Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A OnePlus 11 is Android 15-re váltott
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz elektrotank #136783 üzenetére
27" 1080p-ről váltottam 32" 1440p-re, akkor nagy előrelépésnek tűnt, de most már engem is kezdenek zavarni a pixelek. Ha teheted, 4k legyen inkább.
-
Ijk
nagyúr
Nincs aranyszabály felbontásra, két tényezőtől függ, az egyik a távolság, a másik a szemed. Vannak kalkulátorok amivel ki tudod számolni mi az amit láthatsz különbség és mi az amit nem. Ha 27" közel van akkor bizony jó a 4k, ha a 32" elég távol (~90cm) akkor elég a QHD.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
MODERÁTOR
Volt 32” 1440p-m es most 4K, utobbinak azert joval pengebb kepe van. Ujabb nv kartyaknal nem kell a felbontast visszavenni hanem a dlss-t kell megfelelo allasba bekapcsolni. Tavolsagfuggo, de en siman elvoltam 32”/qhd-n, mast meg zavarnak a pixelek.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
haladó
tag
válasz elektrotank #62002 üzenetére
Kár hogy fényes a burkolat... emiatt biztos hogy nem kéne hiába jó egyébként. Más 34-es van, ami hasonló árban van és nem csillogós? Még az érdekelne, hogy akinek van tapasztalata 29es vagy 34es ívelt monitorokkal.. jobb vagy sem a hagyományoshoz képest illetve szigorúan "egyszemélyesek"-e (pl filmezés)?
[ Szerkesztve ]
-
Ashenvale86
tag
válasz elektrotank #61936 üzenetére
Jobban, csak az már drága nekem. Azért köszi. Szerintem valamelyik asus lesz, amit Lucenttwo javasolt. Köszönöm mindkettőtöknek a segítséget. Ha esetleg még van másnak ötlete, szívesen veszem.
[ Szerkesztve ]
-
ZolikaE46
senior tag
válasz elektrotank #61854 üzenetére
Köszi és tudsz is ajánlani valamit?
Erre valaki: 61853
-
Brekk
addikt
válasz elektrotank #61626 üzenetére
Fekete pénteken elképzelhető akció, de maximum 5%-ról beszélhetünk.
http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
-
Scholes9
nagyúr
válasz elektrotank #61609 üzenetére
Nem könnyű a választás az biztos. De sztem nekem 25-ön már túl sok lenne az 1440p felbontás.
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Brekk
addikt
válasz elektrotank #61607 üzenetére
Nálunk van kint teszt az oldalunkon, sztem elég jól sikerült sorozat. Én a fullhd-t 27" on már kevésnek érzem, de sokan szeretik. Ja, és nálunk a H7 sorozat 3 év garival van.
http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
-
dannyl
addikt
válasz elektrotank #60665 üzenetére
60Hz jó 120 FPS-ig. 144 szvsz csak HC netes multizóknak kell, ahol minimum grafikán 300FPS-sel ölik egymást. Normál játékra (single) megint csak erös hardware kell, hogy értelme legyen. Nem volt ilyen monitorom, de fölöslegesnek érzem. A többiek majd megcáfolnak vagy megerösitenek.
-
dannyl
addikt
válasz elektrotank #60659 üzenetére
Ha 4k, akkor SLI kell játékra. Vagy valami szörny 980ti minimum. Amennyivel többe kerül, szerintem annyit nem ad. Ráadásul tényleg rohadt drága vga kell alá. Az 1440 alá is kell egy 980 legalább.
[ Szerkesztve ]
-
he7edik.
addikt
válasz elektrotank #60659 üzenetére
Én ekkorában tuti hogy 3440x1440 alá nem adnám.
Égő szöveg a flém vázon
-
dannyl
addikt
válasz elektrotank #60630 üzenetére
Amit irtam az ultra wide. Nézd meg szerintem. Én a tv-knél is bukásnak látom az ívelést. Söt, mintha olvastam is volna valami szakmai coming-outot, hogy zsákutca. De mindegy is, én biztos nem fizetnék +100k-, csak, hogy görbe monitorom legyen. De mégegyszer mondom, én nem vagyok szakértö.
-
dannyl
addikt
válasz elektrotank #60627 üzenetére
Ne vedd tanácsnak, de minek az ívelt? Szerintem ez olyan fölösleges. Egy LG 34um65 már van 130-140 körül. Szerintem bitang jó monitor. De nem értek hozzá, várd meg a szakikat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest