Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabolcs1975
aktív tag
válasz ecaddsell #72805 üzenetére
"Azért az könnyen belátható, hogy amikor harmad teljesítményt kell tolni ott nagyjából bármi csendes tud lenni."
Egyébként ha harmad annyi teljesítményt kell kitolni, akkor normális esetben harmadannyira méretezed a klímát, és megint ott vagy, hogy nem mindegy, hogy gagyi v. se. Persze abban igazad van, hogy gagyival ugyanazért az árért túl lehet méretezni, de akkor megint ott vagyunk, hogy nem lehet megspórolni.
[ Szerkesztve ]
-
lasz10
junior tag
"Még régebbi épületeknél is minden nehézség nélkül lehet harmadolni a hőigényt"
Ez saját tapasztalat, vagy olvastad? Mert én is olvastam ezt, de ténylegesen még 20% megtakarítás sem jött össze, igaz a hőérzet sokkal jobb lett, miután körbeszigeteltem a házikót, alul, felül is, plusz nyílászáró cserék.https://bit.ly/3UUXZYw
-
szabolcs1975
aktív tag
Azért az könnyen belátható, hogy amikor harmad teljesítményt kell tolni ott nagyjából bármi csendes tud lenni.
amennyiben a recsegés, ropogás, kattogás nem zavarja az illetőt, akkor ja .. mert ugye az pl pont nem a teljesítményigénytől függ és többek között az összes leolvasztásnál jelen lesz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- CPU léghűtés kibeszélő
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
- Vadonatúj Quickwheel MAX Urban elektromos roller, 500 watt, 30 km/h, 45km,15Ah akku, számla
- iScooter i10Max Elektromos Roller 750W bontatlan dobozában, számla, gari
- Remek áron vadonatúj brutális elektromos roller Quickwheel EXPLORER - 5600 watt, számla
- Govee TV backlight 3 lite (75-85" TV-hez)
- Delonghi Nespresso lattissima touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest