- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Visszatérhet a kezdeti stratégiához a Nothing Phone (3)?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitiless
senior tag
Akivel én csináltattam a két klímánk szerelését, mindkét esetben hiánytalanul hozták amit kértem. Az egyiket előre kifizettem, majd náluk volt tárolva hónapokig, amíg be nem tudtunk költözni a lakásba. A munkadíjat utólag rendeztem, átutalással. A második klímánkat felszerelték, kb. két hét múlva küldték ki a számlát postán, hogy majd utaljam, 30 napos fizetési határidővel. De nem egy ilyen céggel csináltattam, akinek van egy mobilszámos elérhetősége. Van bemutatótermük, rendes elérhetőségük. A van egy email-em (még ha saját domainen is), de se adószám, se telephely nincs megadva "cégektől" egy biztosítótűt sem vennék.
-
arcitec
addikt
Ha létezik a terméknek fő forgalmazója - úgymond képviselete - (jó pár klíma márkának van, de lehet mindnek) akkor bizonyos esetekben - lehet egy ilyen is az - a képviselettel egyetértésben,annak segítségével, lehet másik garanciális tevékenységet végző céget választani. A karbantartáshoz(garancia feltétele), meg tudjuk "elég" az arra jogosult szerelő általi számla,vagy pöcsét.
Az meg hogy így járt az pech semmi több, igen úgy jó,ha minden passzol, de némi bizalom kezdésnek mindenképp kell..[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest