Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
feco100
tag
A Prohardver bemutatójában ott a válasz minden kérdésedre!
"Letisztult, egyszerű, de tetszetős kinézetű házzal újított a Fractal Design a napokban. A Core 3000 miditorony 200 mm széles, 430 mm magasságú, és 480 mm-re nyúlik hátra. Kívül két 5,25-ös meghajtóhelyet kínál, valamint belül további hat 3,5”-es fiókot rejt, amik két keretben vannak elosztva. Ezek közül a felső el is távolítható, hogy a nagyobb, 420 mm-nél hosszabb videokártyák is elférjenek, mivel enélkül csak a 270 mm-esek szerelhetők be. Alaplapok közül az ATX, microATX és Mini-ITX szabványúakat tudja fogadni, a processzorra pedig legfeljebb 160 mm magasságú hűtő szerelhető."
A VGA elfér, mert ki lehet venni a felső HDD blokkot!
A CPU hűtő az már necces lehet mert 160 mm - t ír a gyártó, amelyik Macho - t linkelted annak pedig 162 mm a magassága. -
xtevo
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Ahogy nézem hivatalos oldalt, akkor az 5 év garból 2 év kisker + 3 év gyártói. Azt viszont nem vitatom, el, hogy nagyon jó táp.

-
Hubba12
senior tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
nem rossz a hangzása

-
Akcok94
senior tag
Üdv,
mi a különbség egy Cooler Master Haf 912 Plus és egy Haf 922 között?
és melyik lenne jobb vétel 20.000 forintból?(mindkettő ennyiért van fent)
és ebbe mekkora lenne egy E-ATX lap?köszi

-
Hubba12
senior tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Kérem a nevét
ha fekete lehet hogy tápcsere ha tényleg jobb. -
Hubba12
senior tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Áá Jó ez a táp teljesen ki szolgál
Ez egy nagyon jó táp tele védelemmel
Semmi gond sincs vele
Ráadásul különösen ajánlót táposok csak ezt ajánlják szinte
-
Hubba12
senior tag
Nagyon csúnya lenne egy Xigmatek Midgard II-be fehér táp? (cgt50080p)
-
Kirir
tag
Ezen a két házon gondolkodok:
1. Fractal Design Core 3000 USB3
[link]
[link]2. Fractal Design Arc Midi Tower
[link]
[link]Az egyik tesztben a legjobb hűtési teljesítménnyel a Fractal Design Core 3000 rendelkezik, a másik Fractal nem szerepelt a tesztben, ebből kifolyólag csak feltételezni tudom, hogy az is megközelítőleg ennyire jó. Fractal Design Core 3000-ben a három ventilátor közül az egyik csak 120mm-es. Kinek mi a véleménye, melyiket és miért érdemesebb megvenni?
-
törölt tag
válasz
Peat;)
üzenetére
Igen, a TX3 pont belefér, talán még van is felette fél centi hely, nem is ér hozzá a tetőburkolathoz.
Ki lett próbálva VGA-val is.
5 fokot nőtt az alaplap, 4 fokot a cpu hőfoka.Ez kb. jónak mondható, mert pl. a szintén kiválóan hűtő RC692 is 6 és 3 fokot melegedett, amikor a VGA karit beleraktam. A VGA kari meg ugyanúgy 44 fokos volt mindkettőben.
Szóval ugyan a több ventis táblázat még nincs összesítve, de szerintem az LC17 ott is jól szerepelne. Ez egy jó hűtéssel rendelkező HTPC ház! Főleg ha teszel előre 2 jófajta 9 centis ventit. Ja és oldalra is lehet tenni egyet, a CPU mellé, oda 8-asat.
-
Peat;)
veterán
válasz
üzenetére
Én kerestem elegáns házakat, a cikked alapján a nanoxia 2 áll(t) az első helyen, a silverstone htpc desktop házaknál a magasság és a hűtés ijesztett el. Nekem jobban tetszik az LC17-es(fekete) is mint a nanoxia, ugyanakkor hyper tx3-as cpu collerem van, ezért eddig nem foglalkoztam a lehetőségével, de akkor mégis elfér benne? A tetőlapot is simán rá tudtad rakni? Illetve terhelés alatt (a diszkrét vga-val) volt szerencséd kipróbálni?
Core i5 2310 és egy maximum amd 7850-es fogyasztású vga párosnak keresek házat. A silverstone gd07-ről kerestem egy tesztet, ebben 120-as ventik is vannak, itt egy valamivel többet fogyasztó vga-val már elég nehezen küzdött meg a ház, valószínű egy érmét fogok feldobni rendelés előtt..

-
ZozzHUN
addikt
Nekem a Strike-X One van, amiben nincs usb3, meg ledes venti alapból de amúgy ugyan az. Stabil jól szerelheto designos kucko. Sok sok ventihellyel, bár ezt a többi ajánlott ház is tudja. Saj os ShellKretor véleménye nem jó róla, nem tesztelte még, de fogja. Bár azt mondta úgyis szar, szóval tokmindegy.
-
törölt tag
A Node-ot még nem teszteltem, de szeretném...
A CM120-hoz képest a Prodigy pl. ennyivel jobb:
alaplap -4 fok, cpu -5 fok, hdd + 7 fok
A HDD-t nem tudom miért hűtötte a Prodigy ennyivel gyengébben, pedig ott tekert előtte a 12-es Bitfenix venti.
Ezek VGA nélküli mérések, VGA karival a CM120-at még nem volt idő megmérni. -
törölt tag
-
xtevo
őstag
Sziasztok Urak!
Bár ez inkább a mITX topic-ba is tartozik, de megkérdezem itt is, a véleményetekre vagyok kíváncsi, főleg ShellKretor tapasztalatára, hisz Ő egy rakat házat tesztelt hőfok szempontjából is.
A mostani Cooler Master Elite 120 Advanced házamat szeretném lecserélni, nem azért mert rossz/gyengén hűt, egyszerűen meguntam... A kiszemelt pedig a Fractal Design Node 304 minimalista bestiája lenne.
Ahogy néztem tesztekből, képekből anyagminőség/használat/jó ötletek terén nincs hiány, és az átszellőztetés is meg van oldva, jó választás vajon?
-
törölt tag
válasz
aAron_
üzenetére
A Core-t venti, előlapi logo és színes csíkok nélkül adják.
Konkrétan nekem mondjuk egyik sem hiányozna.Én teszteltem úgy, hogy a a gyári 1 db ventin kívül + 5 db-ot tettem bele.
Alaplap 3 fokot, proci 2-öt, VGA kari meg semmit sem javult.
Szóval nagyon szerintem nem érdemes felventizni.
2-3 db elég bele. -
aAron_
őstag
shinobi hűtését tekintve milyen ház? eddig úgy tudtam, hogy elég jó, de most néztem SK tesztjét, és csak a sor végén kullog. ha mind a 7 ventihelyet kihasználnám, akkor is ilyen rossz lenne a helyzet? (rangsort tekintve)
(#34272) >Deego..: azért az fontos, hogy ez a shinobi "core" változat, sok minden nincs hozzá gyárilag, külön kell megvenni pár kiegészítőt
-
>Deego..
senior tag
Én sztem ár árték arányban jó vétel.
BitFenix Outlaw
Vagy + kp és Shinobi vagy NZXT SOURCE 210 ELITE -
boz82
tag
Hello ! Kéne 1 kis help..ill ötlet...
Alsó tápos házat kutatok ,előlapi usb 3.0 jól jönne.
10-14 ezret szánnék rá.Gépem :
Asrock Z77 Pro 3
Vtx 7770 - később majd 1x pl 7850
4gb Kingston hyper x
i5 3570
500gb sata 3Képben van a cooler master k350 ,és a Aerocool Strike-X ONE Advance ,és várnám a további ötleteket !
-
feco100
tag
Hello!
Nemrég én is ugyanebben a cipőben jártam, e házak között őrlődtem. Végül én a Fractal Design Arc Midi - t választottam, a Corsair Carbide 400R helyett. Igazából nem tudom, hogy milyen a Corsair ház (bár mindenhol szinte csak jókat lehet olvasni róla) de egyáltalán nem bánom, hogy a Fractalt vettem. Nekem nagyon bejött, bejön még mindig. Szinte csak jókat tudok róla mondani. Halk, szellős, jól elférek benne, tetszik stb.
Úgy gondolom e három ház közül nem tudsz rosszat választani. A Core 3000 kicsit olcsóbb a másik kettőnél, de szerintem az is van olyan jó.
Azt válaszd amelyik a legjobban tetszik, és amelyiket legkönnyebben be tudod szerezni.
Én az Arc Midi -t ajánlom (kicsit elfogultan)Üdv.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
cinkoxid
üzenetére
Esetleg narancs ventikkel XIGMATEK Talon?
-
drunkyboy
aktív tag
válasz
cinkoxid
üzenetére
Talán annyira nem hivalkodó, de így hirtelen egy Xigmatek Alfar Orange kivitelben passzolna hozzá.
-
cinkoxid
senior tag
Sziasztok.
Milyen házat javasoltok ehhez az alaplaphoz? Olyanra gondolok, ami színben, eleganciában megy hozzá. Lehetőleg 80 $ alatt.Az se gond ha pl az amazonról kell megrendelnem.
-
-
törölt tag
válasz
ZozzHUN
üzenetére
Asgard Pro, 12800 Ft, 5 napon belül.
A 2 ház között külalakban van különbség, ha jól látom a rácsos előlap miatt az Advanced valszeg még jobban is hűt.
A Strike X One jelenleg nem kapható 9500 Ft-ért.
Az hogy X nap múlva beérkezik, az még nem jelent semmit.
Viszont ha bejön, rámozdulok és letesztelem. Érdekelnek a hőfokai...10300 Ft-ért kapható a pcgear-ben, de ott egyelőre csak 1-3 hét alatt érkezik meg. Bár ez lehet 1 hét is, meg kell kérdezni.
-
ZozzHUN
addikt
válasz
üzenetére
Amúgy észrevetted, hogy belinkeled a Strike-X Advance-ről a tesztet, majd elkezdesz a Strike-X Advance One-ról beszélni?
Illusztrálom a különbséget:
Strike-X Advance

Strike-X Advance One

Strike-X One 9.600 Ft [link]
Asgard Pro 13.300Ft [link] Az is 13 munkanap múlva...Ezek szerint mivel 9k körül van, így megéri az árát, örülök akkor, hogy ezen is túlléphetünk

-
törölt tag
válasz
ZozzHUN
üzenetére
"Mind a két modell azonos alapokra épül, így jelentős különbség nincs is közöttük. Egyedül az előlapi kivezetésekben, valamint az előre beépített ventilátorokban látható differencia."
Szerintem a Xigma Asgard Pro, gyári 2 ventivel, belső 19 pines usb3-al, megfelelően nagy kábel menedzsmenttel jobb ház, ugyanannyiért, szintén 12eFt. Szerintem ez az Aerocool ahhoz képest túl van árazva. 8-9k-ra tenném kb.
-
ZozzHUN
addikt
válasz
üzenetére
"Alapvetően az eleje is egy csúnyára fröccsöntött műanyag."
"Ezeken a képeken is látható, hogy x faktor gagyifesztivál az eleje ."
"Egy ház kinézetének nincs semmi köze a tudásához. Valakinek ez tetszik, másnak meg az. Ezt a tényt nem lehet értékelni."
???
Akkor minek is hoztad fel?Strike-X One vs Strike-X Advance
1 vs 4 led fan
Kinézet teljesen más
12 fan slot vs 6 fan slot
Egybe van a váz vs hátul két darabból szegecselték össze
400mm vga fér bele vs 295mm fér bele
mosható szűrő alul vs nem kivehető szűrőAmúgy teljesen ugyanazok

A Strike-X Advanced One természetesen ugyan az így képről

Amúgy 180mm széles a ház. Teljesen stabil. Ma is szerelgettem, átvariáltam a radiátort befelé pull-ra. A kábel management tényleg lehetne jobb, de így is minden elfért hátul, pedig van ott 24pin, 8 pin, 2x8 pcie, sata, molex, kutyafüle eldugva.
-
törölt tag
válasz
Hubba12
üzenetére
Szerintem a legjobb ház 20k körül. A hűtése is rendben van.
Stabil, SSD tartók, SATA dokk, venti szabályzó. 90 fokos gumis HDD tálcák. Letisztult design. -
Hubba12
senior tag
Sziasztok!
Xigmatek Midgard II erről a házról mi a véleménye a nagyoknak? megér 20 ezer forintot? jól szellőzik? Erős stabil ház? -
törölt tag
válasz
ZozzHUN
üzenetére
A Strike X GT-re még esetleg igaz lehetett, hogy nincs köze a One-hoz.
Viszont az Advanced One-re nem lehet azt mondani, mert az egyértelműen One, csak az USB3-al tud többet, meg led-es az egyik ventije.Egy ház kinézetének nincs semmi köze a tudásához. Valakinek ez tetszik, másnak meg az. Ezt a tényt nem lehet értékelni.
-
NighTecH
csendes tag
-
törölt tag
válasz
ZozzHUN
üzenetére
Szerintem nem ajánlott a Strike X One.
12eFt-ért nincs benne USB3.
Csak 180 mm széles a ház.
Kábel menedzsment kb. 1 cm benne, vagy kevesebb, ami kb. semmire sem elég.
Alapvetően az eleje is egy csúnyára fröccsöntött műanyag.
Vékony 0.5 -ös lemezből van. Tényleg, hány kg? 4?
Ezeken a képeken is látható, hogy x faktor gagyifesztivál az eleje .
Tetején és oldalt semmiféle porszűrés nincs.
A PCI kártyák csak hátulról csavarozhatóak bele.
Kemény műanyag talpak.
Adnak 1 ventit hátra.A TechpowerUp egyébként gyengére értékelte a bátyját, az Advanced-et, 7.7 pontot kapott csak.
A legtöbb ház 8 felett van, az Asgard Pro pl. 8.6 pont. -
xtevo
őstag
válasz
NighTecH
üzenetére
Csak alátámasztani tudom, amit ShellKretor mondott, egyik barátom egy ilyen házat vett (Az én tanácsomra, dagadt is a mellem rendesen
) Baromira tetszett neki, nagyon ötletes, hogy a bekapcsoló gomb a Cooler Master logó, a tetején lévő műanyag részben, meg tökéletesen elfér egy telefon/pendrive/külső vinyó akármi. Hatalmas kábelmenedzsment, és jó anyagminőség. Nincs nagy marketingje az biztos, azért nem ismerik...
Hőfok adatokat illetően nem tudok nyilatkozni.
-
Kirir
tag
A következő három ház között őrlődök:
1. Fractal Design Core 3000 usb3 Bruttó 22600 forint
[link]
2. Fractal Design Arc Midi Tower Bruttó 27155 forint
[link]
3. Corsair Carbide 400R Bruttó 25900 forint
[link]A házban egy merevlemez, egy SSD és egy VGA kártya lesz. A VGA 7970, tehát hosszú, a CPU hűtő pedig Thermalright HR-02 Macho ([link]), szép nagydarab. Ezek remélem rendesen beleférnek. Egy idő után tuningolva is lesz, valamint szeretném, hogy minél csendesebb legyen. Ezeknek függvényében melyik házat lenne célszerű megvásárolni?
A kinézetükkel az a problémám, hogy mindegyik tetszik. Ezért szeretném mások véleményét is kikérni. -
ZozzHUN
addikt
Még egy két dolog eszembe jutott a hazammal kapcsolatban:
Gumis talp a tapegysegnek
Sehol egy éles él
40cm vga elfér benne.
Stílusos hdd/odd/ssd/venti adapterIgazából részemről ajánlott továbbra is. Remelem másnak is lesz lehetősége kipróbálni
(Aerocool Strike-X One, annak aki nem követte a topikot) -
törölt tag
válasz
NighTecH
üzenetére
Teljesen jó az USP 100. Kevesek által ismert, ami nálam járt annak fekete volt a belseje is. Hatalmas kábel support és hűt úgy mint a Carbide 300 vagy a Xigma Alfar.
-
NighTecH
csendes tag
válasz
üzenetére
A vicc az hogy a Rex8 Value olcsóbb majdnem másfél ezer forinttal mint a Rex3
A Cooler Master USP100 as házzal van neked vagy bárki másnak tapasztalata? Nem rossz ez a Rex8 de erre adnak 2 év garanciát a cooler masterre meg 3 év garanciát ráadásul a sharkoon még kicsivel drágább is. Valaki valami támpont? -
törölt tag
válasz
Emi1986
üzenetére
A kék LED-es ZALMAN venti és a Xigma Alfar ventije is alapvetően halk. Ez látszik a venti teszt táblázatból is. 45 és 48 decibel maxon, nekem még az 50 dB is belefér. A hátsó Zalman venti viszont molex-es, az hangosabban jár, kb. 50 dB-en, határeset. Azt le kell szabályozni.
A Zalman Z9 idejében még nem mértem a házakat hőfok ügyileg. A Zalman Z11 le lett utána mérve, annak hasonló a belseje. A táblázatból szintén látható, hogy kb. ugyanúgy hűt a 2 ház. Az Alfar ventik kicsit jobbak, ennek megfelelően az Alfar 2 db ventivel hozza a 3 ventis Zalman hűtését, még jobb is.
Az Alfar kissé instabil és nincs gumi a HDD szárakon sem.
Szerintem a Zalman Z9 jobban megéri a pénzét, nem hiába van még mindig a táblázat dobogóján. -
eisento
addikt
na szoroztam osztottam

szoval akkor kell egy konfig 200000ft-ba bele kell fernie postakoltseggel mindennel eddig igy allok:
IPON:
GIGABYTE GA-B75M-D3H 17460ft
INTEL Core i3-3225 3.30GHz 3MB 1155 BOX 32.413Ft
CORSAIR 8GB Vengeance DDR3 1600Mhz CL9 KIT CMZ8GX3M2A1600C9B 14.326Ft
CORSAIR Builder Series CX430W v2 13.233 Ft
Vertex 4 VTX4-25SAT3-128G 30.531Ft
LOGITECH Corded Mouse M500 6.680Ft
DELL KB212 Magyar Fekete 5.728Ft
XIGMATEK Gaia SD1283 7.772 Ft
LG IPS234V-PN 41.455Fthaz nelkul:169598ft
szoval marad: durvan 20-25k kuckora a maradek 5kt tartogatom mert ha pl a hazban nincs ssd tarto akkor kell egy bele az egy olyan 1000-2000ft.
szoval 25k-ig mehet a kucko a gaia hutonek el kell fernie!!!
ShellKretor varom a te velemenyed meg a tobbieket is
lehetloeg ne legyen mar sok vilagito biszbasz rajta. -
Emi1986
tag
válasz
Strix Aluco
üzenetére
Hy!
Szerintem nálam az lesz a befutó. Amint összejönnek a dolgok én beruházok egy Zalmann Z9 plus-ra.
Köszi a megerősítést.
Üdv: T
-
Kirir
tag
-
eisento
addikt
válasz
Strix Aluco
üzenetére
semmi gond
en is folyamatosan nezem hogy melyik lenne a jo. :S raadasul iponon ugy latom kivettek a xigmatek asgard pro-t szerintem marad a corsair 200-as a tap is corsair lesz
meg a corsairbe nem kell kulon ssd tarto ahogy nezem. meg eddig corsairbe nem csalodtam. -
Strix Aluco
aktív tag
eistento: Bocsi a tudatlanságomért, nem néztem utána.

Kirir: Bluechip-nél 23k-ért a Tiéd az USB3-as verzió.
Xigmatek Midgard II már volt, mint variáció?Emil1986: Zalman Z9 Plust nézted már?
-
Emi1986
tag
Hy!
Nekem is nagyon tetszik az NZXT Tempest 410 USB3. Minden tud ami nekem kellene, de én sem találtam sehol...
Amennyiben találsz esetleg elküldenéd a linket? (amennyiben közben én is találnék akkor elküldöm)
16k az én határom amit házra költenék és ez elvileg pont a határ lenne..ÜdV: T
-
Kirir
tag
válasz
Strix Aluco
üzenetére
Köszönöm a tanácsodat, már néztem, de nincs rajta usb3. Viszont elkezdtem megnézni a gyártó honlapját és kiderült, hogy van már us3-mas változata: [link].
Tetszik ez is és a másik fractalos ház is, bár ez mégis csak olcsóbb. -
eisento
addikt
válasz
eisento
üzenetére
anandtech-en teszteltek a corsairt egy coolermaster hyper 212 evo-t ami magassagra megyegyezik a gaia-val adatlap szerint mindegyik 159mm. szoval lehet hogy a corsair lesz a befuto....
strix aluco: "Supports CPU coolers with height of 135mm" ez eleve kiesett

a 3000-es viszont: "CPU cooler compatibility • 160 mm"
-
Strix Aluco
aktív tag
-
eisento
addikt
na mivel az egesz konfigot az iponban fogom megrendelni igy ezek a hazak johetnek szoba:
corsair carbide series 200r "CPU coolers up to 160mm in height"
Bitfenix merc alpha
"Merc Alpha and Merc Beta maximum CPU cooler height = 165mm"a huto pedig: Xigmatek gaia "120(W) x 50(D) x 159(H) mm"
szivem szerint a bitfenixet vennem mert olcsobb is es tobb hely van megha csak minimalisan is a hazban a processzorhutonek.
viszont nem tudom milyen stabil a corsairhez kepest szerelhetosege milyen :S

-
-
Kirir
tag
-
SpZ
senior tag
Nanoxia Deep Silence 2 árban nincs messze az arc miditől ráadásul mindent tud amit leírtál és hangszigetelt. Várd meg ShellKretor -t ő jobb tanácsot is tud adni.
Belettem előzve -
Kirir
tag
Szeretnék vásárolni egy új gépet, ezért szükségem van egy házra. Eredetileg kinéztem már egyet, de nem lehet kapni: NZXT Tempest 410 USB3
Egy magyar nyelvű teszt róla: [link]
A szükséges specifikációk:
Nagyrészt fekete színű legyen
Midi torony méretű
Zárt, ablaktalan
Legyen kábelmenedzsment
Alsó tápos legyen
A kezelőgombok, előlapi csatlakozók vagy a tetején vagy az előlapon teljesen fent legyenek
Legyen neki USB 3 csatlakozója.
Jó lenne ha minél több helyen porszűrős lenne.
Ne legyen a floppy meghajtónak helye.
Az első hozzáírásban végignéztem az ajánlott házakat és a Fractal Design Arc Midi tetszik, de sajnos nincs USB 3 előlapi csatlakozója, nekem meg szükséges, mivel többek között a hordozható merevlemezem is USB 3-mas.
Ki mit tudna ajánlani? -
MCGaiwer
addikt
teljesen laikusként én úgy gondolom, egy bizonyos szint felett (hőfok alatt) már nem érdemes aszerint értékelni és osztályozni a házakat. Szerintem tök mindegy, hogy a cpu 33 vagy 30 fokos a házban. érdemesebb lenne anyaghasználat, minőség, összeszerelés, extrák és persze ár/érték arány szerint rangsorolni a házakat, a hőmérsékletet meg max akkor figyelni, ha kirívóan kilóg valamilyen irányba a normálistól. SK honlapján a ventilátor tesztnél is hasonló érzésem volt. 2 fok választotta el az elsőket a 15+tól. szerintem sokat nem számít ez a két fok. az élettartam, csapágyazás, zajosság, garancia, és persze ugyancsak az ár/érték arány szerint lenne szerencsésebb rangsorolni őket. (lehet csak személyes álláspont, de nekem többet jelent mínusz 5-10dba mint 2-3c')
-
Emi1986
tag
válasz
üzenetére
ShellKretor!
Először is gratulálnék a weboldalhoz. Nagyon hasznos infókat gyűjtöttél össze. Csak így tovább. Ilyen oldalakból itt magyarországon nagyon kevés van.
A leírások részletesek és precízek!
Viszont dilemmában vagyok.
Két típus keltette fel az érdeklődésem:
Ami engem érdekelne a 2 ház kapcsán, hogy melyiknek jobb a hűtési teljesítmény/zajszint mutatója?
Tudom, hogy ez nagyban a beszerelt ventilátorok zajszintjétől, sebességétől, átmérőjétől, de szerintem valamennyire közrejátszik a ház kialakítása is.Hajlok a Xigmatek felé, mivel van hely a 2,5 colos ssd-nek is átalakítózás nélkül és 2db ventit tudok előre tenni.
Viszont kicsit aggaszt a vetemedése. Nagyon gázos, vagy azért annyira nem?A két márka közül melyik volt a halkabb terhelés közben?
Üdv: T
-
eisento
addikt
válasz
üzenetére
nem nagyon kovetem
nagyon nem akarok hazra kolteni az a lenyeg hogy egy 16centi koruli procihuto elferjen a hazban meg ne legyen osszevissza vilagitos mert attol hanyok.... :\ meg ne legyen plexis az oldala sima letisztult dizajn legyen es azert szeretnem 20k korul meghuzni a hatart
szoval ha igy tudsz ajanlani egy jo kis kuckot nagyon szivesen meghallgatom az ajanlatokat

-
törölt tag
válasz
BullKoxa
üzenetére
Nem találkoztam eddig még rossz Corsair házzal. Általában mindegyik hoz egyfajta magas minőségi színvonalat. Bármikor vennék Corsair-t magamnak is. A festésük minőségi, jól összerakott, stabil házak. Porszűrőkben mondjuk nem bővelkednek a Corsair-ek, de ezek utólag szükség esetén pótolhatóak. Az 500-al konkrétan még nem találkoztam. A 300 az jól hűt, a Vengeance és a 200 az közepesen, legalábbis gyári kiépítéssel.
-
-
BullKoxa
őstag
ShellKretor: Erről a házról mi a véleményed?Corsair Carbide Series 500R . Minden vélemény érdekel ami kijön belőled. Jó is rossz is! másik befutó a CM Storm Scout2 White, ami ugye gyárilag 3 ventis és porszűrő alul mindenhol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB/6GB/Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ha fekete lehet hogy tápcsere ha tényleg jobb.
, bár még sok munka van hátra. Az első tapasztalatok kedvezőek, bár egy kicsit lehetne több hely az alaplap a merevlemez tartó között.

Ezzel meg is győztél

Busterftw