Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolyhos bari
tag
ZozzHUN, Djsaba, triluan, gog:
Köszönöm szépen, hogy ilyen türelmesen és kedvesen reagáltatok a tegnapi pánikrohamomra!
Köszönöm a tanácsokat is! Közben aludtam rá egyet, nézelődtem egy kicsit, Talán leszűkítettem a kört 2 jelöltre, de még vannak kérdéseim:-Dell S2740L:
-Fényes vagy matt?
-Ha HDMI-n összekötöm az IP-TV dobozával, nézhetem a tévét a monitoron? (Leginkább kíváncsiság, nem ez a döntő kérdés)
-USB-s filmnézésre alkalmas? (Leginkább kíváncsiság, nem ez a döntő kérdés)-Samsung S27C750P:
-Milyen a WVA LED kijelző? 27 hüvelyknél nem okoz színtorzulást?
-Fényes vagy matt?A Samsungról a környezetemben megoszlanak a vélemények, tapasztalatok. Többet kínál ugyanazért a pénzért, ami miatt csábító, ugyanakkor ez azt is jelentheti, hogy a minőség, a tartósság látja kárát.
Melyik a hosszabb életű, ha napi 10-13 órás használatra szánom?
Jól tudom, hogy mindkettő PWM-mentes? Minden példánya?Mi az input lag, és az off válaszidő?
Hogyan kell értelmezni ezt az adatot? Válaszidő (on/off): Off: 14ms / Alacsony: 8ms / Magas: 5mstriluan
Azért csak Lg vagy Dell, mert ezeket dicsérték az ismerőseim, illetve a Samsungról vegyes visszajelzéseket kaptam.
gog
AMVA panelt nem is találtam, mindenhol az IPS van, meg itt-ott TN. Vagy van valami más neve is, amit nem ismerek? Az AMVA is ledes? Ott is megvan a PWM-dilemma?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- SAMSUNG (LS32B800PXUXEN) 32" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- MSI G24C4 180Hz Ívelt garanciás monitorom eladó
- SAMSUNG (LS43FM700UUXUF) 4K GAMER SAMART MONITOR! 2025 MODELL! AKCIÓ
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Köszönöm a tanácsokat is! Közben aludtam rá egyet, nézelődtem egy kicsit, Talán leszűkítettem a kört 2 jelöltre, de még vannak kérdéseim:
sztivo