- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
DroneZ^
őstag
Emu vagy Asus Xonar? Mit tud ez az asus amugy? SoundBlasterekhez képest jobb vagy rosszabb?
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
DroneZ^
őstag
Valaki nemtudja hogyan tudom beállitani hogy a hangkarim SPDIF kimetén folyamatosan adjon ki hangot, ne csak amikor hirtelen valami hang jön, mert folyton ki be kapcsolgatja és rövid hangoknál fele elmegy a kapcsolgatással és nem hallok belöle semmit.. állandora kellene valahogy kapcsolni...
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
DroneZ^
őstag
Jó kis árban vannak mikor a Yamahának nemtudommelyik erősítőjében eleve benne van ami 60e forint, és hallotam 1-2 erősítőt és nagyon jól szólt... inreálisan drágák ezek a converterek... leggagyibb is 45-50 ezeknél, lehet hogy jok de talán ha nem magyar, hanem egy ismertebb gyártótól veszek ami 200x nagyobb mennyiségben gyártja, talán lehet hogy olcsóbb lenne...
[ Szerkesztve ]
-
DroneZ^
őstag
Mi a véleményetek arról hogy ha az ACPI-t kikapcsolom, pl: 19. virtualis IRQ-ról 5. valodi IRQ-ra kerül a hangkártya és sokkal szebben, tisztábban szól... Kipróbáltam és nekem úgytünt, hogy tényleg sokkal szebben szól
-
DroneZ^
őstag
értem, most visszakötöttem az aktiv genelec-et egy drágább KEF mélnyomóval, jol szol előerősítő nélkül SPDIF-en.... ahoz képset.. mondjuk mélnyomo nélkül kaka... és azé Genelec mélnyomo kellene alá inkább.... Digital mode-ban használom... nem rossz...
Mindenképpen magyarországról szeretnék rendelni valami DAC-ot, nincs már kedvem meg erőm sem rendelgetni mindenhonnan... vagy akkormár erősitöt veszek amiben benne van és XLR is van benne...
E-Mu vs. Terratechez kb nemtok hozzászolni, és a környéken sincs senkinek emuja...
KB. Audioban en vagyok aki itt foglalkozik ilyen szinten, fater meg haverja aki nagy Genelec-es meg AudioTechnikás csakhogy PC-vel Ő nem foglalkozik... Városban inkább az MP3 meg a progamer config a menö...[ Szerkesztve ]
-
DroneZ^
őstag
ezt a hálozatos lejátszást elkerülném meg a wireless-t mindenkép.. ugy kellene megcsinálni hogy 1 szobában elférjen az egész konfiguráció, minél kevesebb átalakítással kellene a legjobb hangminöséget elérni ,talán, pont ezért tartozkodok a lanos zenehallgatástol.. Most egy Sony Espirit F3000ES van az asztalomon, az sem rossz, azon Alesis Studio monitor hangfalak vannak. DMX-ről annyit hogy ugy tudom a terratec legjobb kártyája, SB X-Fi tól meg megint csak tartozkodok mert allitolag sztereoban jobban szol az SB Audigy 2 Platinum... Mutattál több cuccot is, melyik menyibe kerül és hol lehet kapni? Az E-Mu 0202 USB.. PCI vagy USB jobb? mert Nagy az árkülönbség is de különben meg nemtudom melyiknek mi a gyengéje... mert ha PCI olcsobb, és akkormár 0404-et vennék... Szoval?
-
DroneZ^
őstag
E-Mu 0202? Vagy 0404? USB vagy PCI kártyák a szerencsésebbek?
[ Szerkesztve ]
-
DroneZ^
őstag
Régebbi erösitöm van és nincs digitalis bemenet rajta. PC és HiFi kapcsolatához annyira nem értek Lehető legjobb hangminőséget szeretném a gépemből kicsalogatni... Mostani hangkarim: Terratec DMX 6Fire 24/96
Szóval a gépen normalisan szeretnék zenéthallgatni, a digitális átvitel a legjobb? Ejj akkor vennem kéne valami ujabb monstrumot[ Szerkesztve ]
-
DroneZ^
őstag
Valaki szakértő tudna nekem ajánlani valami nagyon jó hangkártyát? Nem érdekel a házimozizás a szoftveres hang javitás, 23+1 csatorna és egyéb nyalánkságok, sztereóban szóljón de abban verhetetlenül.. Látok ilyen teszteket... Ilyen "PRO GAMER" 5,1-es hangrendszerrel , creative meg logitech rendszerekkel és hasonlokkal tesztelik a hangkarikat, azzal lehet hogy jól szól, elismerem, mert nem hallatszik ki a minőség, de 1 Genelec rendszernél már más a helyzet pl mondjuk egy Denon erősítőre kötve. A másik a fülhallgato, szintén nem Logitech "Ultra gaming" fülest használok hanem AKG-t AudioTechnica-t vagy Sennheiserböl HD-t, szóval aki ért hozzá, javasoljon nekem egy nagyon jó hangkártyát ami nem ebbe a gaming-entertaining őrületbe, hanem kicsit inkább a studio kategoriába tartozik bele... Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest