Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Olcsó, 4G-s, de sokáig bírja
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Piftuka #101446 üzenetére
Igen én is úgy vagyok vele, ahogy ti. Ártani nem fog ártani az a 32" meg a 4k sem. Majd hozzá lesz építve a gép, illetve sok helyen igen jól fog jönni a méret és a felbontás is még hétköznapi használatnál is. A másik meg, hogy olcsóbb, mint egy Gamer avagy "Gamer" monitor, így nem fogok érezni semmi megbánást sőt. Se időm se energiám már versenyszerű játékokhoz így bőven kifog engem szolgálni és végre nem egy "bügyé" monitoron fogom élvezni a tartalmakat. Ha pedig oda kerül a sor, hogy kevés lesz akkor meg bízom benne, hogy már a jobbak is olcsóbbak lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ford topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest