- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Szerkesztés alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szbalazs75
csendes tag
válasz
tibcsiworld #398 üzenetére
4. töltés nem volt, a 3. töltés kb 98%-ig töltötte a telefonom. Szerintem elfogadható egy power banktól, hogy két alatt 20-25%-ot veszítsen a töltöttségéből, hiszen aki ilyet vesz az 2-3 naponta biztos feltölti, ilyenkor pedig simán 4 telefon feltöltés bír.
Eredeti a cucc, banggood-ról, ellenőriztettem is a kaparós matricájával.
Laptopnál is előfordul, hogy fél év után teszem bele vissza az feltöltött akkut ami 4 órát bír napi használatban (mennyibe is kerül egy eredeti minőségi laptop akku? 20 ezer?). Kijelzi, hogy 95% 4 óra és normál használat mellett 1-2 óra alatt lemerül. Szerintem ami az akkukban lejátszódik az kémiai reakciók sokasága, ahány cella annyi féle, és nagyon nehéz matematikailag leírni a működésüket.
5 ezret megért, tényleg ajánlom bárkinek, két külföldi utazásom közben segített (fényképező és telefon töltés) és már ez megérte, napi szinten nem használom. -
szbalazs75
csendes tag
Kiteszteltem amit korábban kérdeztél. Két hétig állt 3/4-ig feltöltve a 10400-as xiaomi (eredeti) és mikor újra elővettem a 4 ledből még mindig 3 villogott rajta. 2x tudtam a telefonom teljesen feltölteni (kb. 1800-as).
Úgy érzem 20-25%-ot vesztett 2 hét alatt a töltésből mert friss állapotban 4x egy héten belül fel tudja tölteni. -
szbalazs75
csendes tag
Megnézem Neked mennyire tartja a töltést a 10400-as xiaomi. 4 napja töltöttem fel teljesen, most 4 led-ből 3 villog ha benyomom az ON gombot, mert 1x már töltöttem vele. A maradék kb. 3 feltöltésre elég a telómhoz. Két hétig így pihentetem, most nem használom, mert csak utazáshoz vettem, ott nagyon jól teljesített.
-
szbalazs75
csendes tag
Sziasztok!
Én egy hónapja rendeltem banggood- ról minden azonosítási lehetőség alapján "eredeti kínai"
10400-as xiaomi-t 5200 Ft-ért, csak ajánlani tudom! 6 nap múlva hozta is a postás, semmi vám stb. (a rendelésnél be lehet állítani, hogy nem kéred a csomagon származási hely, feladó megnevezését, én beállítottam ezt).
Az 1800 MAh telefonomat 4x teljesen lemerülten feltölti, vagy 5x kb 15-20 %-nál rátöltve.
Külföldi városlátogatáshoz vettem ahol lemerülhetne a fényképezőm és mobilom is nap közben.
A powerbank feltöltési ideje 6-7 óra, telefont 2 óra alatt tölti.
Gagyi csodakütyükkel (napelem, 20.000 MAh stb) , és 3000 Ft-os 20%-ot feltöltő mini powerbankokkal nem érdemes próbálkozni ha 5 ezerért jót is kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Óra topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest