- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
wapee
tag
válasz
Kis zöld izé #643 üzenetére
Köszi az infokat. Most már értem. Most a játékokat egyébként surround movie- modba hallgatom, még játékban nem próbáltam a PLII-t, de ki fogom(most jut eszembe talán a crysist abban próbáltam, az elég jól szólt).
Már csak az a kérdés hogy én mindenképp optikai spdif kimenetet akarok, de akkor ez árban a creative is ott van már, nem?
Most az alaplapit hangkártyát használom ahelyett használnék valami újat.
Régebben is creative volt, mert játékoknál csak azzal volt a jobb minden.(volt 5.1, meg Audigy4 is). EAX ugye odanyom. Sajnálom a régi A3D-t hogy behalt, pedig még anno HL1-et azon nyomtam végig és iszonyat térhangzás volt 2 hangszóróval is. -
wapee
tag
válasz
Kis zöld izé #639 üzenetére
Már csak 1 kérdésem van:
van olyan változat amelyiknek a hátoldalán van optikai SPDIF?
Vagy meg kell vennem a platinum változatot, csak azon meg elöl van így a kábelt is le kell cserélnem hosszabbra.
Vagy van a pci-express változat amin van hátul ilyen csati, csak az meg tudásban kicsit elmarad. -
wapee
tag
válasz
Kis zöld izé #639 üzenetére
Házimozi erősítős rendszerrel használnám.
Milyen játékokkal játszottál? Mindegyikben kijön a Dolby PLII? Ezt maga a kártya kódolja sztereóra? Csak érdeklődöm.
Lehet várok még akkor, hátha Creative meggondolja magát. Vagy valamelyik más gyártó.
riszpekt. thnx -
wapee
tag
válasz
Kis zöld izé #635 üzenetére
Már régóta vágyom erre, hogy ne kelljen kábeldzsungel a térhatáshoz(főleg hogy DTS Interactive meg DD Live). A játék nálam fő szempont, a karit meg nem rövidtávra akarom, már csak ez hiányzik a teljes élményhez. Egyébként én is olyanra gondoltam először csak körbenéztem van-e valami változás ebben az ügyben a piacon. Mert ugye eddig volt a Turtle Beach Montego, Terractec meg Diamond XTremesound meg ilyenek, de igazából ugye ha játék akkor Creative meg EAX. Azon viszont az spdif csak 2 hangsáv. Sok pííz sok pííz, de sztem megveszem(nemsokára remélem).
-
wapee
tag
Erről mi a véleményetek:
[link]X-Fi chip, tudja a DD Live-ot is.
Igaz kicsit drága, de sztem megéri.
Valakinek van ilyen esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- V-Moda Crossfade M-100 Master
- Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB DDR4 512GB NVMe SSD gar
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest