- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teaway
veterán
válasz
Rihard83 #85695 üzenetére
BenQ ügyben keresd ► yoeuromail-t. neki van ilyen monitora.
-
dqdb
nagyúr
válasz
Rihard83 #85693 üzenetére
Az igaz, hogy annyit vonnak le tőled, amennyit a megvétel végén írnak. Csak az nem igaz, hogy annyit vonnak le tőled, amennyit a kosárba helyezéskor/a termék adatlapján kiírtak.
Ha EU-n belül webshopból vásárolsz, akkor bizonyos forgalom felett (100e euró) a bolt köteles neked az eladó ország áfája helyett a vevő ország áfáját alkalmazni. Az EU-s Amazon a checkout során, a cím kiválasztása után számolja át a fizetendő összeget, és a kérdéses monitor esetében akkor lesz a német, 19%-os áfatartalmú 300 euróból magyar 27%-os áfatartalmú 320 eurós fizetendő összeg.
-
Anonymus23
veterán
-
-
Anonymus23
veterán
válasz
Rihard83 #85671 üzenetére
Onnan ahonnan már nem látod pixelesnek, szerintem 40-50 cm-ről már bőven jó, kérdés az, hogy ilyen kis távolságról mennyire látod be a monitor egészét.
Szerintem: ahol már belátod a monitor egészét, ott már messze nem pixeles.Egyébként ez szerintem egyéni, a látásodtól (esetlegesen viselt szemüvegtől) függ elsősorban.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Rihard83 #64435 üzenetére
Nekem az Asus MX27AQ van arról tudok nyilatkozni. Netezni, tanulásra, zenélni és filmezni használom kipróbáltam pl Diablo 3 alatt is nekem bevált. A keret nagyon szép, minőségi talán alumínium lehet. Nem műanyag. IPS glow nálam teljesen minimális szinte észre sem vehető. A képminőség Sztem remek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest