46218 üzenetére
OSD a monitor káváján fellelhető gombsor segítségével elérhető menü. Régen nem volt ritka az olyan típus, amin nem lehetett kikapcsolni a dinamikus kontrasztot, de ha nagyon nem találod, akkor lehetséges, hogy ez a típus is ilyen. Az is lehet, hogy máshogy hívják (pl olyat láttam már, hogy X-contrast néven futott). Nincs személyes tapasztalatom az általad választott típussal, de bizonyára akad itt olyan, akinek van. Remélem segítenek rajtad, a dinamikus kontraszt igen zavaró egy fícsör szerintem. (Esetleg egy >>"monitorod típusa" turn off dinamic contrast<< keresőkulcs a keresőben megérhet egy próbát)
-
I3EI\ICE
aktív tag
válasz
cyrfandli #46207 üzenetére
"de ha filmet nézek, időnként mintha automatikusan állítaná a fényerejét"
Dinamikus kontraszt. Kérem kapcsolja ki! (OSD-ben találod)
"Emellett a bal alsó saroknál fekete képernyőn egy kicsit mintha világosabb lenne.."
IPS-glow. Ahogy leírod ("egy kicsit mintha világosabb lenne") még jónak hangzik, ha visszaküldöd, még az is lehet, hogy rosszabbat kapsz cserébe. Pár hete írta valaki itt a fórumon, hogy az LG IPS-einél szinte mindig a bal alsó sarokban erősebb az IPS-glow. Nem tudom, ez mennyire igaz, de a Te példád ezek szerint igazolja. Én részben ezért is szeretem a Dell-ek lágy műanyagból készült káváját. Ott egy kis "csontkovácsolással" ki tudom küszöbölni, ha egyenlőtlenül oszlik ez az IPS-glow, bár szerintem eleve kevésbbé jellemző a Dell-ekre ilyen probléma, ezen felül a lágy műanyag nem pattog, nem nyekereg forgatás, vagy döntögetés közben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Update 08.11. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest