- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
Asus xonar u5-höz viszonyítva keresek vagy ugyan olyan jót vagy jobbat,nézegettem dac-okat is már.
Creative Sound Blaster X-Fi HD SB1240 SBX ez milyen hangkártyának számít?Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
Tudom anno kérdeztem már itt de asus xonar u5-öt ha lecserélném egy Sennheiser GSX 300-ra rosszabbul vagy jobban járnék?
Zene hallgatás,filmnézés,játék meg csak stereo hangfalaim vannak meg nagy ritkán fejhallgatót használok.Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
válasz tomcat78 #25857 üzenetére
Másik kábelt is próbáltam menet közben is bedugni de nem kapott úgy delejt.Na találtam egy videót mikor indítom a gépet nem ég a led azt hinné az ember nincs az usb ben energia de mikor a tárcsa gombra rányomok amivel ugye forrást lehet váltani így kezd el kattogni mint itt a videóban,olyankor ki kell húznom a kábelt és újra visszadugni de ettől függetlenül akkor sem fog égni a led és élni a kártya.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
válasz tomcat78 #25857 üzenetére
Közvetlenül igen a gépre már minden portba dugtam de egy ideje furán működik az usb is egy két dologban olvastam anno az amd chipsetek usb problémáját van akinek van van akinek nincs nekem nem volt most nem rég lett de már nem tudom,hogy az e a gond már mindent is gyanúsítottam teszteltem.Most még egy másik új telepítésű winwn gondolkodok mondjuk próbának egy win 11,hogy nem e a windows kavar be az usb dologba pedig most raktam nem rég újra és az 1 éves win 10 en is kb 2 hete kezdte a kártyával.
#Mustármag
Ez nem virágbolti verzió
Igen az újratelepítés pár dolog miatt megtörtént pár napja meg az alaplap bios frissítése is ami elméletileg usb problémákat oldott meg.Pár héttel ezelőttig semmi gondom nem volt semmivel sem,most gyanakodjak a frissen telepített rendszerre is?
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz tomcat78 #25855 üzenetére
Az az igazság nem minden áron lenne a kártya csere mert amúgy nagyon elszálltak az árak csak van egy gondom minden gép indulásnál át van húzva a kis hangszóró a sarokban piros keresztel,hogy nincsen haneg és már gyanakodtam mindenre is két dolog maradt amd chipset usb kezelése de másnak új biosal megszűntek a gondok nekem meg nem vagy a hangkártya szarakodik valahogy.Vagy hosszú perceket várok míg talán lesz hang magától vagy eszköz kezelőben törlök mindent és csak nagy nehezen azután ismeri fel a kártyámat a gép.Szóval ez egy ilyen hátha vásárlás lenne ha lenne.
-
Pityu.
nagyúr
válasz tomcat78 #25853 üzenetére
Értelek,tehát a lényeg hogy mivel én szeretem a mélyebb hangzást nekem lehet kevés érzés lenne a hűségesebb hang.Mondjuk volt egyszer egy fejhallgatóm jól nézett ki meg szép hangja is volt igaz nem pont az én szememmel,aztán eladtam mert kevésnek éreztem a mélyeket kellett hozzá egy dac és tényleg jól hangzott de kevés basszussal és igen én azt imádom.
Egyébként ezt egy oldalon olvastam xonar u7 vs fiio E10ka DAC jobb az U7-en.
Az erősítők jobbak az E10K-nál.
Az U7-nek van erősítője, de nem olyan erős, mint az E10K erősítője.
Az U7-ben van ADC. Az E10K-ban nincs ADC.
Az U7 surround kimenettel rendelkezik. Az E10K nem.
Az U7-nek jó DSP-je van, az E10K-nak nincs.
Az U7-nek van optikai kimenete (a DSP-t az optikai vagy a koaxiális kimeneten keresztül egy jobb DAC-ra továbbíthatja).
Az E10K-nak csak USB-koaxiális konvertere van.
Vannak belső Xonar hangkártyák, amelyek az U7 minőségéhez hasonlíthatók.
Következtetés : A helyedben vennék egy U7-et hand down, én is inkább a külső hangkártyákat részesítem előnyben, mert könnyebb velük dolgozni.
A Senheiser olyasmi lehet mint a xonar U5-ösöm?
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz tomcat78 #25850 üzenetére
Ezek az adatai a hangfalnak
Specifications
Frequency range : 55-31000Hz Case
material : wood (MDF)
Output power : 2x50W (RMS)
Signal to noise ratio :> 88dB
Harmonic distortion : <0.3% at 1W at 1kHz
Number of audio channels : 2.0
Connectors : 2 stereo inputs (RCA) Speaker
diameter : MF / LF - 6.5 "(polypropylene), HF - 1" (material - silk)Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
válasz tomcat78 #25850 üzenetére
Lehet csak kipróbálok egy hangkártyát mert sehogy sem sikerül megoldani a problémámat
Esetleg ezeket nem ismered?
ESI Maya 22
Terratec Aureon Xfire 8.0 HD
Sennheiser GSX 1000ezeket találtam hardveraprón nézegetve az első új garancia 1 év a másik kettő használt de bőven ár alatt.
De ha az mtrack solot nézem nincs nekem tele felesleges dolgokkal,csatlakozók pl hangszer témában ilyesmi?[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz tomcat78 #25848 üzenetére
Nekem 24bit 192000Hz-re van állítva a kártya de nem vagyok annyira benne a témában.De amúgy a hangfal csatlakozás hol van azon amit ajánlottál mert fejhallgatónak látom a jack aljzatot de hangfalhoz nem.
-
Pityu.
nagyúr
válasz tomcat78 #25846 üzenetére
Én nem is vagyok whitefülű párszor hallgattam jó minőségű zenét de leginkább youtubon hallgatok,amúgy szeretem a hangfalaimat mert szeretem a basszust de amellett minden más hang szépen szól szóval nekem megfelel az én fgelhasználási stílusomra tudom,hogy lehetne több százezret költeni mindenféle kihegyezett cuccra de akkora igényeim nincsenek.Néztem a hangkártyát amit linkleltél az nem inkább hangszeres dolgokhoz van?
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
USB hangkártyát valami normálisat lehet még 20EFt körül venni vagy felejtős?
-
Pityu.
nagyúr
Mivel eddig még sehol nem sikerült választ kapnom,van e valakinek asus xonar u5 hangkártyája?És van e olyan problémája néha hogy a sonic studioban el mennek a profilok és csak egy féle képen szól a zene és hiába állítgatja games,movie,muisic nem változik semmi.Viszont az a fura ezt edge böngészőben,meg firefoxban csinálja de pl google chroméban minden működik,de viszont a gépen lejátszva mp3 mat sem működik a sonic studio.
-
Pityu.
nagyúr
Van akinek itt van asus xonar u5 hangkártyája?Volt már olyan problémája akinek van,hogy egy idő után a sonic studióban a profiloknál bármit is állít ugyan úgy szól?Én eddig még csak szoftver/driver újra telepítéssel tudtam megoldani a dolgot.
-
Pityu.
nagyúr
válasz H.Gabe #21143 üzenetére
LG LH-T250SC házimozim volt nekem is tizenévig,bár én ritkán kötöttem gépre akkor is zene ugye,de tényleg csak stereo átvitel van tehát gépről az nem lesz 5.1,aztán géphez vettem egy genius 1250b hangfalat ez 2.0 nem rossz kis cucc jó mélyei is vannak meg szép a hangzása annyi pénzért mint amennyiért árulják,de a mélye nekem kicsit kevés volt. Aztán vettem egy szintén stereo 2.0 microlab solo6c hangfalat na ez már elég tuti
szóval nem rossz az az 5.1 biztos de stereoban is élvezetes minden.Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
válasz zsoika #21133 üzenetére
Vezeték nélkül is van,szóval ez alap a hangfalnál,anno vettem jobb kábelt is hozzá.
Engem még filmnél sem zavar az IPS glow nem szoktam figyelni.Egyébként ez az IPS technológiából adódik az a glow beszűrődés.#Baliga Tamás
Igen,általában csak kis beszűrődés.
Ez zsír új,és egyáltalán nem zavaró,mindenkinél meg van ez,meg írják,hogy monitor hangfalaknál meg van alapból ez a sustorgás.Egyébként amire panaszkodnak lehet többen is,hogy hangerő tekerésnél bizonyos fokozatokon van egy sípoló kis hang,de tekersz egyet és már az sincs.Én tökéletesen elégedett vagyok a hangfallal.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz Baliga Tamás #21130 üzenetére
Meg van közben azt hiszem IPS glow
-
Pityu.
nagyúr
válasz Baliga Tamás #21128 üzenetére
Hát nekem az évek alatt a microlab solo6c a legjobb hangfalam én nem bántam meg pláne,hogy jó áron jutottam hozzá,az a sustorgás meg egyáltalán nem zavaró,meg 60 as hangerőn meg nem megy üresben mert azon a hangerőn már összedőlne a szoba ha használnám.Ez most 9olyan,hogy van az IPS monitor és ugye háttérfény beszűrődés van akit zavar most nem jut eszembe az angol elnevezése de általában valamelyik sarokban szokott lenni kis elszíneződés ha mondjuk filmet néz az ember fekete sávokkal van akinek zavaró lehet.Nos nekem is IPS monitorom van de leszarom azt a beszűrődést sőt észre sem szoktam venni.Pedig egyébként nagyon jó hallásom van ,ha rá áll valamire a fülem az őrületbe tud kergetni egy kis bármilyen hang is,de itt nem érdekel.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Baliga Tamás #21126 üzenetére
Az a baj én kevés hangfalat ismerek,de eddig még aktív hangfalnál mindig észleletem egy kis alap hangot,és mind új volt,de nem arra kell gondolni,hogy úgy sustorog, hogy majd bele őrülök.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Baliga Tamás #21124 üzenetére
Milyen típusú hangfalad van?
-
Pityu.
nagyúr
válasz Baliga Tamás #21122 üzenetére
Hát nekem van üresjáratban sistergés de más aktív hangfalaknál is van ,nekem microlab solo 6c van és másnál is van ilyen,de ez nem jelenti azt,hogy szar.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Baliga Tamás #21118 üzenetére
Olyan sustorgó hang nem csak hangkártyától lehet,lehet éppen hangfalnak az alapzaja is.
-
Pityu.
nagyúr
Hát látod ez egy nagyon jó kérdés,múltkori tapasztalatom,igaz nekem usb hangkártyám van mégpedig asus xonar u5 frankó meg minden nem is kapcsoltam ki a hangkártyát mert azt mondták az integrált nem fog bezavarni.Egy ideje jól is működött minden míg egyik nap a sonic studio ami a kártya szoftveréhez van be nem hülyült,bármilyen profilt állítottam,ugyan olyan volt a hangja,uninstalláltam aztán újra raktam 10 percig jó is volt.Agyaltam kerestem a neten,másnak is volt ilyen probléma de megoldást nem találtam,aztán a biosban letiltottam az integrált hangkártyát hátha,nos azóta tökéletesen működik a profil téma kop kop
-
Pityu.
nagyúr
Ez mi lenne a hangkártyához?
-
Pityu.
nagyúr
válasz barnabas22 #20957 üzenetére
Nincs mit
-
Pityu.
nagyúr
válasz barnabas22 #20955 üzenetére
Igen xonar u5 van én asztalihoz vettem,igaz van laptopom de azt ritkán használom azon még nem próbáltam,de gondolom ugyan olyan jó,nekem tetszik jobb hangzás lett tőle a hozzá kapott szoftverben meg még állítgathatsz is dolgokat.Én anno úgy próbálgattam több zenét is meg hallgattam az alaplapival aztán meg vissza dugtam az asust és így érződött a különbség eddig azt hittem az alaplapival jól szól de így utólag élettelenebbnek hallatszott integrálttal és az asusal meg életre kelt a hang [link] igen van benne fejhallgató erősítő is,bár én csak hangfallal használom.
-
Pityu.
nagyúr
Tudom,hogy ez nem a hangkártya probléma topik de ahogy néztem ott nem nagyon írnak választ.Asus xonar u5 lehet olyan,hogy valami bekever a szoftverének sonic studio,mert ugye vannak előre beállított profilok,music,games,movie meg stb.. és feltűnt,hogy nem olyan zene alatt pl a hang ahogy be van állítva,váltogattam a profilokat de semmi nem változott ugyan úgy szólt.Aztán most újból raktam és most jó.
-
Pityu.
nagyúr
válasz barnabas22 #20905 üzenetére
Szerintem nem fognál mellé az asus xonar u5 el én is nem rég vettem és tényleg frankó.
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz zsoika #20885 üzenetére
Hát már annyi zenét meg hallgattam,hogy zsong a fejem asus xonar u5 így elsőre azt mondom király és jól szól teljesen más az élmény zenét hallgatni ki be húzogatás közben a sima alaplapival olyan mintha kicsit inkább csak úgy szólna a hangfal de így a xonarral már jobban érzékelni a stereo teret mondjuk azt több élet van a hangokban,majd még szerzek egy jobb rca audio kábelt is.
-
Pityu.
nagyúr
Most úgy érzem az asus xonar u5 el mintha tényleg jobban szólna a hangfal úgy értem mintha még élethű sztereób lenne.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Pityu. #20874 üzenetére
És még egy ha kihúzom a xonart akkor a integrálthangkártya lép életbe,vagy ha a driver fent van akkor már nem?
#bobalazs
Na igen meg a vitrual surround is be volt állítva az meg több hangszóróra szól így az is offoltam
Igen nézem a mikrofon rész az nem érdekel de nekem anno azt mondták a high definitionnál is ,hogy 48000HZ és 24bit stúdióminőségre állítsam[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Meg jött az asus xonar u5 így elsőre mintha tényleg másabb lenne a hang mint az integráltal,de még át kell tanulmányoznom a szoftverét is.
Az eszközkezelőben maradhat a high definition meg az amd high definition?Kicsit most minden zene olyasmi mintha kicsit teremben lennék
Most így néznek ki az alap beállítások[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz Recon666 #20862 üzenetére
Pedig többen is írták ezeket,hogy természetes és náluk is meg van,lehet te extrém állapotra gondolsz,vagy csak simán nem hallgatod mert ezek csak halkan hallatszanak ha oda hajolsz vagy nagyon nagyon síri csendben,nekem meg alapból szar mert ha rá áll egy hangra a fülem akkor végem ,volt egy külső tápos monitorom volt egy halk mellékzöngéje a tápnak általában nem hallottam sőt barátnőm meg egyáltalán nem de mikor a fülem rátalált a hangra majd meg őröltem bántott.Egyébként más is mondta,hogy ST-BY ban szinte csak a kijelzőt kapcsolja ki a hangfal.
Egy fórumon ezt írták
"Szia. Igen, nálam is van, bár éppen csak hallani. Számomra nem zavaró, általában szól a zene, üresjáratba nem megy ez a csoda
Sziasztok, olyan kérdésem lenne a többi Microlab Solo 6C tulajhoz hogy nekik is jelentkezik plusz zaj az alábbi hangerő szinteken: 01, 04, 07, 10, 12, 13, 14, 15, 16, 18, 19, 21, 27, 31, 41, 48, 51? Tehát nem az erősítő minimális alapzajáról beszélek hanem azon felül."
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz zsoika #20859 üzenetére
Akkor az 1,5m HQ 3070Ft ért jó lesz na majd utána nézek itthon valahol beszerezhető e
#Recon666
Na ha neked is solo 6c van neked is vannak anomáliák hangerő állításnál,hogy bizonyos fokozatokon van egy olyan gerjedős hang?Azért kérdem mert nálam van és más fórumon is olvastam és szinte ugyan azon hangerő számoknál jött neki is elő,állítólag gyárilag ilyen,meg akkor neked is van valamennyi sistergés ha nem szól semmi gondolom,plusz fura a ST-BY mód mert szerintem nem is kapcsolja ki a hangfalat ugyan az a sistergés van mint üres állapotban.Ettől függetlenül jó hangfal.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
válasz Recon666 #20854 üzenetére
És az mennyibe kerülne?És a hangfal összekötő kábelei azok jók lehetnek gyárilag?
Ilyesmire gondoltál [link] igaz 10 méter az rohadt sok
#zsoika
Csak is az erősítőből az a hangfalból húztam ki
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz zsoika #20852 üzenetére
Akkor az erősítő mert akkor is csinálja ha lehúzom a hangkártyáról,még szoknom kell ezt a hangfalat előtte egy genius 1250b volt az igaz kisebb ott is voltak hangok gondolom csak kisebből nem érzékeltem úgy.Gyári kábeleket használom,gondolom az utángyártott árnyékoltabb nem egy fillér.
-
Pityu.
nagyúr
válasz gyenesmartin #20848 üzenetére
Már a hangfalat halkítsam le teljesen?Mert ez aktív hangfal beépített erősítővel.
Teljesen letekerve a hangot is van sustorgás,viszont teljesen feltekerve a hangot 60 ig olyan 50 től erősödik a sustorgás,igaz ott pl a zene is őrjítően hangos lenne csutkára tekerve meg nem nagyon van alapjáraton.[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
válasz Kami11 #20832 üzenetére
Na ezt jó olvasni,ahogy néztem az alaplapodon egy Realtek ALC892 integrált van nekem meg 887 es verzió.Én is néztem a creativ Z t de újonnan nekem így elsőre sok volt használtan találtam jó áron de nem sikerült megszereznem,viszont találtam egy asus xonar u5 öst jó árban már csak arra várnék,hogy megérkezzen,elméletileg postán van,gyakorlatilag meg semmi info.Szóval igaz nekem 2.0 hangfalam van de majd kíváncsi leszek én is milyen változások elérhetőek.
-
Pityu.
nagyúr
Tényleg ha van egy külső usb hangkártyám akkor az alaplapi hangkártyát az ki kell kapcsolni?
-
Pityu.
nagyúr
válasz DarthSun #20792 üzenetére
Hát szeretem a basszsut,de sajnos nekem sincs semmi összehasonlítási alapom,az asus hangkártyát meg azért írtam mert piszok jó áron találtam egyet ugyan is korlátozott a keretem és ha tényleg javulást tud hozni meg mélyek is vannak akkor lehet meg veszem ha sikerülne,de ha véletlenül lecserélem a genius hangfalakat a solora akkor gondolom a solo is jobban kiadná magát.Viszont hasonlítást tudnék magamnak pl itthon csinálni ha vennék kártyát mert alaplapi vs külső hangkártya meg genius 1250b vs microlab solo 6c plusz mind kettőt integrált hangon meg külső hangon is kipróbálni,viszont a creatívot akkor sem tudnám hogy szólna,bár lehet nem is érdekelne akkor már.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Recon666 #20790 üzenetére
Na most akkor mondjuk azt pl a genius 1250b nél lehet nem sok változást hallanék,de mondjuk egy solo 6c nél már lehetne valamit észlelni gondolom,már csak azt feltételezve is hogy a solo az komolyabb hangfal.Egyébként arra is kíváncsi vagyok úgy erőben hangban ilyesmiben mennyi különbség lehet a solo 6c meg az 1250b között plusz meg még a hangkártya fokozná is.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz Recon666 #20788 üzenetére
Tehát a lényeg az integráltnál jobb a külön beépíthető és az usb külső csatlakozású is igaz?És akkor ha ezt választanám Asus Xonar U5 nem járnék rosszabbul mintha a creativ Z t választanám pl?És mivel szeretem a mélyeket ettől függetlenül ugyan úgy lenne az asus kártyával is igaz csak nem túlzóan?És az alaplapinál basszusban is lehet jobb?Bocs a sok kérdésért de nem akarok úgy járni veszek aztán meg nagyobb a várakozás mint a valóság.Egyébként nem boltból venném a Z t nem adják csak személyesen az asust meg postáznák is és elég jó árban lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz Recon666 #20783 üzenetére
De most akkor az adott hangkártya megérné ha meg venném hasonlítgattam a creatív Z vel az 116db jel zajt tud ez meg 104 et nekem meg egy Realtek® ALC887 beépítte hangkártya van az alaplapon nem vagyok otthon a hangkártya témában mondjuk egy solo 6c nél mekkora különbség lenne beépített és egy különálló hangkártya között és mennyi különbség lenne ezen asus és mondjuk egy beépített cretiv pl Z között?
-
Pityu.
nagyúr
külső és beépített hangkártya között van valami minőségi különbség?Nézegettem egy creativ sound blsater Z t meg most találtam egy Asus Xonar U5 öt melyiket érdemes venni egyébként belsőt vagy külsőt?Nem vagyok benne a témában és ez az asus ez jónak számít?Azt viszont olvastam,hogy akár beépíthető akár külső hangkártya az integráltnál jobb úgy értve hallani a különbséget.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Recon666 #20760 üzenetére
Van ennek egy elmélete,hogy miért de én abba nem megyek bele.Hát nem tudom mi lesz a hangkártyával pénzt nem akarok feleslegesen kidobni,ha meg állandóan a minőséget kergetném bele is hülyülnék mert minden jónál van még jobb,de hát fogyasztói társadalom.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Recon666 #20757 üzenetére
Én pedig nem fogom évente cserélgetni a hangfalat,most talán még vissza küldhetném mert vásárlás óta még csak 1 hét telt el,de ha most vissza küldöm akkor mondjuk lesz 11EFt om veszek egy normálisabb hangfalat az min 30EFt és tegyük fel használtan a hangkártya 12EFt az akkor min 42EFt és már kilöktem az ablakon egy csomó pénzt,ha most még vennék egy hangkártyát mondjuk az összes költségem csak 24EFt lenne ugye hangkártya+hangfal ez még mindig kellemesebb összeg mint a min 42EFt.
-
Pityu.
nagyúr
Nekem ez a cucc van MSI B250 PC MATE
Audio
• Realtek® ALC887 Codec
- 7.1-Channel High Definition AudioÉn nem használok és nem is használtam fejhallgatót,nekem csak ez a genius 1250b hangfalam lesz
Ja egyébként valaki írta a Z változatnak arany és fekete kondis változatai vannak ez fekete kondis és 2015 ös
-
Pityu.
nagyúr
Hát ezen nem tudom milyen színű kondik vannak de rá kérdezek.Egyébként nekem csak egy genius 1250B hangfalam van ehhez érdemes venni?Nem tudom mennyivel hallanám jobbnak,most vettem a hangfalakat úgyhogy nem akarok drágábbat jobbat.
-
Pityu.
nagyúr
válasz zsoika #20736 üzenetére
Hát a cucc oem creativ sound balaster Z boltban 21EFt ért láttam igaz a burkolt változat sem sokkal drágább.ez olyan 10EFt hez közeli már felülről így használtan.Egyébként a Z és za OEM Z között csak a burkolat a különbség?
#Popes
A Z t nézegettem én is.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Használtan garancia nélkül érdemes hangkártyát venni?
-
Pityu.
nagyúr
Találtam egy kártyát majd 2 év garival elég jó áron,ez Asus Strix Soar 7.1 jónak számít ?
-
Pityu.
nagyúr
Ez milyen hangkártya minőségre?
ASUS Xonar AE 7.1Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Recon666 #20715 üzenetére
Ma hallgattam délelőtt zenét,és el gondolkodtam vehetnék akármilyen hangfalat ,elkezdeném tolni bele a pénzt aztán semmi sem lenne jó a jónál is jobb kellene,ez egy ördögi kör.Ma hallgatva volt basszus zenéknél a kezem az asztalon volt és éreztem is a basszus meg hallottam is, na jó tudom nem annyi mint egy 3x vagy nem tudom mennyivel nagyobb microlab solo 6c bár teszteknél ott is mondták,hogy azért nem olyan nagy durranás a basszusa,de ugye ezek mélynyomó nélküli cuccok bár tudnék egy jó biznisz solo 6c t.Mindegy pénteken vettem át a kis genius 1250b t még van pár napom gondolkodni próbálgatni ha 14 munkanapot nézzük.
-
Pityu.
nagyúr
Adott egy msi b250 pc mate alaplap egy Realtek® ALC887 Codec integrált hangkártyával és most vettem egy genius 1250B hangfalat,ehhez érdemes hangkártyát vásárolni?
Elsőnek ezt néztem Creative Sound Blaster Audigy FX de azt írták ebben realtek chip van és nem igazán jelentene sokat.
Aztán nézegettem tovább max 22EFt ig ezeket találtam
Creative Sound Blaster Z ebből állítólag olcsóbban van OEM változat is borítás nélkül.
Creative Sound Blaster Audigy RX
Creative RX 7.1
ennyit találtam
Egy nem integrált hangkártyával ha javulást érhetnék el akkor milyen javulás lenne?Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
Ez milyen hangkártyának számít Creative Sound Blaster Audigy FX?
Nekem csak integrált alaplapi van.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Mini PC
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest