- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsMarc
tag
Köszi szépen!
DELL UltraSharp U2913WM - Még ő került most harmadikként képbe. Igazából filmnézésre és munkára kellene elsősorban. A munkát úgy kell elképzelni, hogy van sok ablak egymás mellett, amiben pötyögök. Minél több ablak fér el, minél nagyobban annál jobb.
Dell E5530-as laptoppal használnám, amiben integrált videó kártya van. Ez mennyire akadály a nagyobb felbontásra is képes monitoroknál? Továbbá nem tudom, hogy ez mennyire szűkíti le a lehetőségeket a csatlakoztatás szempontjából. VGA és HDMI elvileg van a laptopomon, displayportban már nem vagyok biztos.
Az Oázisban, ha jól láttam van most ilyen monitor raktáron, lehet egyik nap beugrok megnézni. Nálatok pixelgaranciát lehet kötni egyébként a monitorokra?
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI MAG 274PFW IPS 27 inch 180Hz monitor eladó
- Asus ROG Strix XG27ACDNG (QD-OLED, 1440p) - Újszerű
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS95QE-B OLED GAMER Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Samsung 27" 4K UHD IPS HDR10 - LS27A700NWUXEN
- GIGABYTE AORUS FI32Q X 2560x1440p 270Hz IPS monitor RENGETEG GARIVAL eladó remek áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest