Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Deer76

    aktív tag

    Sziasztok!

    Én csak a tapasztalataimat írom le:
    A régebbi (most tartalék) monitorom (Acer 18,5") minden szempontból alúlmúlt eddig bármit (betekintési szöge botrányosan rossz volt, veszett erős háttérvilágítás- ingyen volt-ajándék lónak ne nézd a fogát), ezért eldöntöttem, hogy kicserélem. Bár elég lett volna nekem egy 20"-es 1680x1050 felbontással, de itt meggyőztek, hogy TN panelt, pláne annyiért ne vegyek. A picivel is nagyobb monitorok (22") már eleve full hd (1920x1080) felbontással mennek, így először videokártyát néztem ki magamnak, ami a körülmények szerencsés kimenetele (volt rá pénz) miatt elég erős lett (HD7850 2GB). Hosszas hezitálás után végül a Dell U2212HM mellett dönöttem, amit nem bántam meg, mert az eddig látott monitorok mellett prémiumnak tűnik, bár nem az.
    A színei gyönyörűek és ami a legfontosabb játékoknál sem tapsztalok problémát (elhúzás meg hasonlók). S full HD felbontás és kisebb pixelek miatt a vetűk nem tűnnek "szőrösnek". Persze a betűméreteket minden programban növelni kell, különben nagyon apró.) Másik hátránya, hogy nem automatikusan állítja a képarányt, ezt nekem kell menüben (pedig ezt a kis Acer is tudta).
    Szóval aki játszani akar akár FPS-sel is, annak szerintem megfelelő. Én Far Cry 3-at próbáltam ki, de most full HD-n HD textúrákkal nyomom a Morrowindet.

    A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.

Új hozzászólás Aktív témák