- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
feco70
senior tag
válasz
TungurKnivur #45082 üzenetére
Belső munka nincs, legalább is nálam nem volt. Egy hónap alatt rákötöttek Eon. 250 ezer volt nálam.
-
feco70
senior tag
válasz
takacsbotond #45048 üzenetére
A két Daikinom teljesen jó az app, almás telefonnal.
-
feco70
senior tag
válasz
Ereshkigal #44989 üzenetére
Én a Daikin választanám
-
feco70
senior tag
Szomszédom is megjárta, azt mondta kell neki két klíma a Balatonra a hétvégi házba. Azt mondta olyan kell neki mint az enyémek, mert csendesen üzemelnek. Fel is hívott pár szakit, és rábeszélték az 5 kw Gree re. Azóta csak anyázik meg telefonálgat, mert kurva hangos, van egy problémás szomszédja,
-
feco70
senior tag
válasz
icetheman #44770 üzenetére
Tényleg sajnállak, két japán gép után engem rábeszélt a klímásom a csodálatos Gree royalra, aztán egy hónap múlva mondtam neki, ha nem viszed innen a francba, lerúgom a falról.
Az a baj ,hogy annyira idegesített a hülye szabályzása, hogy meg is tettem volna. Lett helyette egy Fujitsu, tökéletes. -
feco70
senior tag
A gyári hiszterézis (érzékenysége a Gree-nek 3⁰CEzért van az, hogy túl fűt, vagy hűt.Ezt be tudod állitani 0-1-2-3 fokra.Beállitás módja a következő fényképen van. Próbáld meg. Elrontani nem
tudod. Most találtam, nem tudom jó e, hátha.
-
feco70
senior tag
válasz
alfaman512 #44206 üzenetére
Az én reg villanyszerelőm alá íratattott velem egy papírt ,hogy ő csinál mindent. Jött a szerződés és ennyi. A szolgáltató EON, nem kért egy fillért sem, rákötöttek, hozták a H tarifás mérőt, azt is bekötötték és elmentek.
-
feco70
senior tag
Még annyi a lakásfelújítási támogatáshoz , hogy jól elkülönítve kell a számlán feltüntetni az anyagot és a munkadíjat.
-
feco70
senior tag
A KMCC nek jól eltalálták a leolvasztását, sokkal ritkábban olvaszt mint a Sensira. Jobban is tolja a meleget.
-
feco70
senior tag
válasz
elfelejtette #43790 üzenetére
A reg szerel már tudja , hogy mit fog a szolgáltató átvenni, nálam teljesen új bekötés lett, még a vezeték tartó vasat is kicserélte, mert máshova esett mint a fa doboz.
-
feco70
senior tag
válasz
Motion_Blur #43599 üzenetére
Nem tudod lecseréltetni?
-
feco70
senior tag
válasz
Motion_Blur #43558 üzenetére
Az enyéim alatt is csak ilyen vékony gumi bak van, de elég
-
feco70
senior tag
A parapetesnél nem rétegződik a meleg, jobb a hőérzet is
-
feco70
senior tag
Ha jól emlékszem azt mondta atomgesz, jön az új sesira
-
feco70
senior tag
Na bekötötték a H tarifát is, majdnem öt hét telt el, hogy kijöttek rákötni. Nem vészes, E.ON terület
-
feco70
senior tag
válasz
Sixkiller6 #43208 üzenetére
Ha valaki csak klímát rakat akkor nem igazán jó, de a legtöbb ember mást is csináltat, és össze adódik, úgy már oké.
-
feco70
senior tag
válasz
rebelinside #43122 üzenetére
Ment pü
-
feco70
senior tag
válasz
rebelinside #43117 üzenetére
Persze nem tudom még milyen hűtésnél, fűtésben kb olyan halk mint a Sensira, mind a beltéri vagy a kültéri. Sőt, van raj olyan, funkció , hogy gombnyomásra halkabb lesz a kültéri, igaz ez a teljesítmény rovására megy. De erre nincs szükség, ilyen időbe olyan lassan pörög a ventilátor, szinte meg tudod számolni a lapátokat. Tényleg halk tud lenni
-
feco70
senior tag
válasz
rebelinside #43098 üzenetére
Nekem Fujitsu KMCC van, igaz csak pár hónapja van meg de meg vagyok vele elégedve. Abba a Daikin ba meg kukucskálj be a mókuskerék milyen koszos, nagyon vissza tud venni a teljesítményből.
-
feco70
senior tag
válasz
runner 125 #43065 üzenetére
Én ismerem évek óta, nekem még ilyen problémám nem volt vele, sőt ha gond volt a gépekkel, pár napon belül jöttek.
-
feco70
senior tag
Beszéltem egy emberrel ki ment Temesvára, vett három comforát 750 ezerért. Igaz itt nincs rá gari, de azt mondták neki, ha gond van segítenek. Persze ez lehet mese habbal, de akkor is, miért ilyen drága nálunk?
-
feco70
senior tag
válasz
elfelejtette #42999 üzenetére
Tálca fűtése is zseniális
-
feco70
senior tag
Én örülök megszabadultam a modern on off os klímától, a Royaltól
Nem tud rendesen leszabályozni.
-
feco70
senior tag
Pár napra bedurrantok a kazánba talán, had pihenjenek a gépek, meg van fa bőven.
-
feco70
senior tag
Sokan írjátok mennyire fontos a wifi, én is azt hittem, ha megint neki indulnék, egyikbe se vennék. Nekem felesleges, beállítom azt had menjen. Mondjuk a Fujitsuba 50 ezer
-
feco70
senior tag
Jöttek ma az Eon szerelők szerelték a H tarifát a három klímára, ez ugye még csak a ki építés, persze ilyenkor maszekok. Persze az egyikük ügyeletbe volt, hát miért ne el is hívták vagy három óra hosszára, addig én segítettem a szerelőnek. Azt mondták elintéznek mindent, max egy hónap és rákötnek. Ennek örülök, de, hogy milyen rosszul lettek mikor mondtam nekik, hogy nincs nálam kp, utalok pár másodperc és rajta van a számlán, o hát az úgy nem jó. Mindegy, loholtam az automatához, 250 ezer lett a vége
-
feco70
senior tag
Nem hiszem el, a reg. vill. szerelő azt mondja a H tarifa 200 230 ezer lesz, ezt mondta egy hónapja, kijött megnézte, 300 ezer. Nem sok hiányzott, hogy megetessem a 70 kg kutyámmal. Jött a másik, azt mondta csináltassam meg valakivel, ki jön megnézi, pecsétel stb. 200 ezer. Na igen, a vége megint sok, nem is zavar ,hogy mennyi, de nem éri meg. Kiszámoltam kb 30 ezer megtakarítok egy télen, nagyon soká hozná vissza.
-
feco70
senior tag
Nálam olyan volt mikor szerelték a Fujitsut, hogy a szerelőlapból kiszakadt a tipli, nem volt egyenes és halk kattogás hallatszott.
De előtte ott volt a Royal amit leszedtek, maradtak ugye a lyukak, mellé fúrta, persze kiszakadt. De pár nap múlva jöttek, és megoldották. Amúgy gondoltam valami ilyesmire, mert amikor megmozdítottam a beltérit, csönd lett. -
feco70
senior tag
Úgy látszik szerencsés vagyok, mind három gépem tényleg halk, de a leghalkabb az a Sensira előtti j3 as. De hogy a perfera kattog
??
A kollégáimnak is mostanába szereltek három egyforma panát, asha07lcc szerelték mind hármat. Az egyik rendesen zörgött, ki ment asha07lcc szétkapta a kültérit, egy lemez el volt szabadulva, az zörgött. Nem értem, ezeket nem próbálják ki? -
feco70
senior tag
Én -5 alatt megrakom a kazánt, van 20m3 fám összerakva, van már benne 4 éves cser is, had fogyjon, még a végén elrohad
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest