- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
athomi #14172 üzenetére
Nem most volt, az biztos. De itt a falon többször is láttam, mielőtt az első klímámat megvettem. A Fujistsu volt ezrelékes előfordulásban, sajnos a Samsung sok százalékosban, meghibásodást tekintve. Akinek kedve vam megkeresi. Fogalmam sincsen évekkel ezelőttit hogy lehet keresni, azon kívül, hogy végiglapozom őket. Nyilván egy olcsóbb klíma, olcsóbb anyagból is lehet, sőt összeszereléskor sem olyan talán. Ettől akár üzemelhet évekig is jól. Tegye is csak a dolgát.
-
windy
tag
válasz
athomi #14172 üzenetére
Ilyen statisztika nincs, és nem is hiszem, hogy bármikor lesz, hiszen egyrészt üzleti érdeket sért, másrészt rengeteg cég tapasztalatait kellene összesíteni, és erre nem nagyon van esély. Én is csak a mi cégünk tapasztalata alapján tudok némi következtetést levonni, bár őszintén megmondom még mi sem csináltunk összesítést az esetekről, melyeknél javítani kellett a klímákat.
Idén viszont készült egy összesítés, lezártuk az idei szervízeléseket, és összesítettünk. Ezek az adatok kimondottan a mi cégünknél előfordult esetekről szólnak, tehát általánosítani nem kell, de azért némi támpontot nyújtanak.
Kigyűjtöttem azokat az eseteket, amikor tíz éves, vagy fiatalabb lakossági splitklíma berendezést kellett végleg, bontásra leszerelni. Ezek így alakultak:
Alien - 4 db
Genex - 11 db.
Westel - 2 db.
Dimarson - 7 db.
Toyo - 2 db.
Lakes - 1 db.
Orion - 7 db, ebből 3 inverteres
Nile - 3 db.
Acson - 1 db.
Delton - 4 db.
Eurosky - 1 db.
Daewoo - 3 db.
TeknoPoint - 4 db.
Fisher - 3-as multi
Ozone - 5 db. mind inverteres
Samsung - 5 db, ebből 3 inverteres
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Futás, futópályák
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Projektor topic
- One mobilszolgáltatások
- Linux kezdőknek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest